Νέα

1 μουνί και 1002 κίνδυνοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
δεν ειπα ποτε κατι τετοιο . Απλα ζητησα να λειτουργησει με την λογικη .....Αν δεις καποιον στο δρομο που θελει ιατρικη βοηθεια θα τον αφησεις γιατι δεν εισαι γιατρος ή θα κοιταξεις να ειδοποιησεις - καλεσεις ιατρικη βοηθεια ???

Αυτο το αισθημα της αδιαφοριας κυκλοφορει παντου εκει εξω και εδω μεσα ακομα χειροτερα οπου υπαρχει ``ανωνυμια`` και ολοι το παιζουν αντρες του πληκτρολογιου . Θα παει πολυ μακρυα αυτη η συζητηση και δεν ειναι επι του θεματος . Ο καθενας εχει την αποψη του και οι πραξεις του , τον καθοριζουν τι σοι αντρας ειναι εκει εκει εξω ....
εσύ ρε αλάνι πόσες ζωές έχεις σώσει με τα σχόλια που γράφεις;

Θα στο πω ευγενικά: Η γνώμη σου έχει τόση αξία όσο και η σκόνη πάνω στο πληκτρολόγιο, γιατί αυτά που ξέρω εγώ για τη συγκεκριμένη και αυτά που έζησα δίπλα της, δεν τα ξέρεις εσύ. Κάνε λοιπόν τον ήρωα με ξένα κόλυβα κηδεία για να το παίξεις μάγκας και άσε την κριτική ποιος ενδιαφέρεται και ποιος αδιαφορεί.

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
126
Πόντοι
0

Θα στο πω ευγενικά: Η γνώμη σου έχει τόση αξία όσο και η σκόνη πάνω στο πληκτρολόγιο, γιατί αυτά που ξέρω εγώ για τη συγκεκριμένη και αυτά που έζησα δίπλα της, δεν τα ξέρεις εσύ. Κάνε λοιπόν τον ήρωα με ξένα κόλυβα κηδεία για να το παίξεις μάγκας και άσε την κριτική ποιος ενδιαφέρεται και ποιος αδιαφορεί.
τρεχοντας παω αλλα πηγαινε και εσυ μην παει κανεις αλλος ......αντρα του πονικιου

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
τρεχοντας παω αλλα πηγαινε και εσυ μην παει κανεις αλλος ......αντρα του πονικιου
Ρε μεγάλε πέρασα από το Σύνταγμα χτες το πρωί και ξήλωναν το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη για να βάλουν ένα άγαλμα του μεγαλύτερου μάγκα της σύγχρονης Ελλάδας - για σένα λέγανε;

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
126
Πόντοι
0
Ρε μεγάλε πέρασα από το Σύνταγμα χτες το πρωί και ξήλωναν το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη για να βάλουν ένα άγαλμα του μεγαλύτερου μάγκα της σύγχρονης Ελλάδας - για σένα λέγανε;
αν σου απαντησω θα φαω μπαν στον ψευτικο λογαριασμο μου και εσυ θα μαθεις πολλα για τους προγονους σου και την ιστορια τους

Hliast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2025
Like
128
Πόντοι
0
δεν ειπα ποτε κατι τετοιο . Απλα ζητησα να λειτουργησει με την λογικη .....Αν δεις καποιον στο δρομο που θελει ιατρικη βοηθεια θα τον αφησεις γιατι δεν εισαι γιατρος ή θα κοιταξεις να ειδοποιησεις - καλεσεις ιατρικη βοηθεια ???

Αυτο το αισθημα της αδιαφοριας κυκλοφορει παντου εκει εξω και εδω μεσα ακομα χειροτερα οπου υπαρχει ``ανωνυμια`` και ολοι το παιζουν αντρες του πληκτρολογιου . Θα παει πολυ μακρυα αυτη η συζητηση και δεν ειναι επι του θεματος . Ο καθενας εχει την αποψη του και οι πραξεις του , τον καθοριζουν τι σοι αντρας ειναι εκει εκει εξω ....
Αν δω στον δρόμο έναν άνθρωπο που χρειάζεται ιατρική βοήθεια σαφώς και θα καλέσω άμεσα για ιατρική βοήθεια Μην συγκρίσεις ανόμοιες και άσχετες μεταξύ τους καταστάσεις .Το να να μπει στην ζωή σου μια σχιζοφρενής , ικανή για τα πάντα , που πιστεύει ότι ο σχιζοφρενής είσαι εσύ και όχι εκείνη , κτλ κτλ κτλ δεν είναι το ίδιο .Το πιο λάιτ που μπορεί να σου συμβεί με μια τέτοια , είναι το να πάει να σε μαχαιρώσει ενώ κοιμάσαι και μετά να σε καταγγείλει στην αστυνομία για απόπειρα δολοφονίας

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
126
Πόντοι
0
Αν δω στον δρόμο έναν άνθρωπο που χρειάζεται ιατρική βοήθεια σαφώς και θα καλέσω άμεσα για ιατρική βοήθεια Μην συγκρίσεις ανόμοιες και άσχετες μεταξύ τους καταστάσεις .Το να να μπει στην ζωή σου μια σχιζοφρενής , ικανή για τα πάντα , που πιστεύει ότι ο σχιζοφρενής είσαι εσύ και όχι εκείνη , κτλ κτλ κτλ δεν είναι το ίδιο .Το πιο λάιτ που μπορεί να σου συμβεί με μια τέτοια , είναι το να πάει να σε μαχαιρώσει ενώ κοιμάσαι και μετά να σε καταγγείλει στην αστυνομία για απόπειρα δολοφονίας
Την μια τα λες ετσι και την αλλη αλλιως .....Ή χαραζεις ιδεολογια και το ακολουθεις ή κατσε και βλεπε , δεν ειναι κακο και δεν κανουν ολοι για ολα .

Τωρα εαν ειναι ανομοιες - ασχετες μεταξυ τους , το λες εσυ

Βγαζεις συμπερασματα χωρις να εχεις κανει κατι , οπως κανουν και οι περισσοτεροι ..... Μπορεις να γινεις φωτεινο παραδειγμα ;;; αλλιως οπως ειπα κατσε στο πλαι και δες τους αλλους

Hliast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2025
Like
128
Πόντοι
0
Την μια τα λες ετσι και την αλλη αλλιως .....Ή χαραζεις ιδεολογια και το ακολουθεις ή κατσε και βλεπε , δεν ειναι κακο και δεν κανουν ολοι για ολα .

Τωρα εαν ειναι ανομοιες - ασχετες μεταξυ τους , το λες εσυ

Βγαζεις συμπερασματα χωρις να εχεις κανει κατι , οπως κανουν και οι περισσοτεροι ..... Μπορεις να γινεις φωτεινο παραδειγμα ;;; αλλιως οπως ειπα κατσε στο πλαι και δες τους αλλους

Ο.Κ θα κάθομαι και θα σε βλέπω

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Για γκόμενες που με είχαν καψουρευτεί τρελά .... και τις έφτυσα άσχημα .... και πήγαν κατά διαόλου ...............
(συν μία που είχα σχέση ενός χρόνου και με επηρέασαν μάνα αδελφή να μην "πάρω ξένη" )

Αισθάνομαι κάποιες τύψεις που τις έφτυσα . Φακαμπλ ήταν όλες. Αυτό που λένε "καλά κορίτσια" και wedding material ....

αλλά καμία δεν ήταν τσόντα ή πολύ ψηλή εκτός την 3η ..... και ήμουν και λίγο εκτός πραγματικότητας επειδή γαμούσα μοντελέ
βίζιτες , οπότε στα αρχίδια μου όλα .........

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
621
Πόντοι
21
Το μακρινό 2013 τα είχα με μια και όταν πηδηθηκα μαζί της πρώτη φορά έβαλε τα κλάματα και έλεγε αγαπώ το Σωτήρη τι έκανα κλπ
Με ρώταγε μετά είμαι πορνη δεν φέρθηκα καλά
Μετά από 10 μέρες εγώ ήθελα να ξαναπηδηθω μαζί της και βρεθήκαμε,της λέω δεν πιστεύω να βάλεις τα κλάματα πάλι,μου λέει όχι χεσμενο τον έχω και μετά από 1 μήνα μου λέει σορι αλλά τα βρήκα με το Σωτήρη,τώρα εν έτη 2025 είναι παντρεμένη με παιδί αλλά όχι με τον Σωτήρη με άλλον το έμαθα από κοινού γνωστό
Σε λίγο καιρό θα κερατώνει τον καινούργιο με τον Σωτήρη και τον Σωτήρη με σένα.
Λίγο υπομονή κάνε

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.308
Πόντοι
3.246
Μία πρώην μου μου πέταξε μια μέρα "είμαι έγκυος" έκανε τεστ μπροστά μου και ήταν μούφα τελικά. Μου είπε "και να μην το θες εγώ θα το κρατήσω δεν το ρίχνω" Επειδή είχε ήδη ένα παιδί από τέτοιο σκηνικό και από τον τρόπο που μιλούσε κατάλαβα ότι το έχει κάψει και την έστειλα.
Μαθαίνω τώρα (πάνω από 10 χρόνια μετά) ότι παίρνει ψυχοφάρμακα και της έχει αφαιρεθεί η κηδεμονία του παιδιού της.
Καρμπόν ίδια φάση εκτός απ' το τί απέγινε, που δεν το γνωρίζω. Η φάση με το τεστ μέχρι να βγει αρνητικό εντελώς γκραν γκινιόλ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Γαμουσα μια Μαροκανα κάποτε, η οποία είχε τελικά γκόμενο Γάλλο, στο Παρίσι. Μετακόμισε εκεί και τον παντρεύτηκε

Το έχω ξανά αναφέρει, είχα μια Ιταλίδα που μου έλεγε ότι χώρισε πρόσφατα και ο γκόμενος της ήταν ψυχρός, μέχρι που τη ζήτησε σε γάμο και τελικά παντρεύτηκαν επίσης. Την είχα πάρει και από κωλο αυτή

με μια άλλη , που τη γούσταρα και πολύ κιόλας, βγαίναμε, είχε και αυτή γκόμενο παράλληλα, πρώτα τον παράτησε, μετά τσακωθήκαμε και γύρισε σε αυτόν. Καμία διετία μετά, όταν αυτός δεν ήθελε παιδιά μου ξαναγραψε, τη γαμησα μερικές φορές, αυτή να επιμένει για ακαποτο και μάλιστα να με καβαλάει να μη προλάβω να βάλω καπότα. Της έριξα δυο πουτσους και την έστειλα και έμεινε να παρακαλαει

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
584
Πόντοι
81
Αισθάνομαι κάποιες τύψεις που τις έφτυσα . Φακαμπλ ήταν όλες. Αυτό που λένε "καλά κορίτσια" και wedding material ....
Φακαμπλ γυναίκα= μιζεραμπλ άντρας

Να προτιμάτε
ανφακαμπλ γυναίκες.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.427
Πόντοι
7.865
Το 2023 δούλευα σεζόν. Μάλωσα με τον barman για τα πολιτικά , ο τύπος ήταν ακροαροστερός μου έλεγε για καημένους μετανάστες. Μας άκουγαν εν τω μεταξύ και οι 5 κοπέλες που δούλευαν σέρβις.

Σε λίγο καιρό μια απο αυτές με κατηγόρησε ψεύτικα ΠΑΝΤΟΥ ότι την έστειλα dickpick.

Όταν μου το έλεγαν όμορφα και ωραία απαντούσα πως άμα το έκανα όντως ας πάει στην αστυνομία να με καταγγείλει αντί να το λέει από εδώ και από εκεί.

Πήγα να φάω και ξύλο από τα κσαντέρφια κοριό αλλά πάλι καλά γλύτωσα τελευταία στιγμή.

Πουτάνες μόνο ρε οι άλλες παλαβές είναι.
Τα κουμουνια έτσι λειτουργουν. Για να σε δολοφονήσουν ηθικά δεν έχουν κανέναν φραγμό και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Εκεί έπρεπε να πας εσύ στην αστυνομία και να καταγγείλεις το περιστατικό, να κάνεις μήνυση για ηθική βλάβη και ότι άλλο σου ερχόταν, απο την στιγμή που δεν είχες εσύ τίποτε να φοβηθείς. Κοστίζουν όλα αυτά, αλλά μελλοντικά δεν θα μπορεί να σου πεί κανένας τίποτε και σε κανένα επίπεδο. Όσο για τα ξαντέρφια απο το κωριό, στην πολυκατοικία που μένω έχω μια φοιτήτρια αλβανέζα που μου την έπεφτε. Γεροντοέρωτας; ΉΘελε να αποκομίσει κάτι; Κάτι άλλο; Χέστηκα. Την γαμησα 2-3 φορές και όταν της είπα ότι δεν ψήνομαι να ξαναβρεθούμε μου έστειλε μηνυμα ότι θα το πεί στον πατέρα της και θα με σκοτώσουν και άλλα τέτοια. Αυτό έγινε το 2021. Ακόμα περιμένω τον αλβανικό χάρο.... Γενικά πάντως με τις γυναίκες είναι να μην έχεις εμπιστοσυνη και να μυρίζεσαι τις παγίδες. Είτε μπορεί να είναι κάτι απλό, όπως κάποιο χορηγηλίκι (που παλιά έπαιρναν αμάξια και σπίτια σε γκόμενες κάτι σδυνάδελφοι μου), είτε να βρεθείς με κανένα κουτσουβελο για να σε κουκουλώσει, το οποίο μπορεί να μην είναι και δικό σου κιόλας. Οι γυναίκες δεν έχουν λογική σκέψη, όσο λογικές και να το παίζουν. Ο εγωισμός και το συναίσθημα είναι κινητήριος δύναμη και είναι ξεροκέφαλες αν τους μπεί κάτι στο μυαλό, οπότε προσοχή.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.165
Πόντοι
86
Αφου ηξερες επρεπε να μεινεις και να βοηθησεις

Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση , το να κατάφερνε να την βοηθήσει

δεν ειπα ποτε κατι τετοιο

Μια χαρά το είπες καραγκιόζη. Τα γραπτά μενουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ασχολείσαι με τον καραγκιοζη κι εσύ ψαχνεις να βγαλεις ακρη. Γυριζει το μπιφτεκι και τα λεγόμενα του οπως τον συμφερει

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.811
Πόντοι
206
Στόχος του θέματος είναι να ρίξει φως μέσα από προσωπικές εμπειρίες σε διάφορα σκοτεινά σημεία των σχέσεων με το αντίθετο φύλο. Όπως ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες με δόλο, ΣμΝ χωρίς αιτια ,πλεκτάνες' ψεμματα με σκοπό το κουκουλωμα , κερατωματα, απάτες και πολλά άλλα.

Γαμησα ενα πιπίνι από τα καμίνια .. κ βούτηξε τη καπότα με τα χυσια από το κομοδίνο κ πήγε να βάλει τα χυσια στο μουνι της για να μείνει ΕΓΚΥΟΣ.. την πρόλαβα στο μπάνιο που είχε μπει με τη ΚΆΠΟΤΑ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Γαμησα ενα πιπίνι από τα καμίνια .. κ βούτηξε τη καπότα με τα χυσια από το κομοδίνο κ πήγε να βάλει τα χυσια στο μουνι της για να μείνει ΕΓΚΥΟΣ.. την πρόλαβα στο μπάνιο που είχε μπει με τη ΚΆΠΟΤΑ
Πρέπει να ήταν πολύ κυριλέ γκόμενα ..... ζητιάνα ήταν ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Rtsth

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.811
Πόντοι