giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Σας εχει κανει ποτε καμια γυναικα μαλ@@@α κ να προσπαθησετε να την εκδικηθειτε;;
Σας εχει κανει ποτε καμια γυναικα μαλ@@@α κ να προσπαθησετε να την εκδικηθειτε;;
Δεν μου εχει κανει αλλα η καλυτερη εκδικηση ειναι να τη γραψεις στα αρχιδια σου. Αν ασχολεισαι με την καθε καριολα, αξια της δινεις.
το εχω κανει με αντρες οχι με μουνια κ με τρωει μεσα μου σαν καρκινος
διψαει το αιμα μου κ το μυαλο μου στραφαρει σαν δαιμονισμενο το βραδυ με τις εικονες τους

Εχεις σοβαρα προβληματα εσυ![]()
![]()
μια χαρα τα λεει το παλικαρι
ακολουθα την συμβουλη του Hell Boy 29 για να καταλαβει το γιδι με ποιον ειχε μπλεξει
Το να γαμησεις φιλες δεν παιζει αφου σε εχει κανει ηδη κερατα και σε σουταρε για αλλον,σε εχει ριξει σε επιπεδο junk με τις συζητησεις με φις φιλες της ...
παιζει φιλε
διοτι ετσι τις σπας τα αρχιδια σε συζητησεις που θα κανει με τις φιλες τις
καθαρα ψυχολογικο πολεμο τις κανεις μεχρι να καταλαβει τι μαλακια εκανε
Καμια δεν καταλαβαινει ποτε τι μαλακια εκανε και το μαχαιρι να την εχεις στο λαιμο και ειναι δευτερολεπτα πριν την αποκεφαλισεις ...
δεν μου απαντησες φιλε >![]()
![]()
![]()
Ειμαι σιγουρος οτι αν ησουν εσυ θα την ειχε πουτσισει η γκομενα χαχα
εμαθα για εναν που μισω οτι επαθε μεγαλο κακο κ χαρηκα πολυ αλλα δεν μου φτανει
θελω να παθει κιαλλο κ με θεματα υγειας κλπ
το εχω κανει με αντρες οχι με μουνια κ με τρωει μεσα μου σαν καρκινος
διψαει το αιμα μου κ το μυαλο μου στραφαρει σαν δαιμονισμενο το βραδυ με τις εικονες τους
Δεν μου εχει κανει αλλα η καλυτερη εκδικηση ειναι να τη γραψεις στα αρχιδια σου. Αν ασχολεισαι με την καθε καριολα, αξια της δινεις.

Να σε δει με γκόμενα καλύτερη εμφανισιακά και πιο πετυχημένη από αυτή. ;)Σας εχει κανει ποτε καμια γυναικα μαλ@@@α κ να προσπαθησετε να την εκδικηθειτε;;