Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Σκέπτεσαι να ταξιδέψεις στην Αραπιά για ένα γρήγορο με το κορίτσι;
Σκέπτεσαι να ταξιδέψεις στην Αραπιά για ένα γρήγορο με το κορίτσι;
Πού τις βρήκες για να πάρουμε μάτι κι εμείς οι μονόφθαλμοι;Βρηκα κι αλλες πολλες.
Θελω να ξερω αν ειναι οντως ετσι κι αν τα κανει ολα αυτα.
Θελω να ισχυουν ολα για να δω διαφορα βρε παιδι μου.
![]()
Πού τις βρήκες για να πάρουμε μάτι κι εμείς οι μονόφθαλμοι;
Απλά μια ακόμα ξανθιά μπαμπατσικη με φωτόςοπ!! Κάνει μπαμ από χιλιόμετρα περί τίνος προκυτε !!! Όσο αναφορά εμφάνιση !! Για υπηρεσίες μπορεί να είναι και καλή δεν ξέρω !! Αλλά μην περιμένετε κανένα υπέρ τούμπανοΑλλη εδω, λεει κατι για Αθηνα νομιζω. Δεν βαζω φωτογραφια αλλα πεταει λεμε.
Δεν εχω ιδεα αν αξιζει η εχει γινει φωτοσοπ.Οριστε καποια σκριν(ς).
![]()
![]()
![]()
Καλες τιμες σε σχεση με αλλες που δεν βλεπονται!!!
![]()
![]()
![]()
Ρε μαγκες, τι γινεται εδω περα;;; τα κανει ολα αυτα;;;
![]()
Απλά μια ακόμα ξανθιά μπαμπατσικη με φωτόςοπ!! Κάνει μπαμ από χιλιόμετρα περί τίνος προκυτε !!! Όσο αναφορά εμφάνιση !! Για υπηρεσίες μπορεί να είναι και καλή δεν ξέρω !! Αλλά μην περιμένετε κανένα υπέρ τούμπανο
Βρε σύμφωνο καλή φαινετε στην φωτό αλλά παίζει αν έχει γίνει φωτοσοπ να είναι μπαμπατσικη ….Οντως ξανθια ειναι στην φωτογραφια!
Κατι αλλο δεν ξερω. Εμφανισιακα δειχνει πολυ καλη και με σοβαρες υπηρεσιες.
Ετσι λεει δηλαδη...
Οχι σαν κατι αλλες μεγαλομπεμπεκες η γερο-φαλαινες που το παιζουν μουναρες.
Μονο που τις βλεπεις...ξερνας!
Μονο για υπηρεσιες ειναι (κι αααααααααααααν).
Μουναρες ΔΕΝ ειναι!
![]()
Βρε σύμφωνο καλή φαινετε στην φωτό αλλά παίζει αν έχει γίνει φωτοσοπ να είναι μπαμπατσικη ….
ποια ρε παιδιά?
ξέρω για Μετάξι: νέες λατίνες, στα ρωσιδάδικα της Κολωνού που ΔΕΝ (Ναι το ξέρω) δούλεψαν γιατί ΔΕΝ ήθελαν πάρε δώσε/λάδωμα με αστυνομία θα είναι πάνω κάτω οι ίδιες με "μεγάλο στοίχημα" να γυρίσουν για καλοκαίρι τα παλιά μουνάκια τύπου Ιονέλας Βαλέριας κτλ, κανα 2 ρουμάνες στα μικρά της Ιάσωνος περιμένουν να ρθουν (τη μια την περιμένω και γω γιατί όντας παλιος πελάτης με δωράκι τον παίρνει κώλο)Κατι εσκορτινες μυστη μου. Δες προηγουμενη σελιδα.
Αντε να ανοιξουν τα τσαρδια να δουμε καμια καινουργια μπουρδελιαρα.
Λες να ερθει υλικο;
![]()
ξέρω για Μετάξι: νέες λατίνες, στα ρωσιδάδικα της Κολωνού που ΔΕΝ (Ναι το ξέρω) δούλεψαν γιατί ΔΕΝ ήθελαν πάρε δώσε/λάδωμα με αστυνομία θα είναι πάνω κάτω οι ίδιες με "μεγάλο στοίχημα" να γυρίσουν για καλοκαίρι τα παλιά μουνάκια τύπου Ιονέλας Βαλέριας κτλ, κανα 2 ρουμάνες στα μικρά της Ιάσωνος περιμένουν να ρθουν (τη μια την περιμένω και γω γιατί όντας παλιος πελάτης με δωράκι τον παίρνει κώλο)
μια κοντοπούτανη αυτήν λεω, εσύ αυτήν λες?Παντα μαχητης!
Λες για την μελαχρινη μουναρα (που και που ειμαστε τυχεροι) στο Κολωνου 30, ετσι;
![]()
μια κοντοπούτανη αυτήν λεω, εσύ αυτήν λες?
Ευχαριστω , εαν μαθεις κατι μου το γραφεις , Καλο Πασχα !!!!Η (Χριστίνα) έφυγε από Ελλάδα.
Είναι Γερμανία ή Αγγλία.
Δεν ξέρω αν επιστρέψει Ελλάδα