παλι καλα που ειπες ψυχη και οχι ψωλη.χαχαχα να δω παραγωγό να ποστάρει και μετα ασ μου πάρουν τη ψυχή! χαχαχαχα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παλι καλα που ειπες ψυχη και οχι ψωλη.χαχαχα να δω παραγωγό να ποστάρει και μετα ασ μου πάρουν τη ψυχή! χαχαχαχα
:o
Εδώ έγιναν ιστορικά πράγματα που πρέπει να τα μάθουμε, μιλάτε για ρουφιανιές, διαμάχες, κλεισίματα και ανοίγματα του σαιτ και ιστορίες για αγρίους με τον νόμο και δεν τα βάζετε σε μία σειρά να μάθουμε τι έγινε… άνθρωπος που δεν γνωρίζει την ιστορία και το παρελθόν του φορουμ που συμμετέχει δεν μπορεί να έχει κανένα μέλλον και εκτίμηση και θα καταλήξει μπαναρισμένος και κλώνος!
Για αυτό ξεράστετα όλα! Μιλήστε!![]()
παλι καλα που ειπες ψυχη και οχι ψωλη.
τπτ σπουδαιο. Σε ενα απο αυτα, ο μοντης stavros51 εμπαινε σαν νταρια και ζηταγε φωτο απο μελη του σαιτ για να χαζευει μετα τις ψωλες τους για προσωπικη ευχαριστηση. Μετα ο kotsarikos τον ανακαλυψε. περασμενα ξεχασμενα και χρονια πολλα παλι.
Δηλαδή κάποιος μοντ ζητούσε φωτογραφίες από τις ψολές μελών και αυτοί έβγαζαν φωτογραφία τις ψολές τους και τις στέλνανε γιατί νόμιζαν ότι είναι κάποια Νταρια… έλεος….![]()
Αυτός μήπως είναι και η vilma ή αυτή είναι άλλος ?![]()
Εδώ μπήκαν πολλοί με γυναικεία φορέματα μου φαίνετε…
Πες και άλλα θέλουμε όλη την ιστορία του σαιτ… πείτε όλη την ιστορία του σαιτ!
o stavros ειχα ακουσει οτι ειχε ανεβασει και μια φωτο με στηπτιζουδες στο κοτερο του πολυ παλια...
Σταμάτησε για... χέσιμο
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=21788.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=21788.0[/url]
ενα απο τα πιο καλτ θεματα που ανοιχτηκαν![]()
μιας και το φερε η κουβέντα για cult...
πολυ μερεντα τυπε
που θα το γιορτασουμεορθον
επίσης είχε ποστάρει μια κουραδα που ειχε κανει στην τουαλετα του σπιτιου του
:S :S καυλιαρης συναξιουχος μηπως θυμασαι το θρεντ στα οποια ποσταρε??ορθον
επίσης είχε ποστάρει μια κουραδα που ειχε κανει στην τουαλετα του σπιτιου του
Δηλαδή κάποιος μοντ ζητούσε φωτογραφίες από τις ψολές μελών και αυτοί έβγαζαν φωτογραφία τις ψολές τους και τις στέλνανε γιατί νόμιζαν ότι είναι κάποια Νταρια… έλεος….![]()
Αυτός μήπως είναι και η vilma ή αυτή είναι άλλος ?![]()
![]()
και εγω τωρα το παρατηρησα γιατι??Τι έγινε ρε τυπε σου ξήλωσαν τα γαλόνια?
Τιμημένος δεν ησουνα??