Conan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 315
- Πόντοι
- 20
Β....ς 6μιλας με γριφους γεροντα...
Β....ς 6μιλας με γριφους γεροντα...
Δε νομίζω να έχει γυρίσει,εχτές που πήρα τηλέφωνο δε μου είπαν κάτι για Αναστασία,οπότε μη περιμένεις να έχει γυρίσει.Όποιος συναγωνιστής έχει την καλοσύνη να γράψει αν τυχόν επιστρέψει η Αναστασία από το 6ο εκατοστό του χάρακα.
Καλό Σαββατοκύριακο
![]()
Έχει αρκετά κιλά και κοιλιά σα να είναι έγκυος και μεγάλα οπίσθια,τα βυζιά της ειναι μεγάλα και φαίνονται και κάποιες φλέβες,είναι ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ,σε όποιον αρέσουν αυτά τα κυβικά πιστεύω ότι θα περάσει καλά και όπως πρπεοιπαν αλλοι συναγωνιστές είναι να τη πετύχεις στις καλές της.Αααα και έχει σφιχτό κορμί.Εγώ δοκίμασα και θεωρώ πως δεν είμαι για άλλη επίσκεψη.Εγώ την κόβω ντουλάπα με κεφάλι και μαστούς.
Συμφωνώ , σιγά μή δίνουμε και εκκαθαριστικό σημείωμα. Ένας Μπουρδελιάρης γίνεται πρότυπο για τους άλλους άντρες γύρω του μιας και κατέχει το μυστικό του έρωτα. Η ποικιλία από τα κορίτσια μάς κρατάει σε μια μόνιμη εφηβεία , ενθουσιασμό-εγρήγορση-αδρεναλίνη τα οποία σού δίνουν το boost να εξελιχθείς σε οποιονδήποτε τομέα. Για παράδειγμα έχω πορωθεί αυτό το διάστημα με γυμναστικές, έδωσα 400 ευρώ για όργανα και stuff γενικώς για να προπονούμαι σπίτι.Σχοινάκια, πάγκος, βαράκια, σκόνες πρωτεϊνης, αθλητικά παπούτσια running (4 καινούρια ζευγάρια), λάστιχα , μονόζυγο, της πουτάνας το κάγκελο. Σε αυτή την πόρωση με οδήγησε το γαμάτο σεξ στα μπουρδέλα. Νοιώθω να ξεκολλάνε τα χρόνια από πάνω μου κι από 30 -κάτι που είμαι να γίνομαι 21. Κάνω στραβόμπαρα και σκέφτομαι κάθε φορά το κοριτσάκι που θα γαμήσω. Τι θέλουν πια αυτά τα ραμολιμέντα από τις ζωές μας εκεί έξω??? Αφού τούς το λέμε ξανά και ξανά. Ειμαστε αντικαθεστωτικοί, θα γαμάμε μέχρι την κάσα και ίσως και μετά θάνατον!!! Φορέστε τις παντοφλίτσες σας και πάτε να ψωνίσετε από το Σούπερ το Α4 που σάς έγραψε η Γυναίκα σας, άθλιοι βόθροι, σκλάβοι της βέρας!μόνο ο μπουρδελιάρης μπορεί να γαμάει χωρίς να περνάει από εξετάσεις.
ναιΚαλησπέρα σε όλους μια βοήθεια θα ήθελα την παρμπαροσα που την βρίσκουμε ??? Εκεί που ήταν πριν κλείσουν ευχαριστώ
Σιδερένιος τύπε μου , εύχομαι να σε πάει καλά το εμβόλιο που όλα καλά θα πάνε στάνταρ !! Σήμερα το έκανες ;; Παίρνε ντεπόν και χωρίς να έχεις συμπτωματα διότι το ντεπόν μου είπε γιατρός πως κάνει ελαφρύα αιμολυση όποτε σε προστατεύει !!Καλησπερα μυστες! Σημερα εκανα το εμβόλιο της AstraZeneca (1η δοση).. Δεν καταλαβα τιποτα.. Το εκανα στο εμβολιαατικο κεντρο ΚΕΦΟΚ ΛΕΝΟΡΜΑΝ 200.. Ουτε ουρα ουτε τιποτα.. Πολλα μουνακια περιποιημένα νοσοκομες ειχε.. Σκεφτομουν να λυποθυμισω ψευτικα μπας κ ερθει καποια κοντα μου...?
Πιστεύεις πως θα κάνουν τα κορίτσια το εμβόλιο ; Τα πιο πολλά τουλάχιστον ;η θα έχουμε πρόβλημα με το άνοιγμα των οίκων ; Με ανήσυχη πολύ αυτό
Ναι σημερα στις 14:00 στην Λενορμαν.. Ναι ετσι ειπε κ ο γιατρος ντεπονακι, μπορει να φτάσω εως 38 πυρετο μου ειπε κ να μην φαω για λιγες μερες αυγα σοκολάτες και ψαρια.. Κ θα σε ποναει το χερι μου ειπε που εκανες το εμβολιο..Σιδερένιος τύπε μου , εύχομαι να σε πάει καλά το εμβόλιο που όλα καλά θα πάνε στάνταρ !! Σήμερα το έκανες ;; Παίρνε ντεπόν και χωρίς να έχεις συμπτωματα διότι το ντεπόν μου είπε γιατρός πως κάνει ελαφρύα αιμολυση όποτε σε προστατεύει !!
Ρε φίλε εγώ καλά της φέρομαι. Και με πλακώνει στα βυζοσκάμπιλα. Μια φορά παραλίγο να πάθω διάσειση.Καλησπέρα σε όλους. Για κάποιον συναγωνιστή που ρώτησε η Μπαρμπορα είναι Βεργας 6 στο κάτω. Και πιστεύω ότι αν της φερθεί καλά κάποιος έτσι θα φερθεί και εκείνη....
Σου είπε να φας φακές;Ναι σημερα στις 14:00 στην Λενορμαν.. Ναι ετσι ειπε κ ο γιατρος ντεπονακι, μπορει να φτάσω εως 38 πυρετο μου ειπε κ να μην φαω για λιγες μερες αυγα σοκολάτες και ψαρια.. Κ θα σε ποναει το χερι μου ειπε που εκανες το εμβολιο..
Ναι μέχρι 3 χιλιάρια την ημέρα μπορείς να πίνεις !! Εγώ δεν είχα όρεξη 3 μέρες έως 37,1 μου πήγε αλλά είχα πολλές μυαλγίες 2 μέρες όπου μετά την 3 μέρα έφυγαν μαγικά ξαφνικά εκεί είχα τρελή σπιντα τρελή όρεξη και πολλές καβλες πολλές όμωςΝαι σημερα στις 14:00 στην Λενορμαν.. Ναι ετσι ειπε κ ο γιατρος ντεπονακι, μπορει να φτάσω εως 38 πυρετο μου ειπε κ να μην φαω για λιγες μερες αυγα σοκολάτες και ψαρια.. Κ θα σε ποναει το χερι μου ειπε που εκανες το εμβολιο..
Οχι δεν μου ανάφερε τιποτα για φακες μυστη μου..Σου είπε να φας φακές;
Ετσι τρελη ορεξη και θετική ψυχολογια θελουμε για να πηγαινουμε στα αγαπημενα μας σπιτακια..?Ναι μέχρι 3 χιλιάρια την ημέρα μπορείς να πίνεις !! Εγώ δεν είχα όρεξη 3 μέρες έως 37,1 μου πήγε αλλά είχα πολλές μυαλγίες 2 μέρες όπου μετά την 3 μέρα έφυγαν μαγικά ξαφνικά εκεί είχα τρελή σπιντα τρελή όρεξη και πολλές καβλες πολλές όμως
Έτσι έτσι πάμε δυνατά να ξανακερδισουμε την χαμένη ελευθερία μας στα στενά του έρωτα τους πάθους !!Ετσι τρελη ορεξη και θετική ψυχολογια θελουμε για να πηγαινουμε στα αγαπημενα μας σπιτακια..?
27-28 απλά μικροδειχνειΡε σεις; πόσο είναι τελικά η Γιασμίν;;17,5;;