Νέα

Sweet Escape, Ιερά οδός 259 Αιγάλεω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.715
Πόντοι
746
καλη χρονια συναγωνιστες
να ρωτησω, υπαρχει ασανσερ στο κτιριο ή μονο σκάλες;
Όλα τα στούντιο και τα μασάζ έχουν σκάλες για να κάνεις τεστ κοπώσεως πριν μπεις μέσα..

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
148
Like
24.535
Πόντοι
27.686
OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
499
Like
43.715
Πόντοι
127.197

hanszimer

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
2.216
Πόντοι
7.180
Ένας όροφος είναι αγαπητέ.
Αν δεν μπορείς να τον ανέβεις ,παράτα και το άθλημα .
Ας έχουμε υπόψη μας πως ίσως κάποιοι έχουν κινητικά προβλήματα και δεν μπορούν από σκάλες αλλά μόνο από ασανσέρ.

Μέσα στο όλο σοβιετικό ροστερ του κατάστηματος υπάρχει και η Ελληνίδα Έλενα που ανοίγει και την πόρτα. Την πήρα και με ικανοποίησε ειδικα μασάζ αλά και στο πρόγραμμα. Μπορεί να μην έχει την εμφάνιση όπως μερικά αστέρια του μαγαζιού που είναι δύσκολο να τις βρεις ελεύθερες χωρίς ραντεβού αλλά είναι καλή περίπτωση

balou131

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Πόσο κοστίζει το πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις ?

tenten956

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
71
Like
5.802
Πόντοι
5.835
Σε αυτο το μαγαζι το αποφεύγουν οσο μπορούν....συνήθως πολυ καλο μασαζ (Λένα, Ντιάνα...) και δυνατο στοματικο που σε τελειώνει γρήγορα.....
Βέβαια η δίκη μου εμπειρία εκεί είναι πολυ μικρή αλλα νομίζω συνάδει με ότι έχω διαβασει....όλοι μιλούν για μια φορα...

Nikos79Ra

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
127
Πόντοι
0
Η ωριαία υπηρεσία κοστίζει 100 και μπορείς να το ζητήσεις δύο φορές - τουλάχιστον στην ωριαία διάρκεια αυτό περιλαμβάνεται. Από την εμπειρία μου, δύο φορές μέσα στην ώρα το κάνουν σίγουρα η Λένα, η Έλσα και η Άντζελα.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.234
Πόντοι
746
Σε αυτο το μαγαζι το αποφεύγουν οσο μπορούν....συνήθως πολυ καλο μασαζ (Λένα, Ντιάνα...) και δυνατο στοματικο που σε τελειώνει γρήγορα.....
Βέβαια η δίκη μου εμπειρία εκεί είναι πολυ μικρή αλλα νομίζω συνάδει με ότι έχω διαβασει....όλοι μιλούν για μια φορα...

Εγώ πάντως με Λένα στο 45λεπτο μία φορά παίζει και να με είχε στερέψει η Λένά κοντά στις 3 φορές.
Το είχε περάσει για το γάλα της και ρούφαγε χωρίς ανάσα.

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
499
Like
43.715
Πόντοι
127.197
Σε όλα τα ωριαία προγράμματα του μαγαζιου η δεύτερη εκτόνωση είναι μέσα στην τιμή. Δηλ στάνταρ δεύτερη εκτονωση

tenten956

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
71
Like
5.802
Πόντοι
5.835
Σε όλα τα ωριαία προγράμματα του μαγαζιου η δεύτερη εκτόνωση είναι μέσα στην τιμή. Δηλ στάνταρ δεύτερη εκτονωση
Αγαπητέ δεν είναι το θέμα η τιμή αλλα η προσέγγιση. Δηλαδή αν θέλουν δευτερη φορά ή τρέχουν ετσι το προγραμμα που δεν υπάρχει. Ξαναλέω μπορει να κάνω λαθος αλλα 90%των κριτικών μιλάνε για μια φορα...

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
499
Like
43.715
Πόντοι
127.197
Αγαπητέ δεν είναι το θέμα η τιμή αλλα η προσέγγιση. Δηλαδή αν θέλουν δευτερη φορά ή τρέχουν ετσι το προγραμμα που δεν υπάρχει. Ξαναλέω μπορει να κάνω λαθος αλλα 90%των κριτικών μιλάνε για μια φορα...
Γιατί επιμένεις για κάτι που δεν γνωρίζεις ; Πήρες εσύ μεγάλο πρόγραμμα και σου αρνήθηκαν δεύτερη εκτόνωση;

Joel67

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2025
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα επειδή είμαι καινούργιος μπορείτε να μου πείτε που βρίσκεται το μαγαζί?

tenten956

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
71
Like
5.802
Πόντοι
5.835
Γιατί επιμένεις για κάτι που δεν γνωρίζεις ; Πήρες εσύ μεγάλο πρόγραμμα και σου αρνήθηκαν δεύτερη εκτόνωση;
Κάπως ετσι, το έτρεξε ίσα-ίσα και την ίδια στιγμή διαβασα κριτικές απο έγκυρους συναγωνιστές με την ίδια γνώμη....ίσως να είναι και θέμα κοπελας...

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
21
Like
3.293
Πόντοι
1.436
καλησπέρα επειδή είμαι καινούργιος μπορείτε να μου πείτε που βρίσκεται το μαγαζί?
Αν δεν τρολάρεις, θα το βρεις στο τοπ της σελίδας στην οποία βρίσκεσαι.

hanszimer

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
2.216
Πόντοι
7.180
Σε χθεσινή επίσκεψη υπήρχαν πέντε κοπέλες στο μαγαζί:
Ντιάνα ,Ναταλί ,Άντζελα ,Γιούλη και η Βίκη που ήταν σε δωμάτιο .

Έχοντας πάρει στο παρελθόν τόσο την Ντιάνα όσο και την Ναταλία ξεχωριστά σε προγράμματα (έχω ανεβάσει κριτικές και για τις δύο)

Ψήθηκα αυτήν την φορά νά τις πάρω σε διπλό πρόγραμμα και τις δύο. Ωριαίο πρόγραμμα με δύο ώριμες Ρωσίδες γυναικάρες. Αυτοκρατορική περιποίηση στο δωμάτιο με δύο εκτονωσεις. Πάρα πολύ καλή εμπειρία

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
499
Like
43.715
Πόντοι
127.197
Σημερινή συνάντηση με την Ελίζα. Πολύ καλή περίπτωση έχει όλο το πακέτο με πολύ καλές υπηρεσίες παραδοσιακής γυναίκας από το πρώην ανατολικο μπλοκ.
Δεν θα βάλω κριτική τα έχουν γράψει όλα συναγωνιστές στις δικές τους κριτικές που είναι πολύ αντιπροσωπευτικές εδώ

Nikos79Ra

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
127
Πόντοι
0
Σημερινή συνάντηση με την Ελίζα. Πολύ καλή περίπτωση έχει όλο το πακέτο με πολύ καλές υπηρεσίες παραδοσιακής γυναίκας από το πρώην ανατολικο μπλοκ.
Δεν θα βάλω κριτική τα έχουν γράψει όλα συναγωνιστές στις δικές τους κριτικές που είναι πολύ αντιπροσωπευτικές εδώ
Η Έλζα είναι πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή! Πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, ειδικά για όσους αγαπούν τις γυναίκες με πλούσιες καμπύλες. Έχει πανέμορφο πρόσωπο και υπέροχη παρουσία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σέβεται τον πελάτη και δημιουργεί πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Στο πρόγραμμά της δίνει τον καλύτερό της εαυτό και η πλαστικότητα των κινήσεών της είναι απλά μαγευτική.

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.198
Πόντοι
726
Η Έλζα είναι πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή! Πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, ειδικά για όσους αγαπούν τις γυναίκες με πλούσιες καμπύλες. Έχει πανέμορφο πρόσωπο και υπέροχη παρουσία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σέβεται τον πελάτη και δημιουργεί πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Στο πρόγραμμά της δίνει τον καλύτερό της εαυτό και η πλαστικότητα των κινήσεών της είναι απλά μαγευτική.

Φωτό ;

• Like
Αντιδράσεις: Rtn

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom