Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.823
- Πόντοι
- 28.246
Κατάλαβε. Το σιχαίνεται αν μπει στο δωμάτιο και της έρθει η μπόχα από την τσιγαρίλα παρόλο που καπνίζει.Kαι τωρα θα ρωτησει η μπεμπα ..τι ειναι ντουμανι ?![]()
Κατάλαβε. Το σιχαίνεται αν μπει στο δωμάτιο και της έρθει η μπόχα από την τσιγαρίλα παρόλο που καπνίζει.Kαι τωρα θα ρωτησει η μπεμπα ..τι ειναι ντουμανι ?![]()
Έλα ρε ΜΟΥΝΑΡΑ Βόρεια να μας πάρεις ταΈχεις λυσσάξει![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα δω τι πρόβλημα έχει το κινητό
Android Software engineer?Προτιμάει γαρίδες, αστακό και στρείδια!!! Θα αφήσεις το Σομελιέ να προτείνει κάτι σε κρασί επειδή είναι καλοκαίρι και ίσως χρειαστεί κάτι φρουτώδες χωρίς πολλά μπαχάρια στην επίγευση. Εξάλλου θα φανεί μετά στο squirting αν είναι βαρύ!!! Της αρέσει το σφυροκόπι στην κωλοτρυπίδα αλλά όχι τόσο πολύ το δάχτυλο!!! Στο γλειφομούνι να την πας αργά με σάλιο στην κλειτορίδα στην αρχή και μετά ασ'τη μόνη της να σε πνίξει στο χύσιμο. Να είσαι προσεκτικός με τα βυζιά της και όχι βίαιο mouthfuck!!! Μην ξεχάσεις το air condition στους 18 βαθμούς!!!
Α έτσι έτσι Ναι ναιΤεκές είναι το ντουμάνι από κάπνα και μυρωδιά του τσιγάρου.
Έχεις λυσσάξει![]()
Τεκές ήταν ο χώρος που διέμεναν οι Τούρκοι Δερβίσηδες, αργότερα τεκέδες ονόμασαν τους χώρους που μαζευόντουσαν οι μάγκες και κάπνιζαν λουλάδες με χασίσι και μέχρι σήμερα όταν κάπου υπάρχει ντουμάνι από τσιγάρα, λέμε "τεκέ το κάνατε εδώ μέσα"!!!
[/QU![]()
Adriana γουσταρεις τελειωμα πρόσωπο η στομα μωρή καυλιαρα??Α έτσι έτσι Ναι ναι
Και πολύ καλά κάνειςΕ καπνίζω το βράδυ με το ποτάκι
Βίντεο να βάλειςΕ καπνίζω το βράδυ με το ποτάκι
Κάποιος δεν τα ξέχασεΚατάλαβε. Το σιχαίνεται αν μπει στο δωμάτιο και της έρθει η μπόχα από την τσιγαρίλα παρόλο που καπνίζει.
Θα δοκιμάσω αργότεραΒίντεο να βάλεις
Σε ξανά κάλεσε από τότε;Κάποιος δεν τα ξέχασε
Δεν κάλεσεΣε ξανά κάλεσε από τότε;
Βαλε εστω φοτοΚάποιος δεν τα ξέχασε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα δοκιμάσω αργότερα
Φρέντο εσπρεσο πίνεις κοριτσάρα????? Δεν ξέρω γιατί δεν σε έχω γνωρίσει ακόμα αλλά θα γίνει σύντομα!!!
θα θελα πολύ να ακούσω τον τίτλο...Καθίστε θα γράψω βιβλίο για τον εαυτό μου
Η σκόνη στη πεταλούδα
Ο yes