Hollandster
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2024
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Αδερφέ είμαι καινούριο μέλος και σε κάποιες δεν μπορώ να το δω (ενώ σε άλλες φαίνεται )Εσύ τραβά καμία μαλακια και πολύ σου είναι ...ρε φίλε αλήθεια τώρα ζητάς το τηλ??Ξεστραβωσου
Αδερφέ είμαι καινούριο μέλος και σε κάποιες δεν μπορώ να το δω (ενώ σε άλλες φαίνεται )Εσύ τραβά καμία μαλακια και πολύ σου είναι ...ρε φίλε αλήθεια τώρα ζητάς το τηλ??Ξεστραβωσου
Πολύ σωστή προτροπή !!!Βαλε κανένα να σε χύνουν!!!
Οκ συγχωρησε...αντε μην αργεις κλεισε ρανταβου και πηγαινε να γλυψεις την ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣΑδερφέ είμαι καινούριο μέλος και σε κάποιες δεν μπορώ να το δω (ενώ σε άλλες φαίνεται )
Σου αρέσει να είσαι υποτακτική μωρό μου να γίνεσαι σκλάβα ?? Σε λογικά πλαίσια βέβαια...εδώ γελάω πολύ με το δικό μου βίντεο
έπρεπε να βρω το τραγούδι
yes boss
φιλε μου οι προσφερεις σε σπερμα δεκτο ....τα αλλα τα απορριπτει ο οργανισμος τηςΣου αρέσει να είσαι υποτακτική μωρό μου να γίνεσαι σκλάβα ?? Σε λογικά πλαίσια βέβαια...
μ αρέσειΣου αρέσει να είσαι υποτακτική μωρό μου να γίνεσαι σκλάβα ?? Σε λογικά πλαίσια βέβαια...
Θα περασεις απο εδω εμαθα,αληθευει?να ξέρετε ότι απολαμβάνω την αγ.....μου στη βουλγαρία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
έλα baby αληθεύει σε μία μέρα σε ένα μήνα σε ένα χρόνοΘα περασεις απο εδω εμαθα,αληθευει?

Εγω ξερω ποτε θα ερθεις,αλλα δεν σου λεω.έλα baby αληθεύει σε μία μέρα σε ένα μήνα σε ένα χρόνο
![]()

μ αρέσει
αλλά είναι επικίνδυνο
βεβαίως πρέπει να γνωρίζω τον κύριο
καλησπέρα καλησπέρα παίδες
μ αρέσει
αλλά είναι επικίνδυνο
μ αρέσει
αλλά είναι επ
Εννοείται αυτό και σε αυτήν την περίπτωση ότι γίνεται πρέπει να γίνεται με .σεβασμο.και.αγαπη στην κάθε κοπέλα.που κάνει υποτακτικό πρόγραμμα...εγώ.ποιο πολύ ρωτάω αν σου αρέσει να λες υποτακτικά λόγια και όχι για πράξεις ......!!!!μ αρέσει
αλλά είναι επικίνδυνο
Δεν μ αρέσει να ανακαλύπτω πράγμα τα πολλά εδώ μάλλον δεν με γνωρίζεις...Εννοείται αυτό και σε αυτήν την περίπτωση ότι γίνεται πρέπει να γίνεται με .σεβασμο.και.αγαπη στην κάθε κοπέλα.που κάνει υποτακτικό πρόγραμμα...εγώ.ποιο πολύ ρωτάω αν σου αρέσει να λες υποτακτικά λόγια και όχι για πράξεις ......!!
Αυτο θα πει πολλαπλη παραθεση!
super εισαι
super εισαι