Αφού τη βρίσκετε με μπάρμπορες ,γιασμίνες και αναμπελες ποιος ο λόγος να φέρουν καμία της προκοπής;
Πάντως κι εμένα μου φαίνεται ότι ούτε η μισή φυλής δεν θ άνοιξει.
η Φυλής και η κάθε Φυλής είναι ένα χρυσωρυχείο και προφανώς και θα ανοίξει. Ολα τ άλλα είναι φοβίες/μαλακίες/καταστροφολογίες.
επειδή έχω μιλήσει με "παλίκαρους" από περιοχές τέτοιες ΙΣΩΣ κάποιες κοπέλες να μην έρθουν ΑΚΟΜΑ λόγω του ότι λόγω περισσοτέρων ελέγχων θα πρέπει να έχουν πλέον όλα τα νόμιμα, και ίσως πάρει κάποιο χρόνο+να περιμένουν λίγο να στρώσει το θέμα με τον covid γιατί αρκετές από αυτές βγήκαν και φοβιτσιάρες.
Τώρα σέβομαι τα γούστα όλων, αλλά όταν κοιτάζω εμένα στον καθρέφτη (και πραγματικά πολύς κόσμος θα θελε να βλέπει ότι βλέπω εγώ στον καθρέφτη) και θυμάμαι τι γκόμενες έιχα κατά καιρούς ΠΟΛΛΕΣ από τις πουτάνες ΔΕΝ με χαλάνε καθόλου!
Ναι λοιπόν ΧΕΣΤΗΚΑ για την Ερασμία, Ελένη, Αργυρώ και ναι καλύτερα η Γιασμίν.
Εγώ σήμερα γαμούσα Βουλγάρα όχι κάτι ιδιέταιρο (πόσο μάλλον για σένα που θες με 10 και 20 ευρώ τη Στικούδη και βάλε) από τον κώλο και μου ψυθίριζε στ αυτί: "γάμα μου τον κώλο, είμαι η πουτάνα σου και με δάγκωνε" και μετά ενώ στην αρχή μου πήρε μια πίπα της πλάκας, καθόταν και μ έτριβε και μου κανε μασάζ! Επομένως ζήτω η κάθε Μπάρμπορα και Αναμπελ
και άντε με το καλό ν ανοίξουν όλα να πάει ο καθένας εκεί που ήταν πριν και οι κλαψοτέτοιοι στο νησί της Αφροδίτης που ναι όλες τζάμπα και όλες Σαρλίζ Θέρον και βάλε