AndreouK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 8
- Like
- 509
- Πόντοι
- 281
Μονικα σερβα τυπεΔεν μας λες και μας που ακουσες τα καλυτερα ? Επειδη ετσι φτηνη που ειναι θα σπασει ταμεια
Ψαξου και δες αν κάνω λάθος
Μονικα σερβα τυπεΔεν μας λες και μας που ακουσες τα καλυτερα ? Επειδη ετσι φτηνη που ειναι θα σπασει ταμεια
Από τα tattoos είναι η ίδια η Νικόλ. Στο gde λέει 50 κιλά και η κοιλιά είναι επίπεδη, ενώ στο άλλο λεει 57 κιλά και φαίνεται να έχει κοιλουμπα. ? Αλλα μάλλον είναι η ίδια. Αν ξέρει κάποιος ας μας ξεστραβωσει.Καλησπερα μηπως ξερετε κατι παραπανω η εχετε συναντησει αυτην εδω τη Μαρινα?
Οι φωτο ειναι ιδιες η μαλλον ειναι η ιδια με τη Νικολ απο Golden Diamond. Επικοινωνισα μαζι της (Δεν τη ρωτησα αν ειναι αυτη που ειναι στο γραφειο) και μου πε 80 ευρ μια εκτονωση, 2 εκτονωσεις + 20Μαρίνα 23 ετών
sexorama.eu
Διαβασα πιο πισω αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα γι αυτη. Παντως κριτικες θετικες φαινονται στο προφιλ νικολ εδω
100 full milf γύρω στα 45 ότι βλέπεις.Γεια σας συναγωνιστες! Ειμαι καινουργιος σαν μελος αλλα παλιος αναγνωστης του Μπου.! Εχει δοκιμασει κανεις αυτην? https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/gia-simera_i1301767
Δευτέρα σας ερχομαι???
Ευχαριστώ για την προτίμηση κι χαίρομαι που πέρασες όμορφα?
????Αλανια εννοεις η οτι γουσταρουμε anal;![]()
Υπηρεσίες?100 full milf γύρω στα 45 ότι βλέπεις.
Ποια είναι η κύρια μιας και είμαι και γειτονιά αςείναι αυτή με το χώρο στους αγίους αναργύρους
Μπραβο ρε Ανδρεα. Ολα τα καταλαβεςΜονικα σερβα τυπε
Ψαξου και δες αν κάνω λάθος
Έχει τον άντρα της να κρατάει τσιλιες.Thanks , θα μου ξέφυγαν
Επειδη εχουν ξεφυγει τελειωσ και ζητανε οτι θελουν λοιπον με την δικη μασ ανοχη .
Εδω το κοριτσι ζηταει 80 κανει φουλ προγραμμα εκτοσ απο πρωκτικο φιλια με γλωσσα , ωραια πιπα χωρισ ,τα παιρνει στο στομα ,συμμετοχη και πρωτοβουλιεσ κλπ εμφανιση μια χαρα καθημερινη κοπελα μικρη γυρω στα 25-27 δεν εχει κιλα πανω τησ αλλα εχει πιασιματα λογω καραμπινα και θα τα χασει τ αλλα εμενα μου αρεσαν δουλευε σε γραφειο πριν ..Υποψιν εκει που δουλευε επαιρνε τα μισα δηλαδη 40 και οι αλλεσ ανεξαρτητεσ και καλα ζητανε 130 με το καλημερα ελεοσ.
Ρωταει πριν το ραντεβου ηλικια κιλα .Κανει ραντεβου μονο εκει που γραφει και στελνεισ μηνυμα .
Αυτα απλα και κατανοητα .Οτι θελετε ρωτατε εδω οχι π.μ .
Αν δεν πηγαινα δεν θα εγραφα μια φορα εγραψα για την σαβουρα την Κασσανδρα ειχε νημα εδω καποτε και την πουλεψα μολισ την ειδα λογω εμφανισησ αλλα εγραψα απο φιλαρακι που ειχε παει και περασε καλα η εξαιρεση ηταν αυτηΈχεις πάει μαζί της;
Επειδη εχουν ξεφυγει τελειωσ και ζητανε οτι θελουν λοιπον με την δικη μασ ανοχη .
Εδω το κοριτσι ζηταει 80 κανει φουλ προγραμμα εκτοσ απο πρωκτικο φιλια με γλωσσα , ωραια πιπα χωρισ ,τα παιρνει στο στομα ,συμμετοχη και πρωτοβουλιεσ κλπ εμφανιση μια χαρα καθημερινη κοπελα μικρη γυρω στα 25-27 δεν εχει κιλα πανω τησ αλλα εχει πιασιματα λογω καραμπινα και θα τα χασει τ αλλα εμενα μου αρεσαν δουλευε σε γραφειο πριν ..Υποψιν εκει που δουλευε επαιρνε τα μισα δηλαδη 40 και οι αλλεσ ανεξαρτητεσ και καλα ζητανε 130 με το καλημερα ελεοσ.
Ρωταει πριν το ραντεβου ηλικια κιλα .Κανει ραντεβου μονο εκει που γραφει και στελνεισ μηνυμα .
![]()
ΕΡΜΙΟΝΗ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ !!!
Ειμαι η Ερμιόνη 24χρονη σεξυ ελληνιδα θα κανω τα παντα για να σε κανω να περάσεις τελεια.... Περιμενω το μύνημα σου και δεν θα χασεις!!!kanesex.com
Τυπε στο ραντεβου ηταν στην ωρα τησ με πενταλεπτο δεκαλεπτο καθυστερησηΕμένα πάντως, πριν κάποιο καιρό, για ανεξήγητο λόγο μου έριξε στήσιμο! Το είχα γράψει τὀτε εδώ.
Όταν είχα πάει εγώ και κιλά είχε (όχι ότι ήταν άσχημα), δεν ήταν petite. Με το ζόρι έκανε "Full", έκλεβε και τέτοια, γενικά ότι έκανε με το ζόρι το έκανε και έπρεπε να της ζητάω το παραμικρό. Δεν άξιζε με καμία η συνάντηση (για μένα).Επειδη εχουν ξεφυγει τελειωσ και ζητανε οτι θελουν λοιπον με την δικη μασ ανοχη .
![]()
ΕΡΜΙΟΝΗ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ !!!
Ειμαι η Ερμιόνη 24χρονη σεξυ ελληνιδα θα κανω τα παντα για να σε κανω να περάσεις τελεια.... Περιμενω το μύνημα σου και δεν θα χασεις!!!kanesex.com
Τυπε εμενα το κασκαντερ βγηκε καλο θα την ξανα δοκιμαζω αλλα δεν γραφεισ αδερφε καλο κακο γραφουμε δυο λογια , η εμφανιση ειναι υποκειμενικηΌταν είχα πάει εγώ και κιλά είχε (όχι ότι ήταν άσχημα), δεν ήταν petite. Με το ζόρι έκανε "Full", έκλεβε και τέτοια, γενικά ότι έκανε με το ζόρι το έκανε και έπρεπε να της ζητάω το παραμικρό. Δεν άξιζε με καμία η συνάντηση (για μένα).
Σωστός ! Θα κοιτάξω πως λειτουργεί κ μπορεί να ανοίξω ?Στεφάνια μου γιατί δεν ανεβάζεις εδώ κάποιες φωτογραφίες σου ή να ανοίξεις και δικό σου νήμα που θα μπορείς να μιλάς με τα μέλη πολύ πιο εύκολα όπως κάνουν και άλλα κορίτσια!!!
Εδώ θα είμαι ακόμα κ για τις επόμενες δύο μέρες .πάρε με αύριο αν θες να τα πούμε καλύτερα από τηλ .6993395197Ποτε θα επιστρεψεις Αθηνα? Θελω να κανονισουμε!
Από τα tattoos είναι η ίδια η Νικόλ. Στο gde λέει 50 κιλά και η κοιλιά είναι επίπεδη, ενώ στο άλλο λεει 57 κιλά και φαίνεται να έχει κοιλουμπα. ? Αλλα μάλλον είναι η ίδια. Αν ξέρει κάποιος ας μας ξεστραβωσει..Καλησπερα μηπως ξερετε κατι παραπανω η εχετε συναντησει αυτην εδω τη Μαρινα?
Οι φωτο ειναι ιδιες η μαλλον ειναι η ιδια με τη Νικολ απο Golden Diamond. Επικοινωνισα μαζι της (Δεν τη ρωτησα αν ειναι αυτη που ειναι στο γραφειο) και μου πε 80 ευρ μια εκτονωση, 2 εκτονωσεις + 20Μαρίνα 23 ετών
sexorama.eu
Διαβασα πιο πισω αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα γι αυτη. Παντως κριτικες θετικες φαινονται στο προφιλ νικολ εδω