70 € Μισή ώραΕπειδη εχω να πατησω καμια 10ρια χρονια εκει, τι τιμες παιζουν τωρα?
100 € Μία ώρα
70 € Μισή ώραΕπειδη εχω να πατησω καμια 10ρια χρονια εκει, τι τιμες παιζουν τωρα?
Δύο εκτονώσεις στην ώρα με 100 η μία;70 € Μισή ώρα
100 € Μία ώρα
70 € Μισή ώρα
100 € Μία ώρα
Μπορεί να σε γνωρίζει..σε βλέπει στην κάμερα και δεν βγαίνει ...!!!Έχω πάει 7 φορές στο μαγαζί παιδιά, τη Λία δεν την έχω δει ποτέ…δε ξέρω ούτε καν πως είναι φυσιογνωμικά…αρχίζω να πιστεύω πως δεν υπάρχει τελικά, είναι μια οπτασία…Κατά τα άλλα, Μόνικα αγαπημένη! Στόχος κάποια στιγμή να μπω δωμάτιο με τη χυμώδη αφεντικίνα!
Εχει σταματήσει πολυ καιρό τώρα....Ρε παιδιά η Σόφι δουλεύει η έχει σταματήσει;.. δυστυχώς δεν την πρόλαβα να την χαρώ πριν κάνει την αλλαγή στο στήθος...
τι σας αρεσε σε αυτη την γκομενα δεν μπορω να καταλαβωΡε παιδιά η Σόφι δουλεύει η έχει σταματήσει;.. δυστυχώς δεν την πρόλαβα να την χαρώ πριν κάνει την αλλαγή στο στήθος...
μπορεί να του αρέσουν οι μυρωδιές ...τι σας αρεσε σε αυτη την γκομενα δεν μπορω να καταλαβω
μπορεί να του αρέσουν οι μυρωδιές ...
Καλησπέρα δουλεύει Σ59 το μεσημέρι.1 με 5.Βεβαια τα χιλιόμετρα που έχει γράψει φαίνονται όπως κ οι ραφές.κακη δουλειά.Ρε παιδιά η Σόφι δουλεύει η έχει σταματήσει;.. δυστυχώς δεν την πρόλαβα να την χαρώ πριν κάνει την αλλαγή στο στήθος...
Όχι, μονο από κοντά...!Παιδια,συγγνωμην, υπαρχουν καπου φωτογραφιες των κοριτσιων του μαγαζιου ? Δεν μπορεσα να βρω κατι,ισως δεν εψαξα σωστα. Ευχαριστω.
Πρέπει να γίνει καμία μεταγραφή να χαμηλώσει ο μέσος όρος ηλικίαςΜόνο για πολύ μερακλήδες...
Το ροστερ χρειαζεται άμεση ανανέωση.
Κι εγώ την είχα δει πριν αρκετούς μήνες και νομίζω ότι διαφήμιζε ότι λέει τα χαρτιά-κάρτες ταρό κλπ. Φυσικά, δεν πέτυχα το «ματσάρισμα» , άχρηστο tinder τα έχουμε πει και σε άλλο νήμαΤύποι μου πέτυχα την ζανα στο τιντερ κ της έστειλα λέτε να ψάχνει γ γκομενο κ να γαμησω τζάμπα. Τι παίζει με την ζανα???
στρατηγε μου που την θυμηθηκες αυτη ,ηταν απο τον καιρο της επαναστασης ,καλο κομματι ειχα παρει κ γω την θυμαμαι με νοσταλτζια....που να ναι αραγε?Παιδιά μια Καλίνκα που έδινε κωλο αβερτα κουβέρτα με βαλίτσακι, πεντακάθαρη κωλοτρυπα ξέρει κανείς αν συνεχίζει κάπου ή αν υπάρχει καμία αντίστοιχη; Ήταν βέβαια λίγο μεγάλη ηλικιακά αλλά μόνο για τον κωλο αξιζε