Adri είσαι Καυλα.Στα βυζια αυτά έχουν χυθεί τόνοι σπέρματος
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Adri είσαι Καυλα.Στα βυζια αυτά έχουν χυθεί τόνοι σπέρματος
Μάλλον στο στόμα μου babyAdri είσαι Καυλα.Στα βυζια αυτά έχουν χυθεί τόνοι σπέρματος
Εγώ προσωπικά θα τα έριχνα στις βυζαρες σου!!!Μάλλον στο στόμα μου baby
Ή φωτογραφία τα μεγαλώνει από πάνωΩ ρε βυζόμπαλα!!!
Στα πόδια μου στην πλάτη μου στα χέρια ........... Μόνο στα μάτια μου όχιΕγώ προσωπικά θα τα έριχνα στις βυζαρες σου!!!
Στα πόδια μου στην πλάτη μου στα χέρια ........... Μόνο στα μάτια μου όχι
......ες
Που προτιμάς γενικά όταν σε χύνει κάποιος;;Σε ποιο σημείο καυλωνεις περισσότερο να σε χύνουν;;Στα πόδια μου στην πλάτη μου στα χέρια ........... Μόνο στα μάτια μου όχι
......
Που προτιμάς γενικά όταν σε χύνει κάποιος;;Σε ποιο σημείο καυλωνεις περισσότερο να σε χύνουν;;
Έχεις ωραία ματάκια φαίνεται και ήθελε να στα προσθέσει λιγάκι πρωτεΐνη. Αμέσως να τον κατηγορήσεις!Ήξερα ότι θα σημαντέψει τα μάτια μου μα πάντα έτσι γίνεται
Έχεις ωραία ματάκια φαίνεται και ήθελε να στα προσθέσει λιγάκι πρωτεΐνη. Αμέσως να τον κατηγορήσεις!
Γράψε γράψε, πες μας ιστορίες!Βγήκε σήμερα
Ήθελα να γραψω σημαντεύον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α σήμερα με έπιασε η τρέλα να γράφω

ναι σιγά μην έρθει να παίξει και στο MaestroΜπορεί να δεχτεί να την κάνουμε βόλτα με την βάρκα γύρο το νησί και τους Αντίπαξους.![]()
Σπέρμα στις ποδάρες σου. Τέλειο!
Καλησπέρα καλησπέρα και αυτό είναι επί έργο
Ξερω ποσο μεγαλα ειναι. Τα εχω χουφτώσει, τα εχω γλυψει και τα εχω χυσει ρε καβλιάρα.Ή φωτογραφία τα μεγαλώνει από πάνω
Φαντάσου αλλού που πού η κάμερα είναι από πάνω και δεν φαίνονται μεγάλα πόσο πιο μικρά είναι
Αμα φυγει καμια αδεσποτη χυσιά στα ματια, βλεπω τον πυροβολητή να πεφτει εν ριπη οφθαλμου στις ραγες του τρενουΣτα πόδια μου στην πλάτη μου στα χέρια ........... Μόνο στα μάτια μου όχι
......
Καλησπέρα καλησπέρα και αυτό είναι επί έργο