Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τα παπουτσα ειναι για την παρελαση ?
τα παπουτσα ειναι για την παρελαση ?
[/QUO
Πάνε με τη φούστα Παππά!!!
Ότι θες πάει....έτσι δεν πάει καπέλο![]()
ουτε αυτα τα παπουτσια δεν πανε ομως.
Ε ρε φίλος μας έχεις πρήξει το μόνο σίγουρο σε έχει Μπλάκ λιστεεεεεπππ αξιοπιστα μην ξεχνιομαστε !!!!
φιλαρακι μια κουβεντα θα σου πω μονοΕ ρε φίλος μας έχεις πρήξει το μόνο σίγουρο σε έχει Μπλάκ λιστ
Εισαι πολυ κουραστικος....γελας μονος σου. Δεν εισαι αστειος.φιλαρακι μια κουβεντα θα σου πω μονο
Αξιοπιστα!!! χαχα
δεν εχω τιποτα με κανεναν απο τα παιδια και δικαιολογημενα μου τι λετε, επισης το ξερω οτι δεν ειμαι αστειος φιλε ...απλα περναω μυνηματα...Εισαι πολυ κουραστικος....γελας μονος σου. Δεν εισαι αστειος.
αξιοπιστα μηνυματα επρεπε να γραψεις.δεν εχω τιποτα με κανεναν απο τα παιδια και δικαιολογημενα μου τι λετε, επισης το ξερω οτι δεν ειμαι αστειος φιλε ...απλα περναω μυνηματα...

Και 14 να είχαμε, πάλι λίγα θα ήταν!!!!Γι αυτό το κορμί χρειάζεται κάποιος τέσσερα χέρια.
ουτε αυτα τα παπουτσια δεν πανε ομως.
[/QUO
Αχ ρε παπά τι να βάλω άλλο αφού δεν μπορώ να βάλω τακούνια
ααααα καλα ειναι προχωρημενη η κατασταση σου .... σε αγαπαει βρε χαζουλη μην κανεις ετσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ψαξε πισω σου θα την βρεις καπου
Aξιοπιστη μαλακια τραβας αυτο ειναι σιγουρο , αλλα και ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ - ΦΑΙΔΡΟΣ εισαι , και για να επαναλαμβανεις συνεχεια την λεξη αυτη σιγουρα εχεις πρωκτοεγκεφαλικη αναστομωση , περαστικα !!!!!εεεεεπππ αξιοπιστα μην ξεχνιομαστε !!!!
#17,402έτσι δεν πάει καπέλο![]()
Εστι μπράβο αντε τώρα στην τρύπα σου ..μπαγλαμάκατι θα ξερεις παραπανω εχεις και 10 μυνηματα στο forum ...