Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.149
- Πόντοι
- 16.411
Το φαινόμενο της πεταλούδαςΠώς ήταν η ταινία Το όνομά της η οποία έπαιξε ο ashton kutcher Το άγγιγμα της πεταλούδας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο yes
Το φαινόμενο της πεταλούδαςΠώς ήταν η ταινία Το όνομά της η οποία έπαιξε ο ashton kutcher Το άγγιγμα της πεταλούδας?
Ο yes
Ναι έμαθα πολλά από αυτή την ταινίαΤο φαινόμενο της πεταλούδας
Η μοναδική ταινία με τον Kutcher που βλέπεταιΝαι έμαθα πολλά από αυτή την ταινία
Με cameron diaz?Η μοναδική ταινία με τον Kutcher που βλέπεται
Τι ωραία φωτογραφία και ωραίο χρώμα το εσώρουχο

Ο έχω πολλά και προσπαθώ να βρω κάποιους να τα παίρνει για να μπορώ να αγοράζω και άλλα.Τι ωραία φωτογραφία και ωραίο χρώμα το εσώρουχο![]()
Με cameron diaz?
Να το παιρνει για αναμνηστικό η για ίδια χρήση?Ο έχω πολλά και προσπαθώ να βρω κάποιους να τα παίρνει για να μπορώ να αγοράζω και άλλα.
Αχχχχχα
Να του μυρίζειΝα το παιρνει για αναμνηστικό η για ίδια χρήση?
Αλλά τι να μυρίζει αφού είμαι συνεχώς πλυμένη βάζω πάνω κρεμούλες κολόνια κι άμα με γλύψει με τα εσώρουχα κάτι θα βγειΝα του μυρίζει
Ξέρεις τι ζώδιο είναι cameron diaz?Με cameron diaz?
Παρθένος, σαν εμενα!Ξέρεις τι ζώδιο είναι cameron diaz?
Και σαν εμέναΠαρθένος, σαν εμενα!
Το χειρότεροΚαι σαν εμένα
Ωπα,σε συμπάθησα τώρα!!!Και σαν εμένα
Το χειρότερο
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!Το χειρότερο
Ναι αλλά το καλύτερο είναι τέρμα καθαριότηταΑμάν αμάν λειτουργούνε με τα προβλήματα στο κρεβάτι άστα
Γι'αυτό λένε ότι μετά τα σεξ εμείς οι παρθένοι βάζουμε πλυντήριοΝαι αλλά το καλύτερο είναι τέρμα καθαριότητα
Νομίζω από προσωπικη εμπειρία τα λύνουν ευκολα,ασε που βγάζουν φοβερό ανεπιτήδευτο ερωτισμο!Αμάν αμάν λειτουργούνε με τα προβλήματα στο κρεβάτι άστα
Ε ναι ο παρθένος είναι λίγο βρώμικος το μυαλό άμα θέλει αλλά είναι τρεις είδους κάποιοι από αυτή είναι της υποταγήςΝομίζω από προσωπικη εμπειρία τα λύνουν ευκολα,ασε που βγάζουν φοβερό ανεπιτήδευτο ερωτισμο!
Μια παρθένος μεταμορφωνεται από κυρία σε πουτανα σε χρόνο μηδέν!