Νέα

Sweet Escape, Ιερά οδός 259 Αιγάλεω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 872
  • Εμφανίσεις 324K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nikos79Ra

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
119
Πόντοι
0
Не было ни одного магазина Лизы, который не был бы образцом чистоты и обслуживания клиентов. То же самое относится и к магазину, который она сейчас держит на улице Иера О
Δεν υπήρξε μαγαζί της Λίζας που να μην ήταν υπόδειγμα καθαριότητας και εξυπηρέτησης στον πελάτη. Το ίδιο ισχύει και για το μαγαζί που έχει τώρα στην Ιερά οδο
Ακριβώς έτσι!!!

peoklis

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
11
Like
773
Πόντοι
6.120
Θα επισκεφτω τον χωρο τη επομενη βδομαδα με στοχο την Βικυ για την οποια υπαρχουν πολυ καλες κριτικες,επειδη με ενδιαφερει και ενα καλο μασαζ ξερει κανεις αν η συγκεκριμενη το κατεχει?γιατι η θεια-Ελενα που πηγα τις προαλλες δεν...

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
498
Like
43.289
Πόντοι
45.097
Σήμερα που πέρασα υπήρχαν οκτω κοπέλες.
Ντιάνα
Στέλλα
Ναταλί
Έλενα
Αναστασία
Άντζελα
Βίκη και Λία.

Η Ντιάνα αύριο φεύγει για ένα μήνα στην πατρίδα της.

Πρωι και είχε κίνηση στο μαγαζί. Με φυγάδευσαν στην κουζίνα γιατί οι χώροι αναμονής ήταν γενατοι. Νομιζω σήμερα πληρώθηκαν οι συντάξεις για το μήνα και έσπευσαν οι καυλιαρηδες

MOYNOPILOT

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2023
Κριτικές
2
Like
347
Πόντοι
20
Θα επισκεφτω τον χωρο τη επομενη βδομαδα με στοχο την Βικυ για την οποια υπαρχουν πολυ καλες κριτικες,επειδη με ενδιαφερει και ενα καλο μασαζ ξερει κανεις αν η συγκεκριμενη το κατεχει?γιατι η θεια-Ελενα που πηγα τις προαλλες δεν...
Η Βίκυ είναι ενεργό ηφαίστειο..και λάγνα και πλάκα..βικαρα φιλιά

maikro

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2026
Like
5
Πόντοι
0
Θα γυρνάω αυτές τις μέρες στα δυτικά προάστια και λέω να περάσω…Σαν εσκορτακιας GFE υπάρχει κάποια κοπέλα που να δίνει φιλια και να κάνει πίπα χωρίς;

Nikos79Ra

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
119
Πόντοι
0
Θα γυρνάω αυτές τις μέρες στα δυτικά προάστια και λέω να περάσω…Σαν εσκορτακιας GFE υπάρχει κάποια κοπέλα που να δίνει φιλια και να κάνει πίπα χωρίς;
Κατά τη γνώμη μου, στο μαγαζί της κυρίας Λίζας όλα τα κορίτσια είναι πολύ καλά. Φαίνεται ότι η Λίζα παίρνει τη δουλειά της σοβαρά και επιλέγει προσωπικό που ξέρει πραγματικά να δουλεύει - αυτό φαίνεται και το αισθάνεσαι.
Πηγαίνω σε αυτό το μαγαζί εδώ και πολύ καιρό και πιστεύω πως έχω γνωρίσει σχεδόν όλα τα κορίτσια. Δεν μπορώ να πω ότι κάποια δουλεύει άσχημα. Όμως εδώ σημαντικό ρόλο παίζουν οι προσωπικές προτιμήσεις του καθενός, τόσο στο πρόγραμμα όσο και στην εμφάνιση της κοπέλας.
Γι’ αυτό προτείνω να έρθετε και να επιλέξετε εκείνη που σας αρέσει περισσότερο. Δεν πιστεύω ότι θα φύγετε δυσαρεστημένοι.
Ναι, έχω τις δικές μου αγαπημένες σε αυτό το μαγαζί και το έχω πει πολλές φορές - όπως κάθε άντρας, έτσι κι εγώ έχω τις προτιμήσεις μου. Όμως συνολικά όλα τα κορίτσια εδώ είναι αξιόλογα και η πολιτική του μαγαζιού είναι ξεκάθαρα προσανατολισμένη στο να φεύγει κάθε πελάτης ικανοποιημένος. Και το πιο σημαντικό: επιλέγοντας την κοπέλα, μπορείτε να τη ρωτήσετε απευθείας για το πρόγραμμά της, συμπεριλαμβανομένου και αν προσφέρει φιλιά.

Nikos79Ra

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
119
Πόντοι
0
Αν θέλετε καλό μασάζ, τότε σίγουρα όχι από τη Βίκυ - είναι δυνατή στο πρόγραμμα, αλλά το μασάζ της είναι μέτριο κατά τη γνώμη μου.
Αν θέλετε καλό, ακόμα και επαγγελματικό μασάζ, τότε προτείνω τη Λένα, την Αναστασία και τη Γιούλια - θεωρώ πως αυτές οι κοπέλες είναι πραγματικές επαγγελματίες μασέζ.
Αν πάλι θέλετε ένα χαλαρωτικό μασάζ από το οποίο δεν θα θέλετε καν να σηκωθείτε και μπορεί να σας πάρει ο ύπνος από τη χαλάρωση, όπως συμβαίνει συχνά και σε μένα , τότε πηγαίνετε στην Έλζα ή στην Άντζελα.

maikro

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2026
Like
5
Πόντοι
0
Κατά τη γνώμη μου, στο μαγαζί της κυρίας Λίζας όλα τα κορίτσια είναι πολύ καλά. Φαίνεται ότι η Λίζα παίρνει τη δουλειά της σοβαρά και επιλέγει προσωπικό που ξέρει πραγματικά να δουλεύει - αυτό φαίνεται και το αισθάνεσαι.
Πηγαίνω σε αυτό το μαγαζί εδώ και πολύ καιρό και πιστεύω πως έχω γνωρίσει σχεδόν όλα τα κορίτσια. Δεν μπορώ να πω ότι κάποια δουλεύει άσχημα. Όμως εδώ σημαντικό ρόλο παίζουν οι προσωπικές προτιμήσεις του καθενός, τόσο στο πρόγραμμα όσο και στην εμφάνιση της κοπέλας.
Γι’ αυτό προτείνω να έρθετε και να επιλέξετε εκείνη που σας αρέσει περισσότερο. Δεν πιστεύω ότι θα φύγετε δυσαρεστημένοι.
Ναι, έχω τις δικές μου αγαπημένες σε αυτό το μαγαζί και το έχω πει πολλές φορές - όπως κάθε άντρας, έτσι κι εγώ έχω τις προτιμήσεις μου. Όμως συνολικά όλα τα κορίτσια εδώ είναι αξιόλογα και η πολιτική του μαγαζιού είναι ξεκάθαρα προσανατολισμένη στο να φεύγει κάθε πελάτης ικανοποιημένος. Και το πιο σημαντικό: επιλέγοντας την κοπέλα, μπορείτε να τη ρωτήσετε απευθείας για το πρόγραμμά της, συμπεριλαμβανομένου και αν προσφέρει φιλιά.
Ευχαριστω!

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
498
Like
43.289
Πόντοι
45.097
Σήμερα μετά από πολύ καιρό επέλεξα την Ναταλί την Ρωσίδα που τελευταία έβαλε λίγο κιλά και έγινε μπαμπατσικη. Εμενα μου αρέσει και έτσι. Το πρόγραμμα της στο μασάζ και στο σεξ - ειδικά στα πνευστα- εξακολουθεί να είναι υψηλού επιπέδου όπως παλιότερα.
Γενικά οπότε πήγαινα τελευταία πάντα όταν ήταν στο μαγαζί ήταν σε δωμάτιο και δεν την έυρισκα ελευθερη. Σήμερα που ήταν free δεν έχασα την ευκαιρία.
Κατά τα λοιπά σήμερα έλειπε η Λίζα και στην υποδοχή ήταν η Έλενα η οποία είναι εξίσου πολύ ευγενικη

ArKaDaTa21

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
0
Η Λένα μέχρι τι ώρα είναι;

china-girl-lover13

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
0
Η Κινέζα Λια έχει επιστρεψει στο κατάστημα μετά από απουσία μερικών ημερών
Καλο απογευμα φιλε, καμια extra πληροφορια για την κινεζα υπαρχει? (ηλικια σωματοτυπος)? Ειμαι λατρης των κινεζικων κοριτσιων!

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
498
Like
43.289
Πόντοι
45.097
Η Λένα μέχρι τι ώρα είναι;
Από12:00 όσο γνωρίζω έως 8+ εκτός Δευτέρας που έχει ρεπο
Καλο απογευμα φιλε, καμια extra πληροφορια για την κινεζα υπαρχει? (ηλικια σωματοτυπος)? Ειμαι λατρης των κινεζικων κοριτσιων!
Γύρω 38 χρονών, ψιλή, αρκετά όμορφη. κάνει καλό πρόγραμμα και μασάζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom