You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 994
- Πόντοι
- 86
Πέρασμα από Dames. Απογευματάκι. Μαίρη (ξανθιά πληθωρική), Άντζελα (μελαχρινή, κωλάρα) και μια ξανθιά ακόμη την οποία απέκλεισα απευθείας επειδή στην πασαρέλα έπαιζε με το κινητό (καλή φαινόταν σωματικά, έτσι κι έτσι από ομορφιά).
Πέρασμα με Άντζελα (80€). Πολύ μπλα μπλα, πολλή φασαρία (μάλλον για το τίποτα), όχι κάτι το ιδιαίτερο σε στησίματα. Άξιζε η φιφα αλλά ένιωσα πως μάλλον πέταξα τα λεφτά μου.
Ίσως δοκιμαστεί στο μέλλον η ξενέρωτη ξανθιά.
Πέρασμα με Άντζελα (80€). Πολύ μπλα μπλα, πολλή φασαρία (μάλλον για το τίποτα), όχι κάτι το ιδιαίτερο σε στησίματα. Άξιζε η φιφα αλλά ένιωσα πως μάλλον πέταξα τα λεφτά μου.
Ίσως δοκιμαστεί στο μέλλον η ξενέρωτη ξανθιά.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
?????Έπαθε χολερα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Τρόμαξα, νόμιζα αναφερόσουν στο CrystalΑπό την βρώμα ....????
Mastarovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2021
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Φίλε μπορείς να με πεις νούμερο βυζι περίπου και πόσο κόστισε η συνεδρια?ευχαριστωΚρυσταλ,Καλησπέρα παιδιά,διαβάζοντας εδώ επέλεξα Ναντια από Κρυσταλ.Δεν την είχα ξαναδεί.Μπαινω μέσα ,ήταν η Νεφέλη,Η Νάντια,και μια μια Ναταλία που δεν τρελάθηκα .Κοιτάω την Νάντια με την προσωπαρα της και τις βυζάρες της,λέω μακάρι να είναι αυτή.Μου λέει με μένα έχεις κλείσει,λέω σούπερ και επανέρχεται το χαμόγελο.Ευγενικη,μασάζ καλό οκ.Προς το τέλος με ρώτησε αν θα κάνουμε σε όλο το σώμα.Λεω ναι ,άρχισε να με χαϊδεύει απαλά ,ανάμεσα στα πόδια ,στα αρχιδια,σηκώνομουν λίγο για να μπορεί να φτάσει το χέρι της και προς τον πουτσο μου.Γυρναω ,γδυνεται,βγάζει τις βυζάρες της,μου τις δίνει στο στόμα ,κατεβάζει το κολάν..και γενικά πολύ ωραία εκτόνωση.εφυγα 10 κιλά ελαφρύτερος.Τι καύλα είναι αυτη με τα μασαζ και τέτοια ωραία γκομενάκια..Κάθε μέρα να μπορούσα ,θα πήγαινα
aggelos777
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Γράψε μου στο inbox να στο στείλωτο τηλ.απο angel ποιος μπορει να μου το δωσει?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Νούμερο βυζι; Χα χαΦίλε μπορείς να με πεις νούμερο βυζι περίπου και πόσο κόστισε η συνεδρια?ευχαριστω
aggelos777
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Γράψε μου στο inbox να στο στείλω
Αν είναι στον 2 οροφο τότε πήγαν εκεί..Λες να πήγαν στον χώρο του Zesi? Ή να κάνουν τις υπηρεσίες του Zesi?
Fortoekfortoseis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2017
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να ενημερώσει αν δουλεύει σήμερα Τόκυο και τι ώρα μπορούμε να την βρούμε
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
όντως εκεί πήγαν. ομως καμία σχέση ο χώρος μέσα με το τι ήταν παλιότερα.Αν είναι στον 2 οροφο τότε πήγαν εκεί..
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Βυζαρες,στητες,σκληρη ρωγα,ελπιζω να σε καλυψα,50εΦίλε μπορείς να με πεις νούμερο βυζι περίπου και πόσο κόστισε η συνεδρια?ευχαριστω
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 994
- Πόντοι
- 86
Μπαααααααα... Επίσημα καμία. Ανεπίσημα πας, κουνάς 50αρικα και κόβεις αντιδράσεις
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 1.436
2 Αλβανίδες με πολλές αγγελίες διαφορετικές όλες με ψεύτικες φωτογραφίες. Αυτή που είδες φίλε δούλευε παλιά σε στούντιο και ήταν πολύ καλό μουνί αλλά τώρα πάχυνε πολύ. Οι συγκεκριμένες ποντάρουν στην ντροπή που νιώθει κάποιος για να φύγει. Γι’ αυτό όταν πάμε σε μια κοπέλα και είτε δε μας αρέσει είτε κυρίως αν είναι ψεύτικη η αγγελία φεύγουμε αμέσως. Επίσης αυτές αλλάζουν χώρο κάθε λίγο και λιγάκι γιατί πριν δυο τρεις βδομάδες ήταν σε ένα διαμέρισμα κοντά στο ουάν Σαλόνικαη κοπελα ψιλη χονντρη νταρνταρα με τατου σκυλε προσωπο .....στο χωρο υπηρχε και αλλο ατομο ...δεν ειδα τι ητανε γυναικα η ανδρας αδεφρε ...χαλια ο χωρος ..στην κασσανδρου ...προγραμμα μισυ ωρα 60 μια ωρα 100
Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Δεν έχω πάει Massagio αλλά χώρο σαν το Aqua δεν έχω βρει φίλε.Πέρασμα με Ίνα στην Vana. Όμορφη κοπέλα, πολύ όμορφο σώμα, τέλειο άγγιγμα, καλό μασάζ, πρόγραμμα 30+20 ευρώ. Το μόνο «άσχημο» είναι πως δείχνει λίγο ψυχρή και απόμακρη.
Επίσης, έμαθα πως από Massagio σταμάτησε η Βάσω, πως η Ζωή είναι σε άδεια (άνευ επιστροφής;) και είναι εκεί μόνο η Αλεξ, η Μια και η ΕΥΗ, Εύα, πώς την λένε. Μάλλον είναι σε φάση αναδιοργάνωσης, και αν είναι έτσι, να γίνει γρήγορα, γιατί ο χώρος είναι ο καλύτερος στην πόλη (αναμένοντας την μετακίνηση του Crystal)
Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζει κανείς το νεο roster στο aqua? Προτάσεις;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Πλέον ο καλύτερος χώρος στην πόλη, ως χώρος, πέρα από υπηρεσίες, είναι το Crystal.Δεν έχω πάει Massagio αλλά χώρο σαν το Aqua δεν έχω βρει φίλε.
νεο ρόστερ στο Aqua? Τέρμα η Ριτα κτλ;