Νέα

2+2 Swingers Club

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 933K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Μια βραδιά που δικαιωσαι πολλές και πολλούς καθώς η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική.
Μία βραδιά όλο εκπλήξεις από ωραίες παρουσίες,σεξυ εμφανίσεις αλλά και παλιά καλά ζευγάρια όπου ξανασυναντηθηκαμε σε μια βραδιά όλο διασκέδαση και παιχνίδι χωρίς τελειωμό.
Πηγα με την Τ κατά τις 12. Ο κόσμος σιγά σιγά άρχισε να μαζεύεται και σιγά σιγά να πέφτουν τα πρώτα βλέμματα προς επιλογές ζευγαριών για το μετά μας παιχνίδι.
Το αποκορύφωμα έγινε κατά τι 1 όπου ήταν λες και έσκασε πούλμαν και έμπαιναν όλοι μαζεμένοι σχεδόν εκείνη την ώρα.
Σιγά βρε παιδιά δεν προλαβαίνουμε να επιλέξουμε  :happy:
Ένα φιλικό μας ζευγάρι έφτασε και αυτό με την κοπέλα ξανθιά 38 με 3 βυζι τούμπανο με κορμί λεπτό γύρω στα 1,66 και όλο τσακπινια και ο άντρας λεπτός και αυτός στο ίδιο περίπου ύψος.
Εγώ με την Τ καθόμουν ήδη στο μπαρ σε 2 σκαμπό. Η κοπέλα τότε ήρθε ανάμεσα μας να χαιρετήθει με την Τ.
Μόνο χαιρετισμός δεν ήταν αυτός με τα πρώτα γλωσσοφυλλα να πέφτουν βροχή ☔ καθώς η βραδιά ήταν και στο θέμα τους.
Όχι που δεν θα το έκαναν, αλλά αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.
Κάποια στιγμή πέρασε η ξανθιά σεξυ σερβιτόρα όπου με το κολλητό της μαύρο φόρεμα και το μακρι σπαστό μαλλί της ξεσήκωσε τους πάντες και την φίλη μου όπου ήθελε να την γνωρίσει. Μου είπε αυτή την θέλω έστω για λίγο να την έχω δίπλα μου.
Και τότε λες και το μαγαζί μας άκουσε.
Έβαλε ο Θέμης ένα ωραίο αισθησιακό χορό που συνηθίζει να χορεύει η σερβιτόρα και δεν έχασα ευκαιρία να πάρω την φίλη μου να την πάω επάνω στον στηλο να γνωριστούν καλύτερα.  :heavymetalbig:
Η Π ας την πούμε την φίλη μου ανέβηκε και σιγά σιγά θα φιλιά έπεσαν όπως και ένα πολύ ωραίο soft παιχνίδι με τα κορίτσια να μας προσφέρουν ένα ωραίο σεξυ θέαμα με τα κορμιά τους να ξεσυκωνουν το κοινό.
Αφού τελείωσε η Π είχε πολλές καλές και είπε πάμε επάνω παιδιά να ξεσκιστουμε είμαι φουλ καυλωμενη.
Βλέπεις το Παιχνίδι για κάποιους έχει όρια λόγο δουλειάς.
Ανεβήκαμε στο επάνω μεγάλο δωμάτιο καθώς το σχήμα μας είχαμε όρεξη να το μεγαλώσουμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και θέλαμε χώρο.
Όταν μπήκαμε ένα ζευγαρι γύρω στα 42 περίπου και οι δύο έπαιζαν ήδη μέσα αριστερά. Εμείς καθίσαμε μέσα δεξιά και τα ρούχα βγήκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Η Π με την Τ ξεκίνησαν τα φιλιά καθώς εγώ με τον Θ της είχαμε στην μέση και παίζαμε και εμείς. Η Π μου πήρε τότε μια υπέροχη πιπα ξαπλωμένη που ήταν καθώς η Τ ήταν στημένη στα 4 και ο Θ έπαιζε με τα δάκτυλα του μαζί της καθώς εγλειφε την Π.
