veteranos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Κρατάτε και κάποιες επιφυλάξεις για τις 7 Ιουνίου. Με αυτούς που είναι στα πράγματα σήμερα ποτέ δεν ξέρεις........
7 για τα γυμναστήρια είπαν,για τα ντελαμπου νομίζω άκουσα γι'αυτό...θα δούμε βέβαιαΓια καθάρισμα κ απολύμανση . Τα κορίτσια διαθέσιμα από 7/6 . Καλό είναι να πάτε 7 το πρωί γιατί το βράδυ τα φλόκο αθα είναι παντού
1.03 πληρώνει ότι δεν θα τηρηθεί τίποτα και θα είναι όλα όπως πρίν και όπως ξέραμε...Για τις βίλλες έχω μια αμφιβολία για ορισμένα μέτραΕτοιμαστείτε
Σωραιος. θελω να δω το Quiet Place 21 Ιουνίου..
Πληροφορία απο γνωστή υπάλληλο μαγαζιού
Να δουμε τι κοπελες θα ερθουν...γιατι αν ειναι τα γνωστα μπαζα μυγες θα κυνηγανε..Καλησπερα συναδελφοι! 7 λεει θα ανοιξουν επισημα..ανεπισημα δεν μας ειπαν ποτελογικα αν δειτε αυτες τις μερες να καθαριζουν τα μαγαζακια, ειναι πολυ κοντα στο να ξεκινησουν.
Αφου αρκετα απο αυτα πριν του κορονοιου δουλευαν και χωρις αδεια..το ιδιο θα κανουν και τωρα, με το σκεπτικο οσο πιο γρηγορα ανοιξουμε τοσο περισσοτερο κοσμο θα τραβηξουμε.
Αυτες που δουλευουν τωρα και μερικες που εκανα διακοπες εδω γυρωΝα δουμε τι κοπελες θα ερθουν...γιατι αν ειναι τα γνωστα μπαζα μυγες θα κυνηγανε..
Καταλαβα 2-3 θα παρουν ΟΛΟ το χαρτι....!!!γιατι οι αλλες δεν αξιζουν ουτε 10 ευρωΑυτες που δουλευουν τωρα και μερικες που εκανα διακοπες εδω γυρωαντε και καμια καινουργια!
για αρχη πιστευω θα δουλεψουν σχεδον ολες..αναλογα βεβαια με τις τιμες που θα εχουν..αν δεν ειναι υπερβολικες εννοω.
Περαστικά στα σκουλικια του σαιτ, ξυδακι ΤΟΠ
Λογικα θα ανοιξουν να δουμε ποιες θα φερουν ......για να αξιζει η μπουρδελοτσαρκα πρεπει να εχει καλα μουνακια αλλιως τσαμπα η βενζινη???Τελικά 7 του μηνός ανοίγουν όλα κανονικά?μου έλειψε η μπουρδελοτσαρκα!!