τα μουνοχελια σου οχι για μαζεμα ,αλλα για γλειψιμο ειναι μπεμπα......Επείγον έλα να τα μαζέψεις![]()
μεχρι να squirt-αρεις τερμα
οι ελιες ειναι για μαζεμα
εισαι καλα μαναρακι?
τα μουνοχελια σου οχι για μαζεμα ,αλλα για γλειψιμο ειναι μπεμπα......Επείγον έλα να τα μαζέψεις![]()
Ολα σου πανε καυλα μας...μου πάει μου πάει???![]()
Fidelio φάση! Σούπερ!μου πάει μου πάει???![]()
Αυτό δεν είναι δυνατόν είναι σεισμός οοοχγια οχχχχχχχχχΓια ποσα ριχτερ μιλαμε μωρο;
Καλησπέρα καλησπέρα...Fidelio φάση! Σούπερ!
Έχει τελετουργία η φάση? ΧαχαΚαλησπέρα καλησπέρα...
Φιντέλειο ναι αλλά μόνος του μπιλ
Κατέστρεψες τον κώλο σου μ΄αυτό το τατουάζ!!!
Μας αρέσουν τα τατού!Κατέστρεψες τον κώλο σου μ΄αυτό το τατουάζ!!!
Μα τι ωραίο στύσιμο, πρόστυχη θεάρα.![]()
Όντως δεν φαίνεται ωραίο εδώ μα είναι λουλούδιαΚατέστρεψες τον κώλο σου μ΄αυτό το τατουάζ!!!
τι λορδωση εισαι γαι μονιμη ανορθωση των καυλιων μαςΈχω λόρδωση έβαλα και λουλούδια εκεί μέσα
Σε αυτο δεν εχει προβλημα , ειναι εμφυτο το ταλεντο !!!!!ασκησεις ανωρθωσης ψωλων
Ω ναι είμαι σίγουρος. Δεν λέω ότι δεν θα με ξεθεώσει , η γυναίκα είναι πύραυλος και είναι και άγρια κιόλας με αυτά που λέω, και γι'αυτό πιστεύω ότι θα τελειώσω πολύ γρήγορα, ειδικά την πρώτη φορά. Γενικά μετά την δεύτερη φορά έχω αντοχές, και στο ραντεβού μιας ώρα προλαβαίνω σχετικά εύκολα 3 φορές. Όχι παραπάνω όμως γιατί δεν φτάνει η ώρα.εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε βγαλει νοκ-αουτ που θελεις και 3? μακαρι αδερφε να μην σου εξαφανισει το παπαρι
Ω ναι είμαι σίγουρος. Δεν λέω ότι δεν θα με ξεθεώσει , η γυναίκα είναι πύραυλος και είναι και άγρια κιόλας με αυτά που λέω, και γι'αυτό πιστεύω ότι θα τελειώσω πολύ γρήγορα, ειδικά την πρώτη φορά. Γενικά μετά την δεύτερη φορά έχω αντοχές, και στο ραντεβού μιας ώρα προλαβαίνω σχετικά εύκολα 3 φορές. Όχι παραπάνω όμως γιατί δεν φτάνει η ώρα.
Παιδιά δεν διαφωνώ ούτε θέλω να το παίξω ψωλαρας, αλλά δύο φορές μου είναι πολύ εύκολες και για αυτό ρωτάω αν επιτρέπειται και τρίτη η είναι αυστηρα δύο. Τι να πω ίσως λέω μαλακίες και όταν την κλείσω ραντεβού να μείνω κρεβατωμένος χαχαχαχαχα, οπότε θα δείξει.Θα σε ξεθεωσει για τα καλά