Μετά από λίγο το άλλο ζευγάρι ήρθε και αυτό δίπλα μας και ξεκίνησαν να παίζουν ποοο κοντά μας με τα χέρια να αρχίσουν να ακουμπάνε.
Η Π τότε ήθελε να την πηδηξω καθώς δεν άντεχε άλλο πράγμα οπου και εκανα έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη και μετά στα 4 χωρίς να σταματήσει το παιχνίδι με την Τ ταυτόχρονα. Μετά βγήκα για μια ανάσα χωρίς να τελειώσω και η Π ανέβηκε στον άλλο κύριο του ζευγαριού δίπλα καθώς τον ήθελε πολύ και αυτόν.
Αυτός καθόταν και η Π σε στάση καθιστή απολάμβανε το όρθιο σκληρό καυλο του και εμένα να γλύφω τις βυζαρες της.
Δεν άργησε να τελειώσει ο κύριος η Π έσκυψε να μου πάρει μια ωραία τελειωτικη πιπα σκέτη τρελά και υγρασία μέχρι λαρύγγι.
Ο Θ έπαιζε με την άλλη κοπελα και με την Τ και σιγά σιγά όλοι τελειώσαμε και κατεβήκαμε για φρεσκάρισμα και ποτάκι..
Η Π με τον Θ έφυγαν καθώς είχαν δουλειά.
Μέτα από λίγο ποτό και ενώ ξανά ανεβήκαμε επάνω ενώ είχε παιχνίδι δεν ήταν κολλήσαμε με κάτι που να μας κάνει άρα υπήρξε ένα μικρό κενό ώσπου ένα ωραίο νέο ζευγάρι γύρω στα 30 και οι 2 μας έκαναν κλικ στον διάδρομο.
Για καλή μας τύχη ένα δωμάτιο μέσα γωνία είχε ανοίξει την πόρτα και ετοιμαζόταν να φύγει.
Η καλή μας ή κοπέλα που είναι επάνω το καθάρισε τέλεια προσφέροντας μας το για πολύ παιχνίδι.
Μπήκαμε μέσα βγάλαμε ρούχα και ξεκινήσαμε να γλύφουμε τα κορίτσια μας καθώς ξάπλωσαν και φιλιοντουσαν. Η ανταλλαγή ήρθε γρήγορα και πλέον ο κάθε ένας είχε την κοπέλα του άλλου. Εγώ συνέχισα ένα ωραίο γλύψιμο στην κόπελα καθώς το ίδιο έκανε και ο φίλος στην Τ. Με ξάπλωσα για μια ωραία πιπα από την κοπέλα με πολύ δύναμη και πολύ βάθος.
Μετά φόρεσα προφυλακτικό και η κοπέλες έκαναν στο μεγάλο καναπέ 69 με την δικιά μου να είναι στα 4 και να την πηδαω και η Τ ξαπλωμένη από κάτω να την πηδαει ο φίλος. Για αρκετή ώρα τα κορίτσι το απολάμβαναν μέχρι που ήρθε το τέλος για αυτά καθώς τα γλυψιματα στο 69 ήταν τέλειο και το γαμησι από εμάς πολύ δυνατό με αρκετά χαστουκακια καθώς και οι 2 γούσταραν.
Μετά από λίγο ο φίλος μου ζήτησε να πάρουμε την κοπελα του σε 2πλο που της αρέσει. Τότε ξάπλωσα εγώ ανέβηκε απο πάνω μου και αφού μπήκα μέσα της ο δικός της την έγλυψε στον κωλο την και με τα με μια κίνηση ματ μπήκε στην υγρή της κωλαρα. Η Τ την φιλαγε από πάνω της όσο εμείς την πηδαγαμε και της έλεγε πόσο πολύ της αρέσει αυτό που κάνει τωρα. Το σκηνικό δεν κράτησε πολύ μετά σε αυτή την στάση καθώς χυσαμε όλοι μαζί.
Κάπως έτσι έκλεισε η βραδιά με ένα κόμμα ποτάκι στο μπαρ για κι ανάσα και μετά για αποχώρηση.

ΥΓ. Σε αγαπάμε πολύ 2+2 για αυτά που μας προσφέρεις Φ-Τ.
 

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Μηνύματα
661
Like
270
Πόντοι
26
Στις single βραδυές αξίζει να πάει κανείς? Πέρα απο το χρηματικό θέμα.
 

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.182
Like
184
Πόντοι
16
Έχει απαντηθεί τουλάχιστον 50 φορές το ερώτημα σου τύπε....
 

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
4
Like
799
Πόντοι
96
Πηγα το σαββατο για 4η φορα,ειχα να παω 6 μηνες...δεν μπορω να το περιγραψω, δεν μπορω ακομη να πιστεψω οτι αυτα που ειδα συμβαινουν στην Ελλαδα...διαβαστε αυτα που περιγραφουν αναλυτικα καποιοι φιλοι κ πολλαπλασιαστε  Χ  10000!!!!
Τι ειδες ρε τυπε ;;;; γαμησια ειδες παρτουζες ειδες πλακομουνια ειδες
Εξωγιηνους ειδες;;
 

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
4.696
Κριτικές
165
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Τι ειδες ρε τυπε ;;;; γαμησια ειδες παρτουζες ειδες πλακομουνια ειδες
Εξωγιηνους ειδες;;


:grin: :grin: :grin: :grin:


giphy.gif
 

12345qwert

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2016
Μηνύματα
15
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Φιλοι και συναγωνιστες, μιας και δε μενω Αθηννα, αλλα θα κατεβω Κυριακη με Πέμπτη βραδυ, ποια μερα θεωρειτε πως αξιζει να επισκεφτω το μαγαζι με μια φιλη μου;;;
 

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Μηνύματα
800
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
6
Ηταν καποιος το βραδυ που ειχε event massage show? αν ναι ας μου στειλει πμ παρακαλω
 

kolonos07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Μηνύματα
137
Κριτικές
5
Like
269
Πόντοι
281
εχω παει στο μαγαζι με την παρτουζιαρα φιλη μου κανα διμηνο τωρα ημερα κυριακη... που ειχε και αντρες μονους... ζευγαρια ημασταν  γυρω στα 10... υπηρχαν και 3 αντρες μονοι... ανεβηκαμε στο δωματιο κατα τις 1.30 και πιασαμε το πρωτο δεξια...ενας  μοναχικος αντρας χωρις να τον προσκαλεσουμε βρεθηκε ξαφνικα σε αποσταση μισου μετρου και κοιτουσε σαν κατι ηδονοβλεψιες που ειναι ετοιμοι να κατασπαραξουν το θυραμα.. η παρτουζιαρα γκομενα μου τρομαξε... εδω τρομαξα και γω μη γαμησει και μενα... αυτο που θα πρεπει να γινει κατανοητο απο τη διευθυνση του μαγαζιου ειναι οτι οταν ειναι να οργανωθει μια παρτουζα απο τον οποιοδηποτε Χ γαμια  οι ψωλες ειναι εν αφθονια... αυτο που βρισκεις με το σταγονομετρο ειναι το μουνι... σε τετοιου ειδους μαγαζια να ξερετε οτι το παιχνιδι το κανουν οι γκομενες... αυτες ψαρευονται μεταξυ τους... οι πουτσοι ακολουθουν αυτο το παιχνιδι...οποτε το να μας φερνεις ψωλες επειδη πληρωσαν 80 ευρω εισοδο ειναι το πιο ακυρο που υπαρχει... θα μπορουσες να βαλεις 200 ευρω εισοδο και να φερουν και το μοσχαρακι τους μαζι αν ηθελες να πας καλυτερα... εννοειται οτι αποχωρησαμε αμεσως απο το μαγαζι και ενννοειται οτι δεν θα ξαναπατησουμε...
 

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.182
Like
184
Πόντοι
16
εχω παει στο μαγαζι με την παρτουζιαρα φιλη μου κανα διμηνο τωρα ημερα κυριακη... που ειχε και αντρες μονους... ζευγαρια ημασταν  γυρω στα 10... υπηρχαν και 3 αντρες μονοι... ανεβηκαμε στο δωματιο κατα τις 1.30 και πιασαμε το πρωτο δεξια...ενας  μοναχικος αντρας χωρις να τον προσκαλεσουμε βρεθηκε ξαφνικα σε αποσταση μισου μετρου και κοιτουσε σαν κατι ηδονοβλεψιες που ειναι ετοιμοι να κατασπαραξουν το θυραμα.. η παρτουζιαρα γκομενα μου τρομαξε... εδω τρομαξα και γω μη γαμησει και μενα... αυτο που θα πρεπει να γινει κατανοητο απο τη διευθυνση του μαγαζιου ειναι οτι οταν ειναι να οργανωθει μια παρτουζα απο τον οποιοδηποτε Χ γαμια  οι ψωλες ειναι εν αφθονια... αυτο που βρισκεις με το σταγονομετρο ειναι το μουνι... σε τετοιου ειδους μαγαζια να ξερετε οτι το παιχνιδι το κανουν οι γκομενες... αυτες ψαρευονται μεταξυ τους... οι πουτσοι ακολουθουν αυτο το παιχνιδι...οποτε το να μας φερνεις ψωλες επειδη πληρωσαν 80 ευρω εισοδο ειναι το πιο ακυρο που υπαρχει... θα μπορουσες να βαλεις 200 ευρω εισοδο και να φερουν και το μοσχαρακι τους μαζι αν ηθελες να πας καλυτερα... εννοειται οτι αποχωρησαμε αμεσως απο το μαγαζι και ενννοειται οτι δεν θα ξαναπατησουμε...

Του είπες να πάρει πούλο;
 

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
φίλε μου νομίζω είσαι κάθετος και δεν είναι σωστό. Υπάρχει και άλλη εκδοχή.
Θα μιλήσω  σαν πελάτης και λάτρης του 2+2.
Την ημέρα που πήγες σίγουρα γνώριζες τι ημέρα ήταν.
Αν κάτι δεν σου άρεσε καλώς και δεν θα ξαναπάς γιατί από ότι κατάλαβα δεν σου αρέσει αυτό το σύστημα.
Όμως.......
Έλα και σκέψου πόσα ζευγάρια πάνε αυτές τις 2 μέρες και δεν πάνε τις άλλες για τον πολύ απλό λόγο που οι άντρες των ζευγαριών αυτών ψάχνουν ένα καλό μπαλαντέρ για την κυρία τους.(ακομα και ως δώρο)
Τώρα θα μου πεις είναι δύσκολο να βρεις έξω.?
Όχι δεν είναι.
Αλλά η ιδέα και μονο ο χώρος η ατμόσφαιρα και η πρώτη εμπειρία για πολλές κοπέλες είναι αυτό που τις τραβάει να το κάνουν αυτό εκεί μέσα.
Άρα το ότι δεν σου άρεσε κάτι δεν πάει να πει ότι είναι και έτσι πάντα. ποτέ μην σκέφτεσαι μόνο την πάρτη σου. Έλα και λίγο στα θέλω του ή της άλλης.
Μπορεί να είναι λίγα αλλά εγώ ξέρω ζευγάρια που τα σταυρωνω να βρεθούμε εκεί Σάββατο που συνήθως πάω η Παρασκευή και μου λένε εμείς μόνο Κυριακή και Πέμπτη πάμε.
Ακόμα και σαν ποιο ήρεμο κλίμα να το πάρεις σε σχέση με τις άλλες μέρες έχει μια λογική για κάποιον που ξεκινάει τώρα είναι το swinging.
 

Fallen1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Μηνύματα
43
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
εχω παει στο μαγαζι με την παρτουζιαρα φιλη μου κανα διμηνο τωρα ημερα κυριακη... που ειχε και αντρες μονους... ζευγαρια ημασταν  γυρω στα 10... υπηρχαν και 3 αντρες μονοι... ανεβηκαμε στο δωματιο κατα τις 1.30 και πιασαμε το πρωτο δεξια...ενας  μοναχικος αντρας χωρις να τον προσκαλεσουμε βρεθηκε ξαφνικα σε αποσταση μισου μετρου και κοιτουσε σαν κατι ηδονοβλεψιες που ειναι ετοιμοι να κατασπαραξουν το θυραμα.. η παρτουζιαρα γκομενα μου τρομαξε... εδω τρομαξα και γω μη γαμησει και μενα... αυτο που θα πρεπει να γινει κατανοητο απο τη διευθυνση του μαγαζιου ειναι οτι οταν ειναι να οργανωθει μια παρτουζα απο τον οποιοδηποτε Χ γαμια  οι ψωλες ειναι εν αφθονια... αυτο που βρισκεις με το σταγονομετρο ειναι το μουνι... σε τετοιου ειδους μαγαζια να ξερετε οτι το παιχνιδι το κανουν οι γκομενες... αυτες ψαρευονται μεταξυ τους... οι πουτσοι ακολουθουν αυτο το παιχνιδι...οποτε το να μας φερνεις ψωλες επειδη πληρωσαν 80 ευρω εισοδο ειναι το πιο ακυρο που υπαρχει... θα μπορουσες να βαλεις 200 ευρω εισοδο και να φερουν και το μοσχαρακι τους μαζι αν ηθελες να πας καλυτερα... εννοειται οτι αποχωρησαμε αμεσως απο το μαγαζι και ενννοειται οτι δεν θα ξαναπατησουμε...

Του είπες να φύγει και δεν έφυγε?
 

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Μηνύματα
2.023
Κριτικές
11
Like
5.021
Πόντοι
746
εχω παει στο μαγαζι με την παρτουζιαρα φιλη μου κανα διμηνο τωρα ημερα κυριακη... που ειχε και αντρες μονους... ζευγαρια ημασταν  γυρω στα 10... υπηρχαν και 3 αντρες μονοι... ανεβηκαμε στο δωματιο κατα τις 1.30 και πιασαμε το πρωτο δεξια...ενας  μοναχικος αντρας χωρις να τον προσκαλεσουμε βρεθηκε ξαφνικα σε αποσταση μισου μετρου και κοιτουσε σαν κατι ηδονοβλεψιες που ειναι ετοιμοι να κατασπαραξουν το θυραμα.. η παρτουζιαρα γκομενα μου τρομαξε... εδω τρομαξα και γω μη γαμησει και μενα... αυτο που θα πρεπει να γινει κατανοητο απο τη διευθυνση του μαγαζιου ειναι οτι οταν ειναι να οργανωθει μια παρτουζα απο τον οποιοδηποτε Χ γαμια  οι ψωλες ειναι εν αφθονια... αυτο που βρισκεις με το σταγονομετρο ειναι το μουνι... σε τετοιου ειδους μαγαζια να ξερετε οτι το παιχνιδι το κανουν οι γκομενες... αυτες ψαρευονται μεταξυ τους... οι πουτσοι ακολουθουν αυτο το παιχνιδι...οποτε το να μας φερνεις ψωλες επειδη πληρωσαν 80 ευρω εισοδο ειναι το πιο ακυρο που υπαρχει... θα μπορουσες να βαλεις 200 ευρω εισοδο και να φερουν και το μοσχαρακι τους μαζι αν ηθελες να πας καλυτερα... εννοειται οτι αποχωρησαμε αμεσως απο το μαγαζι και ενννοειται οτι δεν θα ξαναπατησουμε...
Δηλαδη  ρε φιλε  αν  αυτος ο τυπος  ειχε και γκομενα μαζι του,και ηταν  στην ιδια φαση  δεν θα ειχες πρόβλημα, τα 80 ευρο είναι καλα πυστευω πος και την παρασκευη και το σαββατο θα μπωρουσε να βαζει  με  παρα πανο λευτα,200 ευρο  όπως τα λες 1 η 2 μονους πλας,τελος παντον αυτά είναι θεματα του καταστήματος,τωρα αν εσυ θες να πας πεμπτη  η κυριακη  η οποτε θες να πας εκει με την γυναικα σου η με την γκομενα σου,την περνεις και πας όπως ειπες και εσυ, στο δωματιο υπαρχει πορτα μπενεις μεσα και δεις κατι και δεν σου αρεσει ριχνει ακυρο με τροπο,η φασαρίες και τα παραπονα  δεν είναι καλο  πυστευω εγω,επεισης λες η Παρτουζιαρα φιλη  μου  και εισαι εκει  πεμπτη  η κυριακη,χαλαρωσε  και ριξε τους τονους τα πραγματικα ζευγάρια swingers δεν πανε στα κλαμπ  συνεχια  υπαρχουν και σπιτια για τους ψαγμένους μιλαω  παντα
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.654
Πόντοι
1.106
H αλήθεια είναι πως οι singles βραδιές δεν είναι το καλύτερό μας. Αλλά έχει τύχει να μπορούμε να πάμε στο μαγαζί μόνο Πέμπτη ή Κυριακή. Όποτε την έπεσε τύπος στη γυναίκα μου, με ένα διακριτικό νεύμα της έπεσε απαγορευτικό και ο τύπος σταμάτησε επί τόπου. Ήταν πολύ λογικό να πας σε δωμάτιο για σεξ μόνος με το ταίρι σου και να σε ακολουθήσει κάποιος, σε singles βραδιά. Θα είχες απόλυτο δίκιο να φωνάζεις αν έκλεινες την πόρτα και ο τύπος την άνοιγε για να μπει μέσα ή αν έκανε κίνηση να αγγίξει ενώ εσείς του λέγατε όχι.
 

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.665
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
H αλήθεια είναι πως οι singles βραδιές δεν είναι το καλύτερό μας. Αλλά έχει τύχει να μπορούμε να πάμε στο μαγαζί μόνο Πέμπτη ή Κυριακή. Όποτε την έπεσε τύπος στη γυναίκα μου, με ένα διακριτικό νεύμα της έπεσε απαγορευτικό και ο τύπος σταμάτησε επί τόπου. Ήταν πολύ λογικό να πας σε δωμάτιο για σεξ μόνος με το ταίρι σου και να σε ακολουθήσει κάποιος, σε singles βραδιά. Θα είχες απόλυτο δίκιο να φωνάζεις αν έκλεινες την πόρτα και ο τύπος την άνοιγε για να μπει μέσα ή αν έκανε κίνηση να αγγίξει ενώ εσείς του λέγατε όχι.

[size=10pt][size=10pt]+1[/size][/size]  :thumbsup:
συμφωνώ, έτσι είναι!
 

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Μηνύματα
2.023
Κριτικές
11
Like
5.021
Πόντοι
746
[size=10pt][size=10pt]+1[/size][/size]  :thumbsup:
συμφωνώ, έτσι είναι!
Και εγω να κανω την ερωτηση,δηλαδη αν ο τυπος  single δεν ηταν μονος αλλα ηταν με γκομενα  και εκανε τα ιδια,τοτε δεν θα το σχολιαζεται,γιατι είναι πολλοι εκει μεσα  που μπενουν αγρια  με τσαμπουκα  και εχουν κατι την γκομενα τους μαζι  κατι σαββατα βραδυ,εγω εκει παω με την γκομενα μου  κυριος σαββατο  για αυτό το βαζω το ερωτημα αυτό
 

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Και εγω να κανω την ερωτηση,δηλαδη αν ο τυπος  single δεν ηταν μονος αλλα ηταν με γκομενα  και εκανε τα ιδια,τοτε δεν θα το σχολιαζεται,γιατι είναι πολλοι εκει μεσα  που μπενουν αγρια  με τσαμπουκα  και εχουν κατι την γκομενα τους μαζι  κατι σαββατα βραδυ,εγω εκει παω με την γκομενα μου  κυριος σαββατο  για αυτό το βαζω το ερωτημα αυτό
όταν βρούμε διερμηνεα θα σου απαντήσουμε.
 

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Μηνύματα
2.023
Κριτικές
11
Like
5.021
Πόντοι
746
Μην απαντας ρατσιστικα  φιλε  μου,γιατι είναι πολλα ζευγάρια  που το κανουν αυτό η επιμενουν να κάθονται να περνουν ματι  ακομη και όταν ο άλλος  καταλαβενουν ότι ενωχλειτε,δεν λεω  ότι  η άλλες περιπτώσεις είναι καλητερες απλα μην βαζουμε απλα είναι λαθος  του  συναγωνιστη να το γραφει  ενώ γνωριζει ότι παει μια πεμπτη η κυριακη  που  εχει μεσα  και μονους αντρες πχ  εχει τυχει σε εμενα τομας  να παω μονος πεμπτη βραδυ  στης 12 η ωρα και να εχει μεσα 11 ζευγάρια  και να ειμαστε  4 αντρες, μετα από 2 ωρες είμασταν 4 αντρες  2 ζευγάρια με αφτη την λογικη θα επρεπε να φυγουμε αναγκαστικα και εμεις που πληρωσαμε τα 80 ευρο για να μπουμε,γιατι αν εκεινη την ωρα ερχονταν και άλλο ζευγαρι  και εβλεπε αυτό  θα ελεγαν παλι τα ιδια φιλε μου τομας
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.654
Πόντοι
1.106
Fatsea οποιος ενοχλείται πηγαίνει σε δωμάτιο με πόρτα, οπότε δε μπαίνουν μέσα ούτε γαμίκουλες ούτε ζευγάρια απρόσκλητα. Στο παλιό 4 υπήρχε κανόνας που απαγόρευε να κατεβαίνεις στο χώρο παιχνιδιού με ρούχα. Κόντεψε να κλείσει από έλλειψη πελατών. Από τη μια αυτοί που δεν κατέβαιναν πλέον για μάτι και από την άλλη αυτοί που δεν κατέβαιναν για παιχνίδι αφού δεν υπήρχε κόσμος να τους παίρνει μάτι. Στο τέλος δεν κατέβαινε κανείς και αραίωσαν όλοι από το μαγαζί. Κανόνας σωστός που εφαρμόζεται σε όλα τα σοβαρά ευρωπαϊκά clubs.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom