Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
994
Πόντοι
86
Πέρασμα από Dames. Απογευματάκι. Μαίρη (ξανθιά πληθωρική), Άντζελα (μελαχρινή, κωλάρα) και μια ξανθιά ακόμη την οποία απέκλεισα απευθείας επειδή στην πασαρέλα έπαιζε με το κινητό (καλή φαινόταν σωματικά, έτσι κι έτσι από ομορφιά).
Πέρασμα με Άντζελα (80€). Πολύ μπλα μπλα, πολλή φασαρία (μάλλον για το τίποτα), όχι κάτι το ιδιαίτερο σε στησίματα. Άξιζε η φιφα αλλά ένιωσα πως μάλλον πέταξα τα λεφτά μου.
Ίσως δοκιμαστεί στο μέλλον η ξενέρωτη ξανθιά.

Mastarovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
45
Πόντοι
0
Κρυσταλ,Καλησπέρα παιδιά,διαβάζοντας εδώ επέλεξα Ναντια από Κρυσταλ.Δεν την είχα ξαναδεί.Μπαινω μέσα ,ήταν η Νεφέλη,Η Νάντια,και μια μια Ναταλία που δεν τρελάθηκα .Κοιτάω την Νάντια με την προσωπαρα της και τις βυζάρες της,λέω μακάρι να είναι αυτή.Μου λέει με μένα έχεις κλείσει,λέω σούπερ και επανέρχεται το χαμόγελο.Ευγενικη,μασάζ καλό οκ.Προς το τέλος με ρώτησε αν θα κάνουμε σε όλο το σώμα.Λεω ναι ,άρχισε να με χαϊδεύει απαλά ,ανάμεσα στα πόδια ,στα αρχιδια,σηκώνομουν λίγο για να μπορεί να φτάσει το χέρι της και προς τον πουτσο μου.Γυρναω ,γδυνεται,βγάζει τις βυζάρες της,μου τις δίνει στο στόμα ,κατεβάζει το κολάν..και γενικά πολύ ωραία εκτόνωση.εφυγα 10 κιλά ελαφρύτερος.Τι καύλα είναι αυτη με τα μασαζ και τέτοια ωραία γκομενάκια..Κάθε μέρα να μπορούσα ,θα πήγαινα
Φίλε μπορείς να με πεις νούμερο βυζι περίπου και πόσο κόστισε η συνεδρια?ευχαριστω

aggelos777

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2021
Like
8
Πόντοι
0

Fortoekfortoseis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Like
132
Πόντοι
0
Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να ενημερώσει αν δουλεύει σήμερα Τόκυο και τι ώρα μπορούμε να την βρούμε

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
Η Στέλλα συνεχίζει να δουλεύει στο CRYSTAL τα ΣΚ???

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.339
Πόντοι
1.056
Crystal προχωράει κάποια παραπάνω εκτός από φραπέ;
Δεν χρειάζεται όνομα δημόσια μην εκθέσουμε καταστάσεις απλά να ξέρουμε τι υπηρεσίες επικρατούν πλέον στον νέο χώρο

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.099
Πόντοι
1.436
η κοπελα ψιλη χονντρη νταρνταρα με τατου σκυλε προσωπο .....στο χωρο υπηρχε και αλλο ατομο ...δεν ειδα τι ητανε γυναικα η ανδρας αδεφρε ...χαλια ο χωρος ..στην κασσανδρου ...προγραμμα μισυ ωρα 60 μια ωρα 100
2 Αλβανίδες με πολλές αγγελίες διαφορετικές όλες με ψεύτικες φωτογραφίες. Αυτή που είδες φίλε δούλευε παλιά σε στούντιο και ήταν πολύ καλό μουνί αλλά τώρα πάχυνε πολύ. Οι συγκεκριμένες ποντάρουν στην ντροπή που νιώθει κάποιος για να φύγει. Γι’ αυτό όταν πάμε σε μια κοπέλα και είτε δε μας αρέσει είτε κυρίως αν είναι ψεύτικη η αγγελία φεύγουμε αμέσως. Επίσης αυτές αλλάζουν χώρο κάθε λίγο και λιγάκι γιατί πριν δυο τρεις βδομάδες ήταν σε ένα διαμέρισμα κοντά στο ουάν Σαλόνικα

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
28
Πόντοι
0
Πέρασμα με Ίνα στην Vana. Όμορφη κοπέλα, πολύ όμορφο σώμα, τέλειο άγγιγμα, καλό μασάζ, πρόγραμμα 30+20 ευρώ. Το μόνο «άσχημο» είναι πως δείχνει λίγο ψυχρή και απόμακρη.
Επίσης, έμαθα πως από Massagio σταμάτησε η Βάσω, πως η Ζωή είναι σε άδεια (άνευ επιστροφής;) και είναι εκεί μόνο η Αλεξ, η Μια και η ΕΥΗ, Εύα, πώς την λένε. Μάλλον είναι σε φάση αναδιοργάνωσης, και αν είναι έτσι, να γίνει γρήγορα, γιατί ο χώρος είναι ο καλύτερος στην πόλη (αναμένοντας την μετακίνηση του Crystal)
Δεν έχω πάει Massagio αλλά χώρο σαν το Aqua δεν έχω βρει φίλε.

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
28
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς το νεο roster στο aqua? Προτάσεις;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Δεν έχω πάει Massagio αλλά χώρο σαν το Aqua δεν έχω βρει φίλε.
Πλέον ο καλύτερος χώρος στην πόλη, ως χώρος, πέρα από υπηρεσίες, είναι το Crystal.
νεο ρόστερ στο Aqua? Τέρμα η Ριτα κτλ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom