Νέα

Vicky (Asexydate)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.556
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
7.990
Πόντοι
14.565
www.bourdela.com/city-tours/girls/vicky-asexydate/]Vicky (Asexydate)[/url]

jester  
02/11/06


Χθές πήρα για δύο ωρίτσες την Vicky από ΑSEXYDATE.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο στο Παγκράτι. Λοιπόν αντικειμενικά η κοπέλα είναι κορμάρα, απίστευτο βυζί, φανταστικό γυμνασμένο σώμα και πανύψηλη   .
Όταν μπήκα στο δωμάτιο ήταν μαζί με την άλλη κοπέλα από το γραφείο την Bridget (άλλο πλάσμα αυτό)   και μου πέρασε η ιδέα να ζητήσω τρίο. Το κακό ήταν ότι δεν με έφταναν τα λεφτά :headbang: .
Οπότε συμβιβάστηκα με την Vicky. Τεσπά το κορίτσι είναι κουκλάρα και δεν χωράνε περιθώρια αμφισβήτηση ς σε αυτό όπως σε άλλο μου review.
Η πίπα της καλή, με διάρκεια, και προσεγμένη να σε φτιάξει. Έχει ένα απίστευτο κωλαράκι (δεν το δίνει ούτε για 300Euro ακόμα) που σε προκαλεί να το έχεις χουφτωμένο συνεχώς. Δεν κουράζεται με τίποτε, και δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να σε ικανοποιήσει αν της φερθείς καλά.
Το απίστευτο που μου είπε είναι ότι αυτή τη δουλειά είναι εδώ και 3 (τρείς) ημέρες   , και ίσως για αυτό είναι λίγο αμήχανη όταν ξεκινάτε. Προσωπικά την λάτρεψα και μπορώ να πώ ότι είμαι έτοιμος σήμερα να δοκιμάσω και το Duo μέχρι τελικής πτώσεως. Επιστρέφω με νεότερα.




kmule  
02/11/06


Συμφωνώ για το κορμάρα-σωματάρα-βυζάρα, αλλά κακά τα ψέματα, από services:  :jerking: :headbang:    

Δεν ξέρω μπορεί να μην υπήρξε χημεία, αλλά έχω δεχθεί πολύ καλύτερα services ακόμα και από τοπικό cg. Είπα να μην κάνω κριτική γιατί μόνο να βλέπεις τέτοιο σώμα δίπλα σου αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω αλλά εφόσον έγινε και από κάποιον άλλον πρέπει να τα λέμε με το όνομα τους, για καλύτερη ενημέρωση.

Τι με πείραξε περισσότερο; Χρησιμοποιεί πολύ τα χέρια της(στην πίπα ας πούμε), προσπαθεί επιμελώς να αποφύγει τα δύσκολα(cim για παράδειγμα) και επίσης προσποιείται χάλια, με τις κραυγές τις πήγα να βάλω τα γέλια σε κάποια φάση. Επίσης ξεχάστε το για συζήτηση στα αγγλικά, με ένα λεξικό στο χέρι είναι και δεν καταλαβαίνει σχεδόν τπτ.

Το πρακτορείο, αρκετά καλό στην συνεννόηση(τουλάχιστον για πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα). Αυτά και από μένα.




Butts  
05/11/06


Θα συμφωνήσω και με τους δυο σας εν μέρη! Όντως σαν κορμί και πρόσωπο η τύπισσα δεν παίζεται!!! Εμένα μου είπε ότι θα είναι playmate στο playboy Ουγγαρίας το επόμενο μήνα!!! Όχι άδικα. Ειδικά το κομμάτι πόδια - κώλος είναι απίστευτα!!!
Στα services όμως συμφωνώ με το συναγωνιστή kmule. Η πίπα σχεδόν "αόρατη" και η πολλή δουλειά γίνεται με τα χέρια και όχι με το στόμα.... Εμένα το CIM μου το αρνήθηκε και έτσι μείναμε στο CIF. Στη συνέχεια είχαμε πολύ καλή συνέχεια με εκείνη από επάνω όπου είναι και η καλύτερη στάση που μπορείς να περιμένεις και στην οποία πραγματικά δουλεύει και σε ξετινάζει.. ... Κατά τα άλλα όπως τα είπε ο kmule..... (και είχε 2 λεξικά παρακαλώ!!!)
Face 9.5/10
Body 10/10
Services 8/10!

Πάντως αξίζει τον κόπο και τα λεφτά. Είναι "γαμώ τις μουν...ες".
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom