πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.597
- Πόντοι
- 16.131
αρκει η οικογενεια να στηριζει πορνους και οχι κωλοσφυριχτρακηδεςΜπορεί να είναι και του μπαμπα ή και της γιαγιας.
Η οικογένεια στηρίζει τους αγνους πόρνους

αρκει η οικογενεια να στηριζει πορνους και οχι κωλοσφυριχτρακηδεςΜπορεί να είναι και του μπαμπα ή και της γιαγιας.
Η οικογένεια στηρίζει τους αγνους πόρνους

Γιατί ρε, δεν εχουν δικαιώματα οι κωλοσφυριχτρακηδες;αρκει η οικογενεια να στηριζει πορνους και οχι κωλοσφυριχτρακηδες![]()
σαθρα τα θεμελια ..για αυτο συνηθως ψαχνουν τον μητσο τον μπετατζηΓιατί ρε, δεν εχουν δικαιώματα οι κωλοσφυριχτρακηδες;
Αμα εχουν αναγκη το σταπονιασμα να μη στηριξει η οικογενεια την απολαυση της κωλοτρυπιδας τους;
Εισαι οπισθοδρομικός!σαθρα τα θεμελια ..για αυτο συνηθως ψαχνουν τον μητσο τον μπετατζη
Εισαι οπισθοδρομικός!
Σημερα ο συγχρονος πισωκούνης έχει επιλογές. Τόσα πακια κυκλοφορουνε διψασμενα για τρυπα.
Επισης πολλοι γουσταρουν να τους παραβιαζει την κωλοτρυπα γυναικα.
Ας μας πει και η Αντρι, δεν της το ζητανε πολλοί;
Αλλοι ανοιγουν οριζοντες κι αλλοι ανοιγουν οτι έχουν για να διευκολυνουν την εισοδοαπο την αλλη να δω ποτε καποιοι θα ανοιξεται επιτελους τους οριζοντες σαςοπισθοδρομικοι
![]()
Δεν θα πει ονόματα ρεΜήν τῆς ζητῆς ν' ἀποκαλύψη προσωπικά δεδομένα....![]()
Αλλοι ανοιγουν οριζοντες κι αλλοι ανοιγουν οτι έχουν για να διευκολυνουν την εισοδο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θα πει ονόματα ρε
Φιλε μου καλέ, καλέ μου φίλε, εδω μόνο σοβαρα τα παιρνουμε όλαΓελῶ ποὺ τό πῆρες στὰ σοβαρά τὸ ἀστεῖο![]()
Εισαι οπισθοδρομικός!
Σημερα ο συγχρονος πισωκούνης έχει επιλογές. Τόσα πακια κυκλοφορουνε διψασμενα για τρυπα.
Επισης πολλοι γουσταρουν να τους παραβιαζει την κωλοτρυπα γυναικα.
Ας μας πει και η Αντρι, δεν της το ζητανε πολλοί;
το σαββατο εβρεθην στον πριαμο ηλιουπολης με μια παλια καραβανα μου ειπε επι λεξη οτι χανει απο τους 10 πελατες τους 8 γιατι δεν εχει στραπονΜήν τῆς ζητῆς ν' ἀποκαλύψη προσωπικά δεδομένα....![]()
Εμ κι αυτή, δεν παιρνει μια πλαστικη βοιδόπουτσα, να χεστεί στο 100μπαλο;το σαββατο εβρεθην στον πριαμο ηλιουπολης με μια παλια καραβανα μου ειπε επι λεξη οτι χανει απο τους 10 πελατες τους 8 γιατι δεν εχει στραπον
ετσι πες τα φιλε το 95% τον μελων ειναι πανεπιστημιακης μορφωσης με 2-3 μεταπτυχιακα ο καθεναςΦιλε μου καλέ, καλέ μου φίλε, εδω μόνο σοβαρα τα παιρνουμε όλα
το σαββατο εβρεθην στον πριαμο ηλιουπολης με μια παλια καραβανα μου ειπε επι λεξη οτι χανει απο τους 10 πελατες τους 8 γιατι δεν εχει στραπον
Ασε τα διδακτορικα, τις ξένες γλώσσες και τις παρουσιάσεις σρ διεθνή συνέδριαετσι πες τα φιλε το 95% τον μελων ειναι πανεπιστημιακης μορφωσης με 2-3 μεταπτυχιακα ο καθενας
η αντριαννα που ειναι τετοια ωραΑσε τα διδακτορικα, τις ξένες γλώσσες και τις παρουσιάσεις σρ διεθνή συνέδρια

Αν δεν ειναι στο δρόμο, θα χοροπηδαει πανω σε καμια πουτσαη αντριαννα που ειναι τετοια ωρακανονικα πρεπει να εχει παρει την σημερινη λιστα
![]()
αυτα λες και δεν σε περνει σοβαρα το κοριτσιΑν δεν ειναι στο δρόμο, θα χοροπηδαει πανω σε καμια πουτσα
Όποτε την επισκέφτηκα, στου κυρ Βασίλη, μια χαρά τα πήγαμε. Μας ακουγαν ως τα Ελτααυτα λες και δεν σε περνει σοβαρα το κοριτσι![]()
Όποτε την επισκέφτηκα, στου κυρ Βασίλη, μια χαρά τα πήγαμε. Μας ακουγαν ως τα Ελτα
Όποτε την επισκέφτηκα, στου κυρ Βασίλη, μια χαρά τα πήγαμε. Μας ακουγαν ως τα Ελτα