Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
I will be in Athens until 10 NovemberΜεχρι ποτε θα ειναι η Adelina Αθηνα ή ειναι μονιμα;
Ευχαριστω.
Ρε κούκλα με τα 170 που ζητάς για φουλ σέρβις είσαι 70% πάνω από τον ανταγωνισμό άλλων ανώνυμων (σαν εσένα) αλλοδαπών κορασίδων που κάνουν τα ίδια με 100 και τα κάνουν και πολύ καλά, ακόμα κι αν δεχθούμε πως κι εσύ τα κάνεις το ίδιο καλά.
Επίσης στα 200 ανεβαίνουμε πολύ κατηγορία και φτάνουμε σε "επώνυμες Ελληνίδες μοντέλα" (με ύψος 1,75!), οι οποίες τα κάνουν επίσης όλα και επίσης πάρα πολύ καλά, οπότε μάλλον δεν είσαι ανταγωνιστική.
Βέβαια ψωμί έχει για όλες...
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, χρηματιστή των ''μοντέλων''Ρε κούκλα με τα 170 που ζητάς για φουλ σέρβις είσαι 70% πάνω από τον ανταγωνισμό άλλων ανώνυμων (σαν εσένα) αλλοδαπών κορασίδων που κάνουν τα ίδια με 100 και τα κάνουν και πολύ καλά, ακόμα κι αν δεχθούμε πως κι εσύ τα κάνεις το ίδιο καλά.
Επίσης στα 200 ανεβαίνουμε πολύ κατηγορία και φτάνουμε σε "επώνυμες Ελληνίδες μοντέλα" (με ύψος 1,75!), οι οποίες τα κάνουν επίσης όλα και επίσης πάρα πολύ καλά, οπότε μάλλον δεν είσαι ανταγωνιστική.
Δηλαδη ρε αδερφε ποσο καιρο εχεις κοψει αυτες τις μαλακιες οταν λες οτι την εχεις παρει 2ωρο και εχεις δωσει ποσα; 280 πχ; 1 χρονο; Τες πα, τα εχουμε πει 100 φορες,ο πληρωμενςο ερωτας δεν ειναι αγαθο πρωτης αναγκης να ζηταμε να πεσουν οι τιμες.Δεν θα πεινασεις αμα δεν γαμησεις. Αλλος βγαζει 1000 ευρω τη μερα και δεν τον νοιαζουν 20 πανω 20 κατω.Κουμαντο θα του κανεις; Η καθεμια κοστολογει το μουνι της οσο γουσταρει.Αν το κοστολογει πανω απο την πραγματικη του αξια, δεν θα εχει πελατεια και θα πεσει η τιμη.Μακαρι να γινει, αν και ηΑντελινα ειναι αρκετο χρονο στον χωρο και μαλλον ξερει ποσο να κοστολογησει το μουνι τηςνα πω οτι ανηκω και εγώ στους μαλακες που την εχουνε τιμησει και μαλιστα για 2ωρο...αλλα εχω κοψει τωρα πια αυτες τις μαλακιες εδω και καιρο
Ρε κούκλα με τα 170 που ζητάς για φουλ σέρβις είσαι 70% πάνω από τον ανταγωνισμό άλλων ανώνυμων (σαν εσένα) αλλοδαπών κορασίδων που κάνουν τα ίδια με 100 και τα κάνουν και πολύ καλά, ακόμα κι αν δεχθούμε πως κι εσύ τα κάνεις το ίδιο καλά.
;)http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=207041.0;attach=582531;image[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραία μπουτάκια,πάντως... :lheel: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Thanks Παικτη !!!το εγχωριο/αλλοδαπο εχει να κανει με την τιμη; Εγω δεν το βλεπω προσον το οτι καποια ειναι ελληνιδα.Παντως οι πρωην "φιλες" σου απο την Γλυφαδα 170 φουλ δεν εκαναν.
By the way σε ΡΜ τις επωνυμες που τα κανουν ολα και καλα με 200 γιατι εγω μονο με 400 βρισκω πιπα μουνι !!!Επίσης στα 200 ανεβαίνουμε πολύ κατηγορία και φτάνουμε σε "επώνυμες Ελληνίδες μοντέλα" (με ύψος 1,75!), οι οποίες τα κάνουν επίσης όλα και επίσης πάρα πολύ καλά, οπότε μάλλον δεν είσαι ανταγωνιστική.
Θα σας βάλει αυτόγραφο στο πουλί σας και τόση συζήτηση γίνεται;
Έλεος...
Σύντομα όμως... 
Μα 1.5 ωρα με κωλο 170?
By the way σε ΡΜ τις επωνυμες που τα κανουν ολα και καλα με 200 γιατι εγω μονο με 400 βρισκω πιπα μουνι !!!
Για κωλο ουτε συζητηση δεν ξερουν την λεξη !!!
By the way σε ΡΜ τις επωνυμες που τα κανουν ολα και καλα με 200 γιατι εγω μονο με 400 βρισκω πιπα μουνι !!!
Για κωλο ουτε συζητηση δεν ξερουν την λεξη !!!
Έλα τώρα που κλαίγονται οι χήρες κλαίγονται κι οι παντρεμένες!
Π.μ. σου έστειλα! ;)