fluffy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.436
- Πόντοι
- 1.326
Η Σοφία +Αλεξάνδρα ναι...Νομίζω πως κι οι άλλες...Μύστη κάνουν διπύρινο τσιμπούκι?
Η Σοφία +Αλεξάνδρα ναι...Νομίζω πως κι οι άλλες...Μύστη κάνουν διπύρινο τσιμπούκι?
Με το που θα καταργηθεί το γαμημένο 13033 (λογικά από 2/5) η κυκλοφορία θα είναι ελεύθερη, οπότε τα μαγαζιά παίρνουν τα ρίσκα τους και φέρονται ανάλογα.Γινομαι κουραστικος αλλα πρεπει να ρωτησω...με το ανοιγμα του τουρισμου πιστευετε οτι θα εχουμε απελευθερωση του αγοραιου ερωτα;;;
Αυτά που περιέγραψες τα ξερω πολύ καλά. Να σου φεύγει ο κωλος και να δέχεσαι δεκάδες τηλεφωνήματα που είσαι ,με γκόμενα,άνοιξε το βαιμπερ να δω και ξέρεις τα σχετικά.
Να γυρνάς μετά και να μην κοιμασαι 24ωρο.
Με το που θα καταργηθεί το γαμημένο 13033 (λογικά από 2/5) η κυκλοφορία θα είναι ελεύθερη, οπότε τα μαγαζιά παίρνουν τα ρίσκα τους και φέρονται ανάλογα.
Η λογική λέει πως τα ήδη ανοιχτά θα συνεχίσουν και τα άλλα θα ακολουθήσουν. Για εμάς το 300άρι της "άσκοπης μετακίνησης" (μαλακία από μόνο του, αφού επί τούτου πάμε, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΚΟΠΑ) δεν θα υπάρχει.
Λογικά πάντα....
Έδω γύρισε χτες και είπε ο .... ότι εμβολιασμενα άτομα μεταξύ τους μπορούν χωρίς μάσκα !!! Πάνε να μας βάλουν να φαγωθούμε εγώ αυτό βλέπω ...οι εμβολιασμενοι να φοβούνται τους μη...και οι ανεμβοκιαστοι τους εμβολιασμένους !! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ !!!οπως με όλα τα εμβόλια αν γίνει στο 60% πληθυσμού τέλος οι πανδημία όπως έγινε ξαι με την γρίπη των χοίρων !!!!2009εως 2011!!!Φιλε μου, το προβλημα δεν ειναι το sms (που ειναι ετσι κι αλλιως βαρετο) αλλα η μασκα.
Η μασκα συμφωνα με ανθρωπους του ιατρικου κοσμου, δεν προκειται να βγει
οποτε παραμενουμε μαλακες σε ΟΛΕΣ τις δραστηριοτητες.
Τα υπολοιπα, ειναι να χαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμε.
![]()
Έδω γύρισε χτες και είπε ο .... ότι εμβολιασμενα άτομα μεταξύ τους μπορούν χωρίς μάσκα !!! Πάνε να μας βάλουν να φαγωθούμε εγώ αυτό βλέπω ...οι εμβολιασμενοι να φοβούνται τους μη...και οι ανεμβοκιαστοι τους εμβολιασμένους !! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ !!!οπως με όλα τα εμβόλια αν γίνει στο 60% πληθυσμού τέλος οι πανδημία όπως έγινε ξαι με την γρίπη των χοίρων !!!!2009εως 2011!!!
Ρισπέκτ Παιχτούρα για την ενημέρωση!Δεν είδα πιο πριν αν γράφτηκε, έγινε πέσιμο κατά τις 6 στο Μετάξι, περνούσα τυχαία. Έξω από τα 44άρια στον πεζόδρομο, μηχανές και ένα περιπολικό, φορτώσανε τρία άτομα στο πίσω κάθισμα, τελευταία χώνανε μια κοπέλα, δεν κατάλαβα ποια ήτανε, ήμουνα στο αμάξι..
Δώσε σωματική περιγραφή πάνω κάτω.Γλυκό σεξ με όλγα από μεταξένιο παράδεισο, 3 στάσεις, το έπαιξε σιωπηλή τα πρώτα λεπτά αλλά όταν την έβαλα στα 4 δεν άντεξε να το κρατήσει μέσα της..έβγαλε γλυκά βογγητά και πάλευε να τα κρατήσει κι αυτά αλλά ήταν ήδη αργά.. Εμφανίσιμη η όλγα και πρόσωπο και σώμα, να σαι καλά ρε κοριτσάκι!
