- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2017
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Μια βοήθεια οποίος μπορεί. Ψάχνω τη κοπέλα στο tg αλλά δε μου βγάζει προφίλ με το όνομα που έχει στην υπογραφή της
Δεν πας για ψάρεμα καλύτερα;Μια βοήθεια οποίος μπορεί. Ψάχνω τη κοπέλα στο tg αλλά δε μου βγάζει προφίλ με το όνομα που έχει στην υπογραφή της
Να δούμε πότε θα πιάσουμε την γοργόνα!
το πιο συνηθες αλλα οκ ασχετα αν χαλιομαστε καποιοι το υγιες κ λογικο ειναι οτι δε θα κανουν οι κοπελες αυτη τη δουλεια για παντα!θα βρηκε καναν μονιμο χορηγο?
Ας αναμένουμε θα έλεγα. Γενικά, είχε την τάση να εξαφανίζεται για (μεγάλα) χρονικά διαστήματα. Και μην ξεχνάμε ότι μέσα στην χρονιά έτρεξε γερό σερί (για τα δεδομένα της).θα βρηκε καναν μονιμο χορηγο?
Κάτσε ρε, η τύπισσα δεν είναι ούτε 25!το πιο συνηθες αλλα οκ ασχετα αν χαλιομαστε καποιοι το υγιες κ λογικο ειναι οτι δε θα κανουν οι κοπελες αυτη τη δουλεια για παντα!
απο παλια θυμαμαι κατα μεσο ορο ολες οι κοπελες σταματουσαν στα 35-40 το πολυ
Ηλικιακά έχει σίγουρα "ψωμάκι" ακόμη στον χώρο. Το πότε βέβαια θέλει η κάθε κοπέλα να απεμπλακεί από το κουρμπετι αυτό, είναι πολύ σχετικό.Κάτσε ρε, η τύπισσα δεν είναι ούτε 25!
Εγώ βάζω στοίχημα ότι είναι just a break. Το έχει στο αίμα της. Πάντως κρίμα γιατί Αύγουστο λείπουν όλες και η Κατρίνα ήταν μια ανάσα ελπίδας.Ηλικιακά έχει σίγουρα "ψωμάκι" ακόμη στον χώρο. Το πότε βέβαια θέλει η κάθε κοπέλα να απεμπλακεί από το κουρμπετι αυτό, είναι πολύ σχετικό.
Δεν μπορώ να σε βρω στο telegram Αμαλιάδα ποια είναι ενδιαφέρομαιΜια στη Λάρισα και μια στην Αμαλιάδα.
Ποτε θα κανεις come back?Μια στη Λάρισα και μια στην Αμαλιάδα.
Δεν πορώ μνα σε βρΑω στο telegram Αμαλιάδα ποια είναι ενδιαφέρομαι
Απο το 2024 το πόστ...Δεν μπορώ να σε βρω στο telegram Αμαλιάδα ποια είναι ενδιαφέρομαι