Περασα δυο φορες απο το μαγαζι μεσα στην εβδομαδα και δεν πετυχα καμια φορα την μελινα την ξανθια ελληνιδα. Γνωριζει καποιος αν ειναι στι μαγαζι ή εχει φυγει;
Πετυχα μια ηρω που ηταν παλια καλιγουλα ειχα περασει μαζι της αλλα δεν ελεγε κατι, η μαγια που εμενα δεν μου αρεσει προσωπικα και μια αλλη πολυ αδυνατη με κοντο μαλλι δεν συγκρατησα ονομα
Η Μελίνα είναι στο μαγαζί. Χθες πήγα, Σάββατο βράδυ, και ήταν.
Στο Le Cabaret είναι,η Μελίνα είναι ακόμη ή έφυγε και αυτή;
Για τη Νίνα θα πάμε και Le Cabaret, τι να κάνουμε... Η Μελίνα είναι στο μαγαζί.
Υπαρχουν καποιες που δεν μπορεις να ακουμπησεις στο πριβε?
Υπάρχουν κάποιες που σου λένε ότι κάποια πράγματα δεν επιτρέπονται. Πάντα παίζει ρόλο ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο καθένας μας. Δλδ αν ο άλλος πάει και ζουλάει βυζιά ή χαστουκίζει κώλους σαν τον τσομπανόβλαχο που τον χώνει μόνο σε προβατίνες, θα σου βάλουν στοπ οι ίδιες. Από την εμπειρία μου όσο πιο ευγενικός είσαι, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να πιάνεις διάφορα και να κάνεις και κάτι παραπάνω αν είσαι πολύ τυχερός.
εχω χρονια να παω. βυζια μπορεις να γλυψεις στο πριβε? ευχαριστω
Όχι σε όλα τα κορίτσια, αλλά σε γενικές γραμμές ναι. Το καλύτερο είναι να ρωτάς.
Γνωμη για την αδυνατη Ζωη και την ξανθια μελινα εχουμε?
Γενικά οι αδύνατες δε μου αρέσουν, οπότε ίσως δεν είμαι ο καταλληλότερος να απαντήσω. Η Ζωή δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, αλλά η Μελίνα είναι σταθερή αξία.
Ραισσα ξέρουμε αν είναι ακόμα εκεί ;
Δε νομίζω, εγώ τουλάχιστον που πάω σταθερά και συχνά την τελευταία διετία δεν την έχω δει.
Πήγα χθες, ήταν 5 κοπέλες. Η Μελίνα, η Εύα, η Βανέσα, η Μάγια και μια Αναστασία που είχε ένα υποκοριστικό-καλλιτεχνικό, δε θυμάμαι τώρα, Στάσι, Στέισι κάτι τέτοιο.
Αυτή λοιπόν είναι new entry. Τσουπωτό κωλάρι και πολύ καλό show για τα στάνταρντς του μαγαζιού, που ποτέ δεν είχε δυνατό show. Δυστυχώς ήταν η μόνη που δεν ήρθε στο τραπέζι μου και δεν έχω άποψη από πριβέ που σίγουρα θα έκανα.
Κατά τα άλλα, όπως έχω ξαναγράψει Μάγια σούπερ, Μελίνα πολύ καλή, Βανέσα οκ, Εύα καλύτερα να πιεις ποτό μαζί της παρά να την πάρεις για χορό.
Δεν είδα τη Λάρα και μου έκανε εντύπωση γιατί έτσι κι αλλιώς μόνο Π-Σ-Κ δουλεύει.
Ερώτηση: Έχει κάνει κάποιος κάτι με Μάγια;