Λοιπόν έκανα κ εγώ την δοκιμή μου μετά απ αυτό το σχόλιο, όχι ακριβώς ίδια εμπειρία.
Στα της εμφάνισης, η κοπέλα είναι όντως αρκετά ωραία, όχι μούναρος (10/10) για μένα, αλλά μπορώ να καταλάβω σε κάποιον να αρέσει τόσο, είναι και υποκειμενικό από ένα σημείο και μετά. Στα αντικειμενικά πλαίσια είναι πολύ όμορφη κοπέλα. Ηλικία μου φάνηκε αληθής, 23-26 θα την έκανα στον δρόμο αν την έβλεπα. Κώλος ωραίο σχήμα, πολύ πολύ λίγο αφράτος, όσο πρέπει για να πιάνεις, καλός γενικά, στήθος όπως τα λέει ο φίλος και το λέει και η κοπέλα.
Στον αγώνα, γενικά πολύ αποστειρωμένη φάση, μου θύμισε στούντιο πριν χρόνια όταν ήμουν πολύ πρωτάρης και ντρεπόμουν κ εγώ

. Η πίπα αρκετά καλή, με προοπτικές να γίνει top με λίγο καθοδήγηση. Στο σεξ γενικά ακολουθούσε, δεν είπε κανένα όχι, αλλά δεν ήταν τίποτα τρελό, βέβαια πάλι παίζει το υποκειμενικό και μπορεί απλά να μην κάναμε click.
Στα άλλα, κάνει πάρα πολύ καλό μασάζ και φαίνεται να είναι πολύ καλή κοπέλα και ευγενική και όλα.
Συμπερασματικά, οι λόγοι που δεν κλαίω τα λεφτά είναι γιατί 1. δεν ήταν κοπέλα των 150+ οπότε οκ 2. πήγα με ρίσκο και δεν ήταν άσχημα 3. ήταν κάτι διαφορετικό ευχάριστο. Πιστεύω μ' αυτά τα λεφτά, αν ήταν σε Μασαζ κατ οίκον θα λέγαμε για καλή περίπτωση στα +50 φουλ πρόγραμμα. Σαν call-girl, μάλλον δεν θα ξαναδοκιμάσω και δεν ξέρω αν θα την πρότεινα, παρ' ότι δεν τα κλαψα.
Καλή συνέχεια φίλοι