Έχει κάποιο ύψος -όχι ντερέκι- λευκό δέρμα, το σώμα της αντικειμενικά για μεταξουργείο είναι πάρα πολύ καλό, ωραίες λεπτές γάμπες ωραίος κώλος -πετάει ακριβώς όσο χρειάζεται- ένα τσακ , όμορφη πλάτη και ραχοκοκκαλιά, (κάνει για χάδια), ωραίο προσωπάκι -θα τής έβαζα ένα 6,5-. Το ατού της είναι ότι έχει αρμονική κατανομή βάρους από πάνω μέχρι κάτω, επίσης είναι γλυκομούνα , όμορφη γλυκιά φραουλένια διείσδυση..Δώσε σωματική περιγραφή πάνω κάτω.
Κατάστημα Και μέχρι τι ώρα;Έχει κάποιο ύψος -όχι ντερέκι- λευκό δέρμα, το σώμα της αντικειμενικά για μεταξουργείο είναι πάρα πολύ καλό, ωραίες λεπτές γάμπες ωραίος κώλος -πετάει ακριβώς όσο χρειάζεται- ένα τσακ , όμορφη πλάτη και ραχοκοκκαλιά, (κάνει για χάδια), ωραίο προσωπάκι -θα τής έβαζα ένα 6,5-. Το ατού της είναι ότι έχει αρμονική κατανομή βάρους από πάνω μέχρι κάτω, επίσης είναι γλυκομούνα , όμορφη γλυκιά φραουλένια διείσδυση..
Ι 46 νομίζω το Β , και δεν ξέρω ώρα , νομίζω όμως μέχρι 5 -αν δεν κάνω λάθος-Κατάστημα Και μέχρι τι ώρα;
Εγώ πήγα 14.45Κατάστημα Και μέχρι τι ώρα;
Όλγα, Γιασμίν , Χριστίνα, Πάολα, / Ι 46Β / Ι 31Α / Ι 39 το πρώτο αριστερά/ Ι 20Β/ ....Αντίστοιχα.....Ποιες αξίζουν εμφανισιακά αυτή την περίοδο στο Μετάξι; Από υπηρεσίες τουλάχιστον να μην είναι φόλες, μιας και στο 10ρικο δεν περιμένω πολλά.
Πρώτον, δεν θα παραφράζεις, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια, αν δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις είναι δικό σου πρόβλημα.Αν και εφόσον γυρίσει στο σαλόνι γιατί ο δόδος εκ Μαυρικίου ο παρεξηγιαρης προτιμά το παράβολο.
Οι γυναίκα κερατώνει όχι μόνο για το σεξ, λένε οι ειδικοί. Θέλει συναίσθημα, κι αυτό έχει ως συνέπεια, να μην μπορεί να κρυφτεί. Χάνει τον έλεγχο περισσότερο από τον Άντρα. Ο άντρας όταν το κάνει μόνο για σεξ, δεν δένεται τόσο. Κι όταν ο άντρας προδίδεται, προδίδεται από την γκόμενά του. Τι περισσότερες φορές, βέβαια. Υπάρχουν κι εξαιρέσεις.Kααααααααααααααααααλα. Αυτα δεν ειναι τιποτα.
Παρε εδω να ξεκινησεις καλα την εβδομαδα σου, επειδη χτες βαριομουν.
Ξερω φιλο μου που ειχε μπλεξει με λυσσαρα παντρεμενη η οποια δεν μπορουσε
να πει την αληθεια καπου, τον ειχε παρουσιασει συζυγο αντι για γκομενο
επαιζε γερη μπαλα μαζι του, οσο ο πραγματικος συζυγος ροχαλιζε.
Η τυπισσα εδειχνε στην πορεια οτι πιθανον να εκανε κατι και με καποιον αλλον απο εκει
που δεν μπορουσε να μιλησει, οποτε τοτε θα χρεωνοταν ο γκομενος τον τιτλο
του κερατα χωρις να ειναι οσο ο πραγματικος συζυγος συνεχιζε να ροχαλιζε.
Βιος και πολιτεια.
Κι ο γκομενος της ειχε πει οτι αφου τα σκατωσες, κανε οτι γουσταρεις αφου ετσι κι αλλιως
απιστη εισαι με αποδειξη οτι κερατωνεις αλλα μην ειναι απο εκει
και γινω ρομπα χωρις να ειμαι γιατι αυτο με νοιαζει.
Ρε μαν, οι γυναικες δεν μπορουν να καλυφθουν κι ας λενε οτι ειναι καλυτερες στο ψεμα.
Οπως εσυ λες οτι προσεχεις, ετσι προσεχουμε ολοι μας κανουμε δεν κανουμε
γιατι το μυαλο μας ειναι πιο καλα στην θεση του σε αυτα τα θεματα.
Κι οσο προχωραει η κοινωνια, αυτο θα λεμε ο καθενας μας...
![]()
Καλη μας εβδομαδα!
![]()