Εσυ δεν εισαι για γλωσσες. Εισαι για δυνατη σκληρη κρεατόβεργα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οὐρηθρῶν....
Η δική της γλωσσα ειναι ηλεκτροφόραΟὐρηθρῶν....
Εἶναι, ἀλλά γιά νά τὶς χρησιμοποιεῖ ἀλλιῶς...
Α μάλλον την ξέρεις η δική μου γλώσσα μέγεθος μισό μέτροΗ δική της γλωσσα ειναι ηλεκτροφόρα
Γιατί ρε baby όταν ήμουνα παρθένα το πρώτο πράγμα που κατάλαβε είναι η γλώσσαΕσυ δεν εισαι για γλωσσες. Εισαι για δυνατη σκληρη κρεατόβεργα
Αντριάννα αν πάνω στην Καβλα σου σκίσω το στριγκακι θα με μαλώσεις ??? Με φτιάχνει πολύκαληνύχτα![]()
Παραγγελία baby παραγγελία πες μου να βάλω πιο φθηνό και παλιό πάλι Ωραίο θα είναιΑντριάννα αν πάνω στην Καβλα σου σκίσω το στριγκακι θα με μαλώσεις ??? Με φτιάχνει πολύ
Την ξέρω τη γλώσσα σου και ξέρω τα θαυματα που κάνει.Α μάλλον την ξέρεις η δική μου γλώσσα μέγεθος μισό μέτρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και μετα που ξεπαρθενιαστηκες δοκιμασες ολες τα μεγεθη κρεατόβεργας και δεν μασας σε τιποτα ρε καβλιαραΓιατί ρε baby όταν ήμουνα παρθένα το πρώτο πράγμα που κατάλαβε είναι η γλώσσα
Αν πατησεις πανω στο ονομα της ανοιγει η καρτελα της.πατας σχετικα και στο βγαζειΠου μπορούμε να σε βρούμε...?κάποια αγγελία η ένα τηλέφωνο....
σε χαρτοριχτρα ...Που μπορούμε να σε βρούμε...?κάποια αγγελία η ένα τηλέφωνο....
Και εικονισμα να την κανει καποιος αυτην την φωτο, μην σου προκαλεσει εντυπωση.Όντως το έκανες?![]()
σε χαρτοριχτρα ...
παιχτη κατω απο καθε μυνημα εχει το τηλεφωνο της
Όλες μεγέθη γλώσσαςΤην ξέρω τη γλώσσα σου και ξέρω τα θαυματα που κάνει.
Και μετα που ξεπαρθενιαστηκες δοκιμασες ολες τα μεγεθη κρεατόβεργας και δεν μασας σε τιποτα ρε καβλιαρα
Παίζεις Παίζεις ΠαίζειςΑξιόπιστη πάντα... όπως λέει κ μια ψυχή!!!