argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.135
- Πόντοι
- 16.235
Κορινα...Φιλιππιδου 11 ...Ρωσιδα ξανθια ευσωμη γυρω στα 30...την εχει παρει κανα ματι;Εστω ματι;
Όχι καμίαΝα ρωτήσω θέλω , παλιούς , έμπειρους και μπαρουτοκαπνισνενους , η Γιασμιν στο Μεταξύ , έχει καμία σχέση με την ομότιτλη , πριν κάνα 2αρι χρόνια, στο Φυλής 65 , όπου έκανε πάταγο, νεαρά και αυτή, μέχρι που χάθηκε ξαφνικά ...
ευχαριστώ φιλοςΌχι καμία
Τη βουκολική Κορινα ξέχασεςΤο νήμα έχει μπαρμπορογιασμινοαναμπελιάσει. Έλεος.
Αυτή η Μπάρμπορα πρεπει να τρώει minimum 50 ψολες την ημέραΤο νήμα έχει μπαρμπορογιασμινοαναμπελιάσει. Έλεος.
Αυτή οσες και να φάει δεν καταλαβαίνει τίποτα !! Είναι σαν να βλέπεις τον mysterious sto wwfΑυτή η Μπάρμπορα πρεπει να τρώει minimum 50 ψολες την ημέρα
Λογικό συναγωνιστή αν είναι αξιόπιστο στανταράκι και όχι 'φόλα' έχει μαζική πελατεία άμα παίζει μόνη της "μπάλα".Αυτή η Μπάρμπορα πρεπει να τρώει minimum 50 ψολες την ημέρα
Φίλε εγώ μόνο τη Μπαρμπόρα ξέρω γιατί δεν πάω στο Μετάξι. Υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό που λες. Αφού εξαφανίστηκε και η Κατερίνα (η Σέρβα) και κανα δυό άλλες, και μάλιστα προ κορωνοϊού, οι επιλογές περιορίστηκαν πολύ.Το νήμα έχει μπαρμπορογιασμινοαναμπελιάσει. Έλεος.
Ειδικά το κέντρο της ορολογίας ήταν αυτό που με άγγιξε πιο πολύ.. Αχ Γιασμινάκι μου γύρνα πίσω..Το νήμα έχει μπαρμπορογιασμινοαναμπελιάσει. Έλεος.
ααααααχχααααχχχχχχχχχχ...σε καταλαβaiνω φιλε Carlito.....εχω και εγω ενα στανταρακι και ανυπομονο να το δω...αν δεν εχει παρει δρομο και ξαναβγουμε στην γυρα για κατι σταθερο...."παντρεμενο".....ααχααχααααααααχχχχχχχχχΕιδικά το κέντρο της ορολογίας ήταν αυτό που με άγγιξε πιο πολύ.. Αχ Γιασμινάκι μου γύρνα πίσω..
Κουράγιο φίλε , θα τη βρεις, σε νοιώθω..ααααααχχααααχχχχχχχχχχ...σε καταλαβaiνω φιλε Carlito.....εχω και εγω ενα στανταρακι και ανυπομονο να το δω...αν δεν εχει παρει δρομο και ξαναβγουμε στην γυρα για κατι σταθερο...."παντρεμενο".....ααχααχααααααααχχχχχχχχχ