Αν αλλάξεις το τσάντα σε τσόντα.Τί; Κατά τήν ταινία, "Ρόδα, Τσάντα καί Κοπάνα";
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν αλλάξεις το τσάντα σε τσόντα.Τί; Κατά τήν ταινία, "Ρόδα, Τσάντα καί Κοπάνα";
Και το άλλο μισό την έχει γαμησει !!!Ρε παιδιά αυτη η γυναίκα είναι ενας μυθος απλα.. βαζω στοίχημα ότι το μισο μπου τον παιζει για χαρη της
Και το άλλο μισό την έχει γαμησει
τυχεροι 2-3-4-15 πρωτοι οταν γυρισεις αθηνα θα φανε καλαΚαλησπέρααααα,αρχίζω να καυλώνω 5 μερες χαρείς σεξ.....χχχχχαχαχα
Αχχχαχα,ναιΛίγο μούνα αλλά πολλή πούτσα μας έβαλες. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά![]()
Εγώ δεν τα φάω????τυχεροι 2-3-4-15 πρωτοι οταν γυρισεις αθηνα θα φανε καλα
Tι θελει να πει ο πoιητηs ? .......Ρε παιδιά αυτη η γυναίκα είναι ενας μυθος απλα.. βαζω στοίχημα ότι το μισο μπου τον παιζει για χαρη της
αυτο λεω για να χορτασεις εσυΑχχχαχα,ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ δεν τα φάω????
θελεις πολλλους αντρες 
εννοειται οτι εσυ θα φαs μωρο πρωτα απο ολουs ....Αχχχαχα,ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ δεν τα φάω????
Ποσουs εβαλεs Tασο 15 ?? ...για πρωινο τουs εχει ...τι να κανουνε ...χαχαχα !!!αυτο λεω για να χορτασεις εσυθελεις πολλλους αντρες
![]()
ενταξει ρε τι να πω η γυναικα αυτη δεν χορταινει ουτε με το 3ο συνταγμα στρατουΠοσουs εβαλεs Tασο 15 ?? ...για πρωινο τουs εχει ...τι να κανουνε ...χαχαχα !!!

Αμα γίνω Τσιτσολινα?Θα με ψηφίζετε?Tι θελει να πει ο πoιητηs ? ...........παιχτη κοιτα να "μπειs "στο αλλο μισο μπου που την εχει παρει ....και ασε τουs μυθουs ....α ρε μπεμπα εγινεs και μυθοs ...χαχαχα !!!!
![]()
ΝαιΑμα γίνω Τσιτσολινα?Θα με ψηφίζετε?
Εννοειται .....Αμα γίνω Τσιτσολινα?Θα με ψηφίζετε?
Γιατι οχι???ετσι κι αλλιως κι αυτοι που ψηφιζονται μπουρδελα ειναι....Αμα γίνω Τσιτσολινα?Θα με ψηφίζετε?
Καυλα Ατελείωτη