You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)
Υπαρχει αναφορα στις υπηρεσιες της Αδριαννας? Και επισης γνωριζει κανεις αν η Στελλα δουλευει ακομα στο Crystal, καιρο εχω να τη δωΗ Αδριάνα είναι όμορφη και εντυπωσιακή απλά δεν ξέρω αν κάνει γι αυτήν την δουλειά. Σε ποιες εξαιρέσεις αναφέρεσαι, συναδερφε ;
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα! Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να με βοηθήσει. Στο crystal στο facebook έχει ένα βίντεο στο παλιό το χώρο με μια κοπέλα που φοράει ένα γκρι σορτς. Ξέρουμε ποια είναι?
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Και κάτι ακόμα. Την επόμενη εβδομάδα θα ανέβω Θεσσαλονίκη. Στο παρελθόν έχω περάσει στο crystal με Νάντια, Αλεξία και Νεφέλη. Καλύτερα είχα περάσει με Αλεξία, αλλά μου άρεσε πολύ η Νάντια εμφανισιακά. Επίσης έχω περάσει και στο aqua 2 φορές με Ξένια. Ωραία κοπέλα αλλά καμιά σχέση με τις υπηρεσίες στο crystal. Ποια μου προτείνεται να δοκιμάσω. Από vana , crystal , luxury και aqua? Σας ευχαριστώ...
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Μαγκες, μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να επισκεφτω τη Νατασσα στο venus spa. Αφου μπηκα μεσα στο δωματιο και κανονισαμε το προγραμμα μετα το μασαζ εμεινε ολογυμνη και με αφησε να χαιδεψω τις σιλικονατες βυζαρες τις οποιες οι ρωγες ειχανε γινει πετρα απο τη καυλα. Επισης με αφησε να της χαιδεψω το μουνακι και να της βαλω και δαχτυλακι. Ητανε πεντακαθαρη. Και μετα απο πολυ ωρα συννεοηθηκαμε για κατοικο επισκεψη. Οποιος θελει λεπτομερειες ας μου στειλει inbox
Φίλε για πες λεπτομέρειες να σκάσω σήμερα μύτη θέλω αν είναιΜαγκες, μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να επισκεφτω τη Νατασσα στο venus spa. Αφου μπηκα μεσα στο δωματιο και κανονισαμε το προγραμμα μετα το μασαζ εμεινε ολογυμνη και με αφησε να χαιδεψω τις σιλικονατες βυζαρες τις οποιες οι ρωγες ειχανε γινει πετρα απο τη καυλα. Επισης με αφησε να της χαιδεψω το μουνακι και να της βαλω και δαχτυλακι. Ητανε πεντακαθαρη. Και μετα απο πολυ ωρα συννεοηθηκαμε για κατοικο επισκεψη. Οποιος θελει λεπτομερειες ας μου στειλει inbox
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Το ειπε ο Andy Warhol δεκαετίες πριν σχετικα με τα 15 λεπτα δημοσιότητας.......Μαγκες, μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να επισκεφτω τη Νατασσα στο venus spa. Αφου μπηκα μεσα στο δωματιο και κανονισαμε το προγραμμα μετα το μασαζ εμεινε ολογυμνη και με αφησε να χαιδεψω τις σιλικονατες βυζαρες τις οποιες οι ρωγες ειχανε γινει πετρα απο τη καυλα. Επισης με αφησε να της χαιδεψω το μουνακι και να της βαλω και δαχτυλακι. Ητανε πεντακαθαρη. Και μετα απο πολυ ωρα συννεοηθηκαμε για κατοικο επισκεψη. Οποιος θελει λεπτομερειες ας μου στειλει inbox
Καρδινάλιε έχεις pmΤο ειπε ο Andy Warhol δεκαετίες πριν σχετικα με τα 15 λεπτα δημοσιότητας.......
μαλλον στο MassagioΤην Αλεξια που την βρίσκομαι;;
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 175
- Πόντοι
- 1
ειχε πει και το .......<<Ο φανταστικός έρωτας είναι πολύ καλύτερος από τον πραγματικό έρωτα>>Το ειπε ο Andy Warhol δεκαετίες πριν σχετικα με τα 15 λεπτα δημοσιότητας.......
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 24.346
Ρε αδερφέ, ειλικρινά τώρα, υποτίθεται πως είσαι και 6 χρόνια μέλος εδώ μέσα και τα ξέρεις τα κόζια.Μαγκες, μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να επισκεφτω τη Νατασσα στο venus spa. Αφου μπηκα μεσα στο δωματιο και κανονισαμε το προγραμμα μετα το μασαζ εμεινε ολογυμνη και με αφησε να χαιδεψω τις σιλικονατες βυζαρες τις οποιες οι ρωγες ειχανε γινει πετρα απο τη καυλα. Επισης με αφησε να της χαιδεψω το μουνακι και να της βαλω και δαχτυλακι. Ητανε πεντακαθαρη. Και μετα απο πολυ ωρα συννεοηθηκαμε για κατοικο επισκεψη. Οποιος θελει λεπτομερειες ας μου στειλει inbox
Είναι δυνατόν να βγαίνεις δημοσίως και να τα λες αυτά, ότι δλδ η κοπέλα που δουλεύει σε ένα μαγαζί, κανονίζει με πελάτη να βρεθεί εκτός μαγαζιού; Είτε είναι είτε δεν είναι αλήθεια αυτό που έγραψες (δεν γνωρίζω οπότε δεν παίρνω και θέση), την έκαψες την κοπέλα. Αυτός ο χώρος (του πληρωμένου έρωτα εν γένει), πρέπει να απολαμβάνει διακριτικότητας και εχεμύθειας.
Υπέπεσες σε σοβαρότατο ολίσθημα, σύντροφε ...
poutaniarhs13
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στην παρεα. Πριν καμια εβδομαδα ειχα παει στο crystal για ραντεβου με νεφελη και εμφανιστηκε μια στελλα που εβλεπα πρωτη φορα η οποια ηταν εμφανησιακα παρα πολυ καλη. Απο τοτε πηρα 4 5 φορες τηλ και δεν δουλευε ξερει κανεις που μπορουμε να τν βρουμε;
Που δε σηκώνεις κανείς τηλέφωνομαλλον στο Massagio
Καλησπέρα! Μιας και βρέθηκα Θεςς την προηγ βδομάδα...
Επίσκεψη στο Massagio.
1η φορά πήγαινα. Χώρος καλός και καθαρός.
Παρούσες Αλεξία, Μια(ήταν σε πρόγραμμα και δν την είδα) και μια Ευα(χοντρουλα, αλλά και αντιαισθητικη για τα δικά μ γούστα)
Μπήκα μέσα με Αλεξία. Καλό μασάζ οφείλω να ομολογήσω.
Της ζήτησα εκτόνωση μου πούλησε τρελά ότι δεν κάνει. Αλλά στη συνέχεια προχώρησε μόνη της.
Το χει το παιχνίδι και για όσους σας αρέσουν οι γεμάτουλες είναι καλή επιλογή.
Επίσκεψη στο Massagio.
1η φορά πήγαινα. Χώρος καλός και καθαρός.
Παρούσες Αλεξία, Μια(ήταν σε πρόγραμμα και δν την είδα) και μια Ευα(χοντρουλα, αλλά και αντιαισθητικη για τα δικά μ γούστα)
Μπήκα μέσα με Αλεξία. Καλό μασάζ οφείλω να ομολογήσω.
Της ζήτησα εκτόνωση μου πούλησε τρελά ότι δεν κάνει. Αλλά στη συνέχεια προχώρησε μόνη της.
Το χει το παιχνίδι και για όσους σας αρέσουν οι γεμάτουλες είναι καλή επιλογή.
Καλησπερα στην παρεα. Πριν καμια εβδομαδα ειχα παει στο crystal για ραντεβου με νεφελη και εμφανιστηκε μια στελλα που εβλεπα πρωτη φορα η οποια ηταν εμφανησιακα παρα πολυ καλη. Απο τοτε πηρα 4 5 φορες τηλ και δεν δουλευε ξερει κανεις που μπορουμε να τν βρουμε;
Στο Crystal θα την βρεις, απλα δεν είναι κάθε μέρα, ειναι κυρίως ΠΣΚ και καποια απογεύματα.
poutaniarhs13
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειναι καλη στις υπηρεσιες η ειναι ολο μη και μη;Στο Crystal θα την βρεις, απλα δεν είναι κάθε μέρα, ειναι κυρίως ΠΣΚ και καποια απογεύματα.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Έχουμε ενημέρωση από τον νέο χώρο του Crystal? Κοπέλες κτλ; Και βασικά, υπηρεσίες. Είμαστε στα ίδια;