Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 108
- Πόντοι
- 166
σωστα,εκανα λαθος τιτλο...αλλα κ το Ηθων ητανε καλο για τα τοτρε δεδομενα.
καλυτερη ηταν η τοτε τηλεοραση απο την σημερινη...τα μεσανυχτα ολο καλτιλες b-movies επαιζε

σωστα,εκανα λαθος τιτλο...αλλα κ το Ηθων ητανε καλο για τα τοτρε δεδομενα.

καλυτερη ηταν η τοτε τηλεοραση απο την σημερινη...τα μεσανυχτα ολο καλτιλες b-movies επαιζε![]()
![]()
![]()
εδω Θεσσαλια πιαναμε παλια ενα καρα καλτ καναλι το top channel ,επαιζε καθε βραδι σταλονε,σβαρτζενεκερ,Σιγκαλ κ δεν συμμαζευεται ...![]()
καθε μερα σαν σινεμα ναουμε...μετα μας αφησε χρονους,,,νομιζω χρεοκωπησε...

το new το πιαναμε κ μεις,το τοπ που λεω εγω νομιζω ητανε Βολιωτικο.εμενα μου λες τυπε...εγω ακομα ψαχνω τους τιτλους απο κατι μεταμεσονυχτιες σπλατεριες που επαιζε το αειμνηστο new channel στα 90ς![]()
![]()
![]()
καλυτερη ηταν η τοτε τηλεοραση απο την σημερινη...τα μεσανυχτα ολο καλτιλες b-movies επαιζε![]()
![]()
![]()
Φίλε ο ΑΝΤ1 του 1990 ήταν η τηλεοπτική ψυχεδέλεια και του πιτσιρικά,και του ενήλικου και όλων των ηλικιών.Είχε εκπομπές,σειρές και ταινίες για όλα τα γούστα!Τι να πρωτοθυμηθώ,Γίγαντες του Κατς WWF τα Σαββατοκύριακα πρωί,τα καρτουνς,το Σούπερ Σάββατο,Knight Rider,Airwolf,A Team,Streethawk,Macgyver,Καλημέρα Ζωή και Λάμψη στα πρώτα χρόνια με πρωτότυπα σενάρια;Τηλεπαιχνίδια όπως τροχός της τύχης,Super Bingo και κάθε βράδυ ταινία!
Μετά το 1995 η είσοδος του Filmnet και του Supersport άλλαξε πολλά...Και ειδικά όταν μπήκε η Nova στη ζωή μας τηλεόραση βλέπουν μόνο όσοι έχουν να δίνουν 50-60 ευρώ το μήνα..Γάματα
Η τηλεοραση γαμηθηκε μετα το 2000 οταν καταντησε τελειως μαγαζακι της ελληνιδας νοικοκυρας

Η τηλεοραση γαμηθηκε μετα το 2000 οταν καταντησε τελειως μαγαζακι της ελληνιδας νοικοκυρας
Η τηλεόραση επίσης γαμήθηκε από τότε που ξεκίνησε τα παράθυρα στις ειδήσεις ο Σκαι,πριν γίνει Alpha,και κράταγε το δελτίο ειδήσεων με τον Ευαγγελάτο,τον Καψή και άλλα νούμερα 3 ώρες!Ζήλεψαν και τα άλλα κανάλια και ενώ παλια οι ειδήσεις ήταν μισή ώρα το μεσημέρι και 1 ώρα το βράδυ το ξεφτίλισαν μειώνοντας τον τηλεοπτικό χρόνο για άλλα προγράμματα.
Η τσούλα η Στεφανίδου επίσης ξεκίνησε τις κουτσομπολίστικες εκπομπές και ακολούθησαν και οι άλλοι με αποτέλεσμα τα απογεύματα να βλέπουμε την κάθε πουτάνα στο πλατώ μαζί με αδερφάρες κλασσικά να σχολιάζουν με ποιον γαμήθηκε η τάδε και τι φόρεσε κτλ κτλ κτλ
ειναι κ ο λογος που στο σπιτι μου πλεον εδω κ κατι χρονια δεν εχω τιβι.ε ημαρτον ρε τυπε πρωι μεσημερι βραδυ πρωιναδικα μεσημεριαναδικα σαπουνοπερες και κατι βραδυνα talk shows για καθυστερημενους και οτι χρονος ξεμεινει το γεμιζουν με σκατοσειρες απο το συρταρι μεχρι να ερθει ωρα να βγει ο Παπαδακης ελεος :S :S :S
ειναι κ ο λογος που στο σπιτι μου πλεον εδω κ κατι χρονια δεν εχω τιβι.
την απαξιωνω απο χρονια....την θεωρω κ ''γερασμενη'' πλεον με τα ιδια προσωπα,εκπομπες,ιδιο στυλ κτλ...

το ιντερνετ ειναι το καταφυγιο της ψυχαγωγιας του αντρα πλεον![]()
![]()
![]()
ετσι ειναι...αφου υπαρχει πλεον κ το πακετο ιντερνετ+τηλεοραση ολα καλα
επιπλεον βλεπουμε κ τις τσοντουλες μας κ ολα καλα
πινουμε κ καμμια μπυρα.![]()

ποιά τύπε;
τυπε η μιση ελλαδα ετσι ειναι....μαμακιδες...το ειδες το σημερινο επεισοδιο τυπε, παρανοια