Νέα

Tίποτα στο Γαλάτσι υπάρχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neaterdal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neaterdal

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας συναγωνιστες,ειμαι καινουργιος εδω και αν και εψαξα στην αναζητηση και στο φορουμ,δεν βρηκα κατι το ''συναρπαστικο'' για το γαλατσι.Μονο για ενα μασατσιδικο στην βεικου εχουν γινει καποιες αναφορες.Εκτος απο αυτο υπαρχει κατι αλλο στην περιοχη?μπουρεδο-μασατζιδικο,οτιδηποτε μπορει να χαρακτηριστει ενδιαφερον.Επισης θα μπορουσε καποιος να μου πει λεπτομερειες σχετικα με αυτο στην βεικου?ευχαριστω προκαταβολικα

OP
OP
N

neaterdal

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μεχρι 50 μετρα πιστευω πως ειναι ιδανικα :2funny:  :2funny:
Επειδη δεν παιζει και αμαξι...θα ηταν πολυ πρακτικο και καλο για μενα να υπηρχε τιποτα στο γαλατσι..για τις κρυες νυχτες του χειμωνα που ερχονται  :) :)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
176
Πόντοι
16
Tα μαγαζιά της Βριλησού δίπλα σου είναι

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φίλε μην τους ακους...Για σενα η καλυτερη λύση ειναι η all time classic Αντριανα . Εχει ανοιξει δικο της σπιτι στα Χανιά! :grin: :grin:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Παντως φίλε να σου θυμισω οτι στουντιο ή μπουρδελο κοντα στο σπιτι σου σημαινει υψηλη πιθανοτητα καποιος γνωστος , απο τη γειτονια σου να σε δει πού μπηκες και μετα...ξερεις :( :(

OP
OP
N

neaterdal

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παντως φίλε να σου θυμισω οτι στουντιο ή μπουρδελο κοντα στο σπιτι σου σημαινει υψηλη πιθανοτητα καποιος γνωστος , απο τη γειτονια σου να σε δει πού μπηκες και μετα...ξερεις :( :(

Οσο για αυτο δεν υπαρχει προβλημα...μολις εχω μετακομισει εδω και δεν με ξερει κανενας :) :)
Το μασατσιδικο στην βεικου αξιζει?τι αλλες υπηρεσιες προσφερει?απο τιμες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom