Θα γυρνάω αυτές τις μέρες στα δυτικά προάστια και λέω να περάσω…Σαν εσκορτακιας GFE υπάρχει κάποια κοπέλα που να δίνει φιλια και να κάνει πίπα χωρίς;
Κατά τη γνώμη μου, στο μαγαζί της κυρίας Λίζας όλα τα κορίτσια είναι πολύ καλά. Φαίνεται ότι η Λίζα παίρνει τη δουλειά της σοβαρά και επιλέγει προσωπικό που ξέρει πραγματικά να δουλεύει - αυτό φαίνεται και το αισθάνεσαι.
Πηγαίνω σε αυτό το μαγαζί εδώ και πολύ καιρό και πιστεύω πως έχω γνωρίσει σχεδόν όλα τα κορίτσια. Δεν μπορώ να πω ότι κάποια δουλεύει άσχημα. Όμως εδώ σημαντικό ρόλο παίζουν οι προσωπικές προτιμήσεις του καθενός, τόσο στο πρόγραμμα όσο και στην εμφάνιση της κοπέλας.
Γι’ αυτό προτείνω να έρθετε και να επιλέξετε εκείνη που σας αρέσει περισσότερο. Δεν πιστεύω ότι θα φύγετε δυσαρεστημένοι.
Ναι, έχω τις δικές μου αγαπημένες σε αυτό το μαγαζί και το έχω πει πολλές φορές - όπως κάθε άντρας, έτσι κι εγώ έχω τις προτιμήσεις μου. Όμως συνολικά όλα τα κορίτσια εδώ είναι αξιόλογα και η πολιτική του μαγαζιού είναι ξεκάθαρα προσανατολισμένη στο να φεύγει κάθε πελάτης ικανοποιημένος. Και το πιο σημαντικό: επιλέγοντας την κοπέλα, μπορείτε να τη ρωτήσετε απευθείας για το πρόγραμμά της, συμπεριλαμβανομένου και αν προσφέρει φιλιά.