Νέα

Medusa Massage

• Μέλος που άνοιξε το νήμα professor x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 527K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.075
Πόντοι
12.436
Μπορεί νά παίζει αναγκαστική διακοπή αποχή για όσο διάστημα χρειάζεται, ή πιθανή αλλαγή ιδιοκτησίας, ότι είναι θά φανεί στήν πορεία.
Σίγουρα όμως είναι καί παραμένει από τά καλύτερα μαγαζιά πού έπεσε σέ σωστά χέρια, όμως σέ κάποιους αυτό δεν άρεσε από την αρχή καί πού έγινε καθαρά μπριζολαδικο λες και δεν ήταν πρίν όχι τουλάχιστον γνωστό.
Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν μπριζολαδικο με την παλιά ιδιοκτησία γιατί δεν το είχα πάρει καν είδηση.
Αλλά μου έκανε εντύπωση, μια φορά που είχα πάρει τη Μαίρη η οποία ήταν από την παλιά φουρνιά, ότι ΔΕΝ μου πρόσφερε κυρίως πιάτο και ουσιαστικά τη βγάλαμε με χειροπρακτική
Με καμιά άλλη δεν συνέβη το ίδιο.

OP
OP
professor x

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
53
Like
40.791
Πόντοι
17.336
Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν μπριζολαδικο με την παλιά ιδιοκτησία γιατί δεν το είχα πάρει καν είδηση.
Αλλά μου έκανε εντύπωση, μια φορά που είχα πάρει τη Μαίρη η οποία ήταν από την παλιά φουρνιά, ότι ΔΕΝ μου πρόσφερε κυρίως πιάτο και ουσιαστικά τη βγάλαμε με χειροπρακτική
Με καμιά άλλη δεν συνέβη το ίδιο.
Παλιά ιδιοκτησία λέμε όταν ήταν Ανδρομέδα.

pektis42

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
33
Like
1.592
Πόντοι
2.390
Κρίμα που έκλεισε. Ίσως ο καλύτερος χώρος στην Αθήνα

OP
OP
professor x

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
53
Like
40.791
Πόντοι
17.336
δυστυχώς σιγή ασυρμάτου. Προσωπικά δεν αισιοδοξώ :(
Γλώσσες διάφορες λένε ότι γίνονται συζητήσεις για νά ανοίξει ξανά χωρίς όμως κάτι σίγουρο. Ιδιοκτησία πάντως δεν έχει αλλάξει ακόμη τουλάχιστον.

:coffee:.....

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.075
Πόντοι
12.436
Γλώσσες διάφορες λένε ότι γίνονται συζητήσεις για νά ανοίξει ξανά χωρίς όμως κάτι σίγουρο. Ιδιοκτησία πάντως δεν έχει αλλάξει ακόμη τουλάχιστον.

:coffee:.....
για να δούμε...
Όχι τίποτα άλλο, ήταν από τα πολύ καλά μου μαγαζιά. Και πολύ βολική για μένα τοποθεσία, και κατά κανόνα μου έβγαιναν οι επιλογές. Το 2024 είχα γεμίσει κάρτα μέλους δυο φορές.

healaras

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
0
Πέρσι είχε φοβερές μικρές γύρω στα 20-22 απο βενεζουέλα μια εκ τον οποίων είχε φοβερό τεράστιο βύζο φυσικό, είχα πάθει την πλάκα μου κι μια άλλη αδυνατούλα που τα είχε πάρει πρόσωπο χωρίς δυσταγμούς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom