Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.654
Πόντοι
7.795
70 € Μισή ώρα
100 € Μία ώρα

120 ουσιαστικά η ώρα για δύο εκτονώσεις
Στην ώρα τι να κάνεις την υπόλοιπη ώρα αν κάνεις μία εκτόνωση; Να απαγγέλλεις Ελύτη; Πανάκριβο για αυτά που προσφέρει το τσαρδι

gejgi

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
14
Like
2.452
Πόντοι
6.495
Έχω πάει 7 φορές στο μαγαζί παιδιά, τη Λία δεν την έχω δει ποτέ…δε ξέρω ούτε καν πως είναι φυσιογνωμικά…αρχίζω να πιστεύω πως δεν υπάρχει τελικά, είναι μια οπτασία…Κατά τα άλλα, Μόνικα αγαπημένη! Στόχος κάποια στιγμή να μπω δωμάτιο με τη χυμώδη αφεντικίνα!
Μπορεί να σε γνωρίζει..σε βλέπει στην κάμερα και δεν βγαίνει ...!!!

Sk12

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά η Σόφι δουλεύει η έχει σταματήσει;.. δυστυχώς δεν την πρόλαβα να την χαρώ πριν κάνει την αλλαγή στο στήθος...

acab3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
1.337
Πόντοι
201
Ρε παιδιά η Σόφι δουλεύει η έχει σταματήσει;.. δυστυχώς δεν την πρόλαβα να την χαρώ πριν κάνει την αλλαγή στο στήθος...
τι σας αρεσε σε αυτη την γκομενα δεν μπορω να καταλαβω

Ntouan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
238
Πόντοι
0
μπορεί να του αρέσουν οι μυρωδιές ...

Καλησπέρα δουλεύει Σ59 το μεσημέρι.1 με 5.Βεβαια τα χιλιόμετρα που έχει γράψει φαίνονται όπως κ οι ραφές.κακη δουλειά.

Romano Garreton

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
421
Πόντοι
20
Παιδια,συγγνωμην, υπαρχουν καπου φωτογραφιες των κοριτσιων του μαγαζιου ? Δεν μπορεσα να βρω κατι,ισως δεν εψαξα σωστα. Ευχαριστω.

Likelg

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
75
Πόντοι
0

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
16
Παιδιά μια Καλίνκα που έδινε κωλο αβερτα κουβέρτα με βαλίτσακι, πεντακάθαρη κωλοτρυπα ξέρει κανείς αν συνεχίζει κάπου ή αν υπάρχει καμία αντίστοιχη; Ήταν βέβαια λίγο μεγάλη ηλικιακά αλλά μόνο για τον κωλο αξιζε

john700

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
78
Πόντοι
0
Τύποι μου πέτυχα την ζανα στο τιντερ κ της έστειλα λέτε να ψάχνει γ γκομενο κ να γαμησω τζάμπα. Τι παίζει με την ζανα???
Κι εγώ την είχα δει πριν αρκετούς μήνες και νομίζω ότι διαφήμιζε ότι λέει τα χαρτιά-κάρτες ταρό κλπ. Φυσικά, δεν πέτυχα το «ματσάρισμα» , άχρηστο tinder τα έχουμε πει και σε άλλο νήμα

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
406
Πόντοι
36
Παιδιά μια Καλίνκα που έδινε κωλο αβερτα κουβέρτα με βαλίτσακι, πεντακάθαρη κωλοτρυπα ξέρει κανείς αν συνεχίζει κάπου ή αν υπάρχει καμία αντίστοιχη; Ήταν βέβαια λίγο μεγάλη ηλικιακά αλλά μόνο για τον κωλο αξιζε
στρατηγε μου που την θυμηθηκες αυτη ,ηταν απο τον καιρο της επαναστασης ,καλο κομματι ειχα παρει κ γω την θυμαμαι με νοσταλτζια....που να ναι αραγε?

tenten956

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
71
Like
5.812
Πόντοι
5.835
Ο καθένας πηγαίνοντας σε τετοια μαγαζιά ζητάει διαφορετικά πράγματα! Είναι σπουδαίο μια κοπελα αναγνωρισμένη στο χώρο να εχει ολα τα σενάρια να σου φτιάξει την ημέρα και πάνω απο ολα να εχει και κλάση....αναφέρομαι στην τελευταία κριτικη για τη Λια! Respect!

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom