You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Conan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 315
- Πόντοι
- 20
Μπάρμπορα Β____ς 6 και Ναόμι Jason 19β αν δεν με απατά η μνήμη μου.Συναγωνιστές που δουλεύει η Μπάρμπορα..
Και η Ναόμι..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 9.450
Φολάρες και οι δύο...πριν λιγο στο Ι19β η τσατσα ανακοινωσε οτι μια απτις κοπελες (οχι η μαυρουλα -ναομι λογικα) δεν δεχεται καθολου καθολου φιλακια....Ωραιο κωλαρι η τυπισσα αλλα με τετοιο μενου ελπιζω να φαει μαυρο απο ολους (λογικα ειναι η Ροζα).
Ερωτηση, η Ναομι λεει τιποτα στο δωματιο; υπαρχει κατι παρομοιο σκουροχρωμο στην πρωινη βαρδια; ευχαριστωωω
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 9.450
Μόνο?...Όλος ο νόμος Αττικής γαμει στη Μπαρμπορα.Αυτή η Μπάρμπορα πρεπει να τρώει minimum 50 ψολες την ημέρα
satanakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 1.165
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα παίδες. Άκουσα για τη χαλάρωση των μέτρων. Η εντύπωση που έχω με τα όσα έχω ακούσει, μάλλον πάμε για το τέλος του Μάη. Μαζί με τα γυμναστήρια. Βέβαια δεν θα περίμενα να πουν για τους οίκους κάτι δημόσια σε αυτήν τη φάση. Τώρα αν κάποιος συναγωνιστής έχει κάποια πιο έγκυρη πληροφορία...
oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.115
Καλησπέρα,συναγωνιστές εγώ το βλέπω για αρχές Ιουνίου,ας βολευτούμε με αυτά που παίζουν μπάλα προς το παρόν γιατί όσο τα σκεφτόμαστε τόσο απογοητευόμαστε.
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.892
- Πόντοι
- 31.618
Συνάντηση σήμερα στο;17:30 με την Ρόζα στο Ι 19.αν και την έχω πάρει πολλές φορές η Ρόζα είναι πάντα το ίδιο τυπικη και διεκπερεοτικη αυτό δεν είναι απαρετιτα κακό.απ το να είναι μια καλή και μια με μούτρα.εσκιψε και μου Πήρε μια σπέσιαλ πίπα με θέα την κολάρα της στον καθρέφτη να την θοπευω.μετα γαμιση νορμάλ με φύλια στα βιζακια και τέλος στα τέσσερα να σφιροκοπω την κολάρα της κι αυτή να βογκα καυλοτικα.το κορίτσι για γαμιση είναι ότι πρέπει.αν θέλει κάποιος αγάπες ας πάρει ένα σκύλο κάνεις δεν θα τον αγαπήσει περισοτερο
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Κανονικα θα το πούνε πάντως όταν έρθει η ώρα όπως κάνουν με όλα μέσω ΦΕΚ, κάποια στιγμή θα δεις επαναλειτουργεία:Καλησπέρα παίδες. Άκουσα για τη χαλάρωση των μέτρων. Η εντύπωση που έχω με τα όσα έχω ακούσει, μάλλον πάμε για το τέλος του Μάη. Μαζί με τα γυμναστήρια. Βέβαια δεν θα περίμενα να πουν για τους οίκους κάτι δημόσια σε αυτήν τη φάση. Τώρα αν κάποιος συναγωνιστής έχει κάποια πιο έγκυρη πληροφορία...
Κωδ. 96091912 Υπηρεσίες ιερόδουλου, τότε θα ανοίξει και η Φυλής.
Υ. Γ. Και επειδή τα ΦΕΚ βγαίνουν πρωινές ώρες, συνήθως 6 το πρωί, μην τρέχετε απο τις 00:01 να δείτε αν ανοιξάνε... όπως κάνανε μερικοί Ιούνιο 2020.

βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Μην μας την πεις κι εσύ λεπτουλα όπως την Κορίνα που βγήκε βουκώλω.Καλημερα πορνοσυναγωνιστες, χθεσινη εξορμιση το πρωι στο β3 .3κοπελες κατω αριστερα, 2 κατω δεξια και μια κοπελα πανω ,η Συλβια. Επελεξα την Συλβια, ρωσιδα ,καστανη, με ωραιο καβλιαρικο κορμι και ενισχυμενο βυζακι. Στο δωματιο μετρια τα πραγματα, για μια φορα καλα ηταν. Και περναμε στην σημερινη τσαρκα στο β6 με την γνωστη και μη εξαιρεταια Μπαρμπαρα. η κοπελα εχει παρει κιλα αλλα οχι αυτα που εγραψαν καποιοι φιλοι. Μαχημη στο δωματιο με εκανε τουρμπο. Σε ερωτηση μου ποτε θα ανοιξουν μου ειπε οτι δεν το βλεπει μια μεσα μαιου ,διοτι πρεπει να εμβολιαστουν οι κοπελες και για να γινει αυτο πρεπει να βγαλουν ΑΜΚΑ. Σε αναμονη λοιπον....
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Με το λίπος που να χαμπαριάσει. Χονδρό τομάρι.Αυτή οσες και να φάει δεν καταλαβαίνει τίποτα !! Είναι σαν να βλέπεις τον mysterious sto wwf
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
(Τι φιλάκια να δώσει αυτή η ξενέρωτη...) Λοιπόν χαίρομαι που τα ακούω αυτά γιατί βρίσκω πάτημα να μιλήσω για την Ρόζα. Όντως η τύπισσα πλέον δεν κάνει γι 'αυτή τη δουλειά έχει χαζέψει . Την βλέπω στο σαλόνι να μπαίνει με ένα τουπέ λες και είναι η Scarlet Johansson ,τούς κοιτάει όλους σαν να είναι κατώτεροί της με ένα βλέμμα σαν να γλιστράει αργά σε πολυτελές σαλόνι δεξίωσης -κάτι τέτοιο- και γενικώς είναι πολύ ψωνισμένη , σαν να έχει φτιάξει ένα αμυντικό φράγμα απέναντι στην αντρική ανθρωπότητα. Δεν τα λέω αυτά λόγω χυλόπιτας που μού έχει ρίξει οκ δεν θέλει να με ξαναβάλει με την καμία δωμάτιο αυτή η γκόμενα, τα λέω γιατί αυτό βλέπω γαμώ την πουτάνα μου και τελικά δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο 100%. Μέχρι στιγμής έχω αναφέρει ότι μάλλον ήμουν κάπως τούρμπο και δεν άντεξε ας πούμε , αλλά ρε φίλε όταν τη βλέπω και κοιταζόμαστε υπάρχουν ερωτηματικά δε βλέπω να με μισεί μια μέρα χαιρετηθήκαμε κιόλας ευγενικά μάλλον κάτι τής έχει κολλήσει στο κεφάλι κάτι υπαρξιακό. Γιατί να θέλει να χάσει χρήματα από τη στιγμή που δεν έχει και την τρελή πελατεία -όλοι ξενερωμένοι είμαστε με Ρόζα απ' όσα διαβάζω-. Στο δωμάτιο νωχελική με πινελιές ειρωνίας. Έχω πάει συνολικά μαζί της γύρω στις 10 φορές. Πίπα χάλια , αγγίγματα μηδέν, ζεστασιά μηδέν ,συναίσθημα μηδέν και γενικώς ότι περικλείει ανθρώπινα πράγματα. Δεν είπα να με αγαπήσει έτσι κι αλλιώς ούτε εγώ ο ίδιος δεν έχω καταλάβει τι εστί αγάπη (αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει καλοδεχούμενος) απλώς μια σεξουαλικότητα ρε φίλε ένα αισθησιακό touch. Τα μοναδικά ατού ωραίος κώλο και γλυκομούνα σε όλα τα άλλα έχει πιάσει πάτο , βυθό του Μπικίνι. Θα κάνω μια εικασία γιατί μού χώνει χυλοπιτίδια: Πιστεύω ότι την αγχώνει η προσωπικότητά μου, δε νοιώθει άνετα όταν είμαι στον χώρο της επειδή αισθάνεται ότι δεν έχει το πάνω χέρι όπως με τα ψοφίμια τους πακιστανούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.πριν λιγο στο Ι19β η τσατσα ανακοινωσε οτι μια απτις κοπελες (οχι η μαυρουλα -ναομι λογικα) δεν δεχεται καθολου καθολου φιλακια....Ωραιο κωλαρι η τυπισσα αλλα με τετοιο μενου ελπιζω να φαει μαυρο απο ολους (λογικα ειναι η Ροζα).
Ερωτηση, η Ναομι λεει τιποτα στο δωματιο; υπαρχει κατι παρομοιο σκουροχρωμο στην πρωινη βαρδια; ευχαριστωωω
Τελευταία τροποποίηση:
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Λοιπόν η Τάνια στο Ι 37Α σαν έχει ομορφύνει κάπως, σκέφτομαι να κάνω μια επίσκεψη σύντομα.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.551
- Πόντοι
- 746
Καλησπέρα σε όλους.
Διαβάζω κάτι ενημερώσεις απο φυλής. Έχουμε κανένα νέο? Άνοιξε τίποτα στην Φυλής?
Διαβάζω κάτι ενημερώσεις απο φυλής. Έχουμε κανένα νέο? Άνοιξε τίποτα στην Φυλής?
Αδερφέ τι ώρα πηγές Γιατί θέλω να πάω αύριο αλλά δνε την έχω πετύχει ποτέ ;Συνάντηση σήμερα στο;17:30 με την Ρόζα στο Ι 19.αν και την έχω πάρει πολλές φορές η Ρόζα είναι πάντα το ίδιο τυπικη και διεκπερεοτικη αυτό δεν είναι απαρετιτα κακό.απ το να είναι μια καλή και μια με μούτρα.εσκιψε και μου Πήρε μια σπέσιαλ πίπα με θέα την κολάρα της στον καθρέφτη να την θοπευω.μετα γαμιση νορμάλ με φύλια στα βιζακια και τέλος στα τέσσερα να σφιροκοπω την κολάρα της κι αυτή να βογκα καυλοτικα.το κορίτσι για γαμιση είναι ότι πρέπει.αν θέλει κάποιος αγάπες ας πάρει ένα σκύλο κάνεις δεν θα τον αγαπήσει περισοτερο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα το διάβασα καλύτερα .πρωινά είναι αν ξέρειςΑδερφέ τι ώρα πηγές Γιατί θέλω να πάω αύριο αλλά δνε την έχω πετύχει ποτέ ;
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Μπορεί να γουστάρει μόνο τους πάκηδες λόγω χρώματος και μυρωδιάς!(Τι φιλάκια να δώσει αυτή η ξενέρωτη...) Λοιπόν χαίρομαι που τα ακούω αυτά γιατί βρίσκω πάτημα να μιλήσω για την Ρόζα. Όντως η τύπισσα πλέον δεν κάνει γι 'αυτή τη δουλειά έχει χαζέψει . Την βλέπω στο σαλόνι να μπαίνει με ένα τουπέ λες και είναι η Scarlet Johansson ,τούς κοιτάει όλους σαν να είναι κατώτεροί της με ένα βλέμμα σαν να γλιστράει αργά σε πολυτελές σαλόνι δεξίωσης -κάτι τέτοιο- και γενικώς είναι πολύ ψωνισμένη , σαν να έχει φτιάξει ένα αμυντικό φράγμα απέναντι στην αντρική ανθρωπότητα. Δεν τα λέω αυτά λόγω χυλόπιτας που μού έχει ρίξει οκ δεν θέλει να με ξαναβάλει με την καμία δωμάτιο αυτή η γκόμενα, τα λέω γιατί αυτό βλέπω γαμώ την πουτάνα μου και τελικά δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο 100%. Μέχρι στιγμής έχω αναφέρει ότι μάλλον ήμουν κάπως τούρμπο και δεν άντεξε ας πούμε , αλλά ρε φίλε όταν τη βλέπω και κοιταζόμαστε υπάρχουν ερωτηματικά δε βλέπω να με μισεί μια μέρα χαιρετηθήκαμε κιόλας ευγενικά μάλλον κάτι τής έχει κολλήσει στο κεφάλι κάτι υπαρξιακό. Γιατί να θέλει να χάσει χρήματα από τη στιγμή που δεν έχει και την τρελή πελατεία -όλοι ξενερωμένοι είμαστε με Ρόζα απ' όσα διαβάζω-. Στο δωμάτιο νωχελική με πινελιές ειρωνίας. Έχω πάει συνολικά μαζί της γύρω στις 10 φορές. Πίπα χάλια , αγγίγματα μηδέν, ζεστασιά μηδέν ,συναίσθημα μηδέν και γενικώς ότι περικλείει ανθρώπινα πράγματα. Δεν είπα να με αγαπήσει έτσι κι αλλιώς ούτε εγώ ο ίδιος δεν έχω καταλάβει τι εστί αγάπη (αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει καλοδεχούμενος) απλώς μια σεξουαλικότητα ρε φίλε ένα αισθησιακό touch. Τα μοναδικά ατού ωραίος κώλο και γλυκομούνα σε όλα τα άλλα έχει πιάσει πάτο , βυθό του Μπικίνι. Θα κάνω μια εικασία γιατί μού χώνει χυλοπιτίδια: Πιστεύω ότι την αγχώνει η προσωπικότητά μου, δε νοιώθει άνετα όταν είμαι στον χώρο της επειδή αισθάνεται ότι δεν έχει το πάνω χέρι όπως με τα ψοφίμια τους πακιστανούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.
Άβυσσος η ψυχή μιας πουτάνας ...και όχι μόνο !!!
Καλησπέρα, θα ήθελα να αναφέρω πως μια και μοναδική φορά που πήγα όταν περίμενα να ετοιμαστεί γιατί μόλις είχε έρθει, η τσα την ρώτησε όλα εντάξει με τον άντρα σου; Και η απάντηση ναι όλα καλά δεν μου φάνηκε κάπως αλλά γιατί να την ρωτήσει πρωί πρωί(Τι φιλάκια να δώσει αυτή η ξενέρωτη...) Λοιπόν χαίρομαι που τα ακούω αυτά γιατί βρίσκω πάτημα να μιλήσω για την Ρόζα. Όντως η τύπισσα πλέον δεν κάνει γι 'αυτή τη δουλειά έχει χαζέψει . Την βλέπω στο σαλόνι να μπαίνει με ένα τουπέ λες και είναι η Scarlet Johansson ,τούς κοιτάει όλους σαν να είναι κατώτεροί της με ένα βλέμμα σαν να γλιστράει αργά σε πολυτελές σαλόνι δεξίωσης -κάτι τέτοιο- και γενικώς είναι πολύ ψωνισμένη , σαν να έχει φτιάξει ένα αμυντικό φράγμα απέναντι στην αντρική ανθρωπότητα. Δεν τα λέω αυτά λόγω χυλόπιτας που μού έχει ρίξει οκ δεν θέλει να με ξαναβάλει με την καμία δωμάτιο αυτή η γκόμενα, τα λέω γιατί αυτό βλέπω γαμώ την πουτάνα μου και τελικά δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο 100%. Μέχρι στιγμής έχω αναφέρει ότι μάλλον ήμουν κάπως τούρμπο και δεν άντεξε ας πούμε , αλλά ρε φίλε όταν τη βλέπω και κοιταζόμαστε υπάρχουν ερωτηματικά δε βλέπω να με μισεί μια μέρα χαιρετηθήκαμε κιόλας ευγενικά μάλλον κάτι τής έχει κολλήσει στο κεφάλι κάτι υπαρξιακό. Γιατί να θέλει να χάσει χρήματα από τη στιγμή που δεν έχει και την τρελή πελατεία -όλοι ξενερωμένοι είμαστε με Ρόζα απ' όσα διαβάζω-. Στο δωμάτιο νωχελική με πινελιές ειρωνίας. Έχω πάει συνολικά μαζί της γύρω στις 10 φορές. Πίπα χάλια , αγγίγματα μηδέν, ζεστασιά μηδέν ,συναίσθημα μηδέν και γενικώς ότι περικλείει ανθρώπινα πράγματα. Δεν είπα να με αγαπήσει έτσι κι αλλιώς ούτε εγώ ο ίδιος δεν έχω καταλάβει τι εστί αγάπη (αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει καλοδεχούμενος) απλώς μια σεξουαλικότητα ρε φίλε ένα αισθησιακό touch. Τα μοναδικά ατού ωραίος κώλο και γλυκομούνα σε όλα τα άλλα έχει πιάσει πάτο , βυθό του Μπικίνι. Θα κάνω μια εικασία γιατί μού χώνει χυλοπιτίδια: Πιστεύω ότι την αγχώνει η προσωπικότητά μου, δε νοιώθει άνετα όταν είμαι στον χώρο της επειδή αισθάνεται ότι δεν έχει το πάνω χέρι όπως με τα ψοφίμια τους πακιστανούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο