Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 456
https://*****/erotikes-gnorimies/άννα/ ???
σε call girl ψάχνεσαι ή σε μασαζ?καλησπερα σε ολους.καμια μαυρουλα υποψιν σας που να ιδρωνει φανελα;;;
ευχαριστω
κατα κυριο λογπ μασαζ αλλα αμα προκυψει σε call πολυ ευχαριστωςσε call girl ψάχνεσαι ή σε μασαζ?
Καρολίνα κάνε ένα ψάξιμο πάνω δεξιά exotic massage therapy. Σορρυ για το off topic.καλησπερα σε ολους.καμια μαυρουλα υποψιν σας που να ιδρωνει φανελα;;;
ευχαριστω
που αδερφε ;Καρολίνα κάνε ένα ψάξιμο πάνω δεξιά exotic massage therapy. Σορρυ για το off topic.
Άστο . Έχεις πμπου αδερφε ;
ευχαριστωΆστο . Έχεις πμ
αν υπάρχει τηλέφωνο το θέλω ευχαριστώΤυπε στο ραντεβου ηταν στην ωρα τησ με πενταλεπτο δεκαλεπτο καθυστερηση
Δεν δινω γιατι σου ζηταει η ιδια το δικο σου τηλ και σε παιρνει αυτηαν υπάρχει τηλέφωνο το θέλω ευχαριστώ
Εδώ παιδιαα τα φώτα σας παρακαλώ...γνώμη άλλος την έχει πάρει??40-45 χρονων , καλο σωμα 6,5/10 αλλα για 45αρα ειναι καλο ,τωρα στις υπηρεσιες δινει κωλο και δν λεει οχι στο δυνατο σεξ επισης γλυφει πολυ ωραια και ρουφαει βαθια
Εδώ παιδιαα τα φώτα σας παρακαλώ...γνώμη άλλος την έχει πάρει??
Αναλυτικοτατη αγγελία!Εδώ παιδιαα τα φώτα σας παρακαλώ...γνώμη άλλος την έχει πάρει??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
https://*****/erotikes-gnorimies/άννα/
Εδώ παιδιαα τα φώτα σας παρακαλώ...γνώμη άλλος την έχει πάρει??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
https://*****/erotikes-gnorimies/άννα/
Τα ειπε ολα!Αναλυτικοτατη αγγελία!
Μπράβο ρε μύστη... Σώζεις κόσμοΜαρίνα 23 ετών
sexorama.eu
Πέρα ότι ήταν +20 +20 +20 κτλ την έκλεισα, και μετά από +1 ώρα στήσιμο μου ήρθε μια κύρια ετών 40+ . Φυσικά και την έστειλα. Το νου σας - μακριά
Μπραβο σου φιλε μου που τα εβγαλες στην φορα αναλυτικα...αν και εχει αναφερθειΚαλησπερα,
επειδή έχω και εγώ διαβάσει πολλά για την εν λόγω κυρία αποφάσισα να την ψαρέψω.
Της έστειλα στο Viber και μου απάντησε να της στείλω μνμ στα Αγγλικά.
Την ρωτάω λοιπόν σχετικά με τα προγράμματα της και μου λέει:
1 hour: (-> 1 ώρα)
Anal, pussy, comdom!! (-> πρωκτικό , μουνί, προφυλακτικό!!)
Sucking no comdom 50 euros!. (-> Γύψινο χωρίς προφυλακτικό 50 ευρώ!. )
Full programm (-> Φουλ πρόγραμμα)
Unlimited times (-> απεριόριστος αριθμός φορών)
No comdom! (-> Χωρίς προφυλακτικό)
Anal, Sucking ,pussy no comdom full programm 100 euros (-> πρωκτικό , Γύψινο, μουνί χωρίς προφυλακτικό φουλ πρόγραμμα 100 ευρώ)
Kiss extra +30 euros/hour (-> Τα φιλιά είναι εξτρα +30 ευρώ/ώρα).
Προσοχη!!!!
Στην συνέχεια της έκανα την ερώτηση "How do I know that you have not STDs?" (-> Πως ξέρω ότι δεν έχεις Σεξουαλικός Μεταδιδόμενα Νοσήματα;).
Αυτή "παρεξηγήθηκε" έσβησε τα μνμ και με έκανε block.
Κάνω επίκληση στην λογική σας. Μην αφήνεται την κάβλα σας να κυριαρχήσει...
Η συγκεκριμένη "κυρία" πιστεύω πως σίγουρα έχει κάποιο τέτοιου είδους νόσημα και μην έχοντας πια τπτ να χάσει το μεταδίδει αβέρτα.
Πριν πατέ και το ρισκάρετε σκεφτείτε τις οικογένειές σας και το είδος της ζωής που θα καταδικάσετε των εαυτό σας για 1 ώρα (πιθανής) απόλαυσης.
Η Εύα και ο καταραμένος όφις. Παλιά ιστορία.Καλησπερα,
επειδή έχω και εγώ διαβάσει πολλά για την εν λόγω κυρία αποφάσισα να την ψαρέψω.
Της έστειλα στο Viber και μου απάντησε να της στείλω μνμ στα Αγγλικά.
Την ρωτάω λοιπόν σχετικά με τα προγράμματα της και μου λέει:
Anal, pussy, comdom!! (-> πρωκτικό , μουνί, προφυλακτικό!!)
Sucking no comdom 50 euros!. (-> Γύψινο χωρίς προφυλακτικό 50 ευρώ!. )
Full programm (-> Φουλ πρόγραμμα)
No comdom! (-> Χωρίς προφυλακτικό)
Anal, Sucking ,pussy no comdom full programm 100 euros (-> πρωκτικό , Γύψινο, μουνί χωρίς προφυλακτικό φουλ πρόγραμμα 100 ευρώ)
Kiss extra +30 euros/hour (-> Τα φιλιά είναι εξτρα +30 ευρώ/ώρα).
Προσοχη!!!!
Στην συνέχεια της έκανα την ερώτηση "How do I know that you have not STDs?" (-> Πως ξέρω ότι δεν έχεις Σεξουαλικός Μεταδιδόμενα Νοσήματα;).
Αυτή "παρεξηγήθηκε" έσβησε τα μνμ και με έκανε block.
Κάνω επίκληση στην λογική σας. Μην αφήνεται την κάβλα σας να κυριαρχήσει...
Η συγκεκριμένη "κυρία" πιστεύω πως σίγουρα έχει κάποιο τέτοιου είδους νόσημα και μην έχοντας πια τπτ να χάσει το μεταδίδει αβέρτα.
Πριν πατέ και το ρισκάρετε σκεφτείτε τις οικογένειές σας και το είδος της ζωής που θα καταδικάσετε των εαυτό σας για 1 ώρα (πιθανής) απόλαυσης.
Πρίζες EU..και μέχρι πρότινος έλεγα ότι είμαι υπερβολικός με τόση παρατηριτικοτητα..??πάντως 2 φωτογραφίες που δοκίμασα βγαίνουν καθαρες!
Και οι (μ)πρίζες Ευρωπαϊκες![]()
όχι όχι!Πρίζες EU..και μέχρι πρότινος έλεγα ότι είμαι υπερβολικός με τόση παρατηριτικοτητα..??