Νέα

Sweet Escape, Ιερά οδός 259 Αιγάλεω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nikos79Ra

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
127
Πόντοι
0
Απ’ όσο γνωρίζω, δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Έλζας στην ιστοσελίδα. Προσωπικά επίσης δεν βγάζω ποτέ φωτογραφίες τις κοπέλες, γιατί σέβομαι την ιδιωτικότητά τους.

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
499
Like
43.710
Πόντοι
53.697
Συνάντηση σήμερα με την Στέλλα η οποία έλειπε δύο βδομάδες και επέστρεψε στο μαγαζί με όρεξη
Πάντα πολύ καλή στο πρόγραμμα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.541
Πόντοι
6.256
Συνάντηση σήμερα με την Στέλλα η οποία έλειπε δύο βδομάδες και επέστρεψε στο μαγαζί με όρεξη
Πάντα πολύ καλή στο πρόγραμμα
'Εχεις δει και την ελληνίδα Έλενα πρόσφατα ; Ξέρεις αν κρατιέται ; Η Στέλλα για μιλφ σε τέτοιου είδους μαγαζιά, πρέπει να είναι από τις κορυφαίες .

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
499
Like
43.710
Πόντοι
53.697
'Εχεις δει και την ελληνίδα Έλενα πρόσφατα ; Ξέρεις αν κρατιέται ; Η Στέλλα για μιλφ σε τέτοιου είδους μαγαζιά, πρέπει να είναι από τις κορυφαίες .
Πολύ καλά κρατιέται η Έλενα ακόμα. Μερικές φορές ανοίγει την πόρτα όταν λείπει η Λίζα. Πολύ ευγενική καταγωγή καλή στο πρόγραμμα.

Η Ρωσίδα Στέλλα είναι από τις τοπ επιλογές για εμένα στο κατάστημα.

Attilas7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
122
Πόντοι
0
Υπάρχει κάπου τηλέφωνο του καταστήματος για να μαθαίνουμε το ρόστερ πριν τραβηχτουμε άδικα στην άλλη άκρη?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
195
Like
65.358
Πόντοι
48.437
Υπάρχει κάπου τηλέφωνο του καταστήματος για να μαθαίνουμε το ρόστερ πριν τραβηχτουμε άδικα στην άλλη άκρη?
υπαρχει ενα τηλεφωνο αναρτημενο στην καρτελα των κριτικων. δεν ξερω αν ισχυει.

Nikos79Ra

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
127
Πόντοι
0
Σήμερα επισκέφθηκα ξανά το κατάστημα - όπως πάντα, όλα ήταν άψογα: καθαριότητα, τάξη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Με υποδέχτηκε η κυρία Λίζα, προσφέροντάς μου ποτά και τη δυνατότητα να γνωρίσω όλες τις κοπέλες.
Η επιλογή μου, όπως συνήθως, έπεσε στην Έλσα - και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή.
Η Έλσα ήταν σε πολύ καλή διάθεση, με άψογο πρόγραμμα και, το πιο σημαντικό για μένα, με αντοχή. Αυτό που με εντυπωσιάζει κάθε φορά είναι ότι θυμάται τι μου αρέσει και πώς - κάτι που το εκτιμώ ιδιαίτερα.
Πέρασα υπέροχα, όπως πάντα σε αυτό το κατάστημα. Σίγουρα θα το επισκεφτώ ξανά.

hanszimer

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
2.216
Πόντοι
7.180
Κάνε μια αναζήτηση στο Google με το όνομα του καταστήματος και θα δεις το τηλ.

Σήμερα πήγα στο κατάστημα και είδα στο ρόστερ μια Κινέζα με το όνομα Λια .
Η Λίζα που μου την παρουσίασε μου είπε πως την είχε παλιότερα στα καταστήματα της αλλά έλειπε καιρό από την πιάτσα η συγκεκριμένη. Νόστιμη παρουσία.
Η Λίζα επίσης μου ανέφερε πως στο μεγάλο πρόγραμμα μιας ώρας η δεύτερη εκτονωση είναι μέσα στο πρόγραμμα οποία κοπέλα και να επιλέξει ο πελάτης. Οπότε μια ώρα ισον δύο πιστολιες

Nikos79Ra

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
127
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Ξέρει κανείς πότε ανοίγει μετά τις πασχαλινές γιορτές;

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
499
Like
43.710
Πόντοι
53.697
Αύριο, αλλά δεν ανέβασαν στο σάϊτ ονόματα κοριτσιών που δουλεύουν,όπως κάνουν συνήθως..
Μπορεί να μην το ενημέρωσαν αλλα από Τρίτη δηλ σήμερα είναι κανονικά ανοιχτά όπως όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά

Nath

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα από θέμα υγιεινής τι έχετε να πείτε είναι καθαρά;;

Nikos79Ra

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
127
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Προσωπικά επιλέγω αυτό το κατάστημα γιατί είναι πολύ καθαρό. Όταν μπαίνεις στο δωμάτιο, σου δίνουν πάντα παντόφλες μίας χρήσης και πετσέτες. Στο ντους υπάρχει ό,τι χρειάζεται: από σφουγγάρια μίας χρήσης και καθαριστικά μέχρι και Betadine. Υπάρχει στοματικό διάλυμα, οινόπνευμα - γενικά όλα όσα μπορεί να χρειαστείς. Το κτίριο και τα δωμάτια είναι πάντα καθαρά και περιποιημένα. Το ίδιο μπορώ να πω και για τα κορίτσια που επιλέγω -μπαίνουν στο δωμάτιο μετά από ντους και αυτό φαίνεται από τη φρεσκάδα που αποπνέουν τα σώματά τους.

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
499
Like
43.710
Πόντοι
53.697
Δεν υπήρξε μαγαζί της Λίζας που να μην ήταν υπόδειγμα καθαριότητας και εξυπηρέτησης στον πελάτη. Το ίδιο ισχύει και για το μαγαζί που έχει τώρα στην Ιερά οδο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom