Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.897
- Πόντοι
- 8.345
σιγα την ταπα,την χοντροκολα..
Το τηλεφωνο φυσικαΠοιο εκλεισες; Το ραντεβου η το τηλεφωνο;![]()
Τα +20 μου θυμιζουν τους κερματοδεκτες στα παλια τηλεφωνα που εριχνες λιγο πριν το τελος της συνομιλιας.Το τηλεφωνο φυσικα![]()
γιατι δεν λενε 100? ηθελα να ηξεραΕιμοπυν ετοιμος να παρω αλλα ειναι 80 απλο προγραμμα με μια εκτονωση και μετα αρχιζουν τα +20
Της ειπα αντε γεια και το εκλεισα![]()
Ειναι σαν τις τιμες 4,99γιατι δεν λενε 100? ηθελα να ηξερα
και να θες παρακατω, δεν...Καλησπερα μυστες!
Τι εχουμε να προτεινουμε για ηλικιες 33+;
Τα τηλέφωνα που έχει είναι του Μπ.47Γυρισε στην πιατσα η γνωστη ΕΛΕΝΑ????????????
Εσύ που είδες ότι λέει Θεσσαλονίκη;;;θεσ/νικη λεει/
40 είναι οκ αν βέβαια αξίζει έτσι;Νομίζω είναι 40 ευρώ.
Η πρωτη αγγελια παρουσιαζει τα διαμαντια του PARADISE SPA ΕΛΕΝΑ και ΣΤΕΛΛΑ. Δυο πραγματικες κυριες με ευφανταστα προγραμματα δεν χρειαζονται την δικη μου μονο γνωμη μια και εχουν γραψει ιστορια. Για το "σοκολατακι" δεν γνωριζω. Ελπιζω να ειναι εκει οταν επισκεφθω τις κυριες!![]()
ΕΙΜΑΙ Η ΑΛΕΞΙΑ ΡΩΣΙΔΑ 35 ΧΡΟΝΩΝ - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
![]()
Είμαι σέξι κοπέλα με πανέμορφο πρόσωπο, καύλα κωλομέρια, ματάρες, χειλάρες.. Δουλεύω σε δικό μου πριβέ διαμέρισμα - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Τι ξέρουμε για τις παραπάνω κυρίες;;;
YESSSSSSSSSSSSSSSSΤα τηλέφωνα που έχει είναι του Μπ.47
![]()
Είμαι η Σόνια 24 χρόνων από τη Ρουμανία. Αδύνατη και μικροκαμωμένη έρχομαι στο δικό σας χώρο ή σε ξενοδοχεία να περάσουμε ωραίες στιγμές. - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
![]()
Έχω φοβερά κωλομέρια και φυσικό στήθος 3αρι. - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.www.sexylist.gr
Καποια πληροφορία για αυτές υπάρχει;
40 ευρω μια πιστολιά οχι μια ωρα.Κόστος για μια ώρα γνωρίζουμε;
την δεύτερη θα πρέπει να την πετύχεις και όταν την πετύχεις να κλείσεις ραντεβού επι τόπου αλλιώς το έχασες!καλησπερα μαγκες, να ρωτησω,απο γαμευσιμες σε οικονομικη επενδυση (πιθανοτατα ανεξαρτητες), τι εχει απομεινει στο μπαξε; μιλαω μονο για κοπελες απο το σαιτ (για κριτικες/φωτο κτλ). Να ειναι κατω των 60 ετων και να μην ζηταει κατοσταρικο κοινως....
Οι 3 που εχω σταμπαρει με σειρα προτεραιοτητας ειναι οι
μου χει ξεφυγει καποια; Δυστυχως το search του σαιτ ειναι αρκετα κακο, και μετα απο 10 σελιδες απο ανεξαρτητες που εχουν παρει συνταξη (οι περισσοτερες κριτικες ηταν απο το 2014 και πισω), σταματησα.
Ευχαριστω για οποια απαντηση, καλη συνεχεια!
εχει δοκιμασει κανενας ?Το Ρουμανακι φαινεται αξιαγαμητο!![]()
Οχι,αλλα το ψηνω! Παντως, τωρα που το ψαχνω στο google βγαζει και αλλες αγγελιες! Θα κανω μια προσπαθεια να επικοινωνησω!εχει δοκιμασει κανενας ?