Ρε συναγωνιστή αλήθεια τώρα; 3 χρόνια εδώ και δεν ξέρεις να βρίσκεις στο προφίλ της εκάστοτε κοπέλας αν έχει πληροφορίες.
Τεσπα
Ορίστε My Private time rates:
1 Hour 160
1.30 Hour 240
2 Hours 300
3 Hours 450
oral without condom +20
Strapon +20
Ζευγαρι +50
Golden Shower giving +20
Με 80 ευρώ κλείνεις ένα δωμάτιολουξ σε ένα μπουρδελοξενοχείο της αρεσκείας σου, παραγγέλνεις 2 πιτογυρα, μια πατάτες και ένα αναψυκτικό, βλέπεις τσοντες σε ένα από τα κανάλια στη τηλεόραση, χτυπάς και μία παχιά και σου βγαίνουν και ρέστα κανένα πεντόευρω (ίσως)
Μην βαρατε ρε παιδιά 180€ για 2 εκτονώσεις ήθελα να γράψω , θυμώνουν ότι είναι πάνω από 150, αλλά όπως και να έχει το θέμα μου δεν είναι τα λεφτά, αυτό που δεν έχω βρει είναι τι ηλικία έχει...
Επίσης δεν διευκρινίζει αν στα 160 που ζητάει είναι δύο πιστόλια...
Παιδιά βλέπουμε ότι έχει κορμάρα η γυναίκα αλλά από πρόσωπο τι λέει ; Για εμάς που δεν την έχουμε κλείσει ακόμα . Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ
Τα ίδια και εγώ. Και όταν τελικά απάντησε και κανονίσαμε μου άλλαξε την ώρα 3 φορές, λίγο πριν το ραντεβού. Μπορεί να είναι η καλύτερη, ομορφότερη έσκορτ, αλλά μετά από όλα αυτά είναι κατάμαυρο από εμένα.
Τα ίδια και εγώ. Και όταν τελικά απάντησε και κανονίσαμε μου άλλαξε την ώρα 3 φορές, λίγο πριν το ραντεβού. Μπορεί να είναι η καλύτερη, ομορφότερη έσκορτ, αλλά μετά από όλα αυτά είναι κατάμαυρο από εμένα.
και να πω ότι άλλαξε τηλέφωνο κλπ και δεν ενημέρωσε τα στοιχεία της στην αγγελία !!!!!!!!!! Είναι σαν να μην υπάρχει!!!!!!!!!!! Πότε κάποιος από μας έκλεισε κάποιος μαζί της τελευταία φορά?