tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.646
- Πόντοι
- 3.506
Where exactly she work the famus violeta girl prostitute?
Εχεις π.μ.

Where exactly she work the famus violeta girl prostitute?
Αδερφέ στείλε μου και μένα ένα π.μ να θεςΕχεις π.μ.
![]()
Lete να βρεθω σε καμια εκπληξη απο εκει που δεν το περιμενω?
Διαβασα το μυνημα του συναγωνιστη που πηγε και τη γαμησε αλλα παντα κραταω πολυ μικρο καλαθι.Δεν ξερω δεν κρινω δεν λεω τιποτα αφου δεν την εχω δει ακομα.Εχουνε βαρδιες στο μεταξυ? δηλαδη πρωινη απογευματινη?Γιατι την πρωτη φορα που εψαχνα γιασμιν η τσατσα ειπε οτι δουλευε το πρωι ενω η ωρα ητανε 3.40
Για μένα στο δωμάτιο είναι μέτρια ως φόλα.Και ξανα...
Eχει απαντησει εδω ο Τονυ για Βιολετα.
https://www.bourdela.com/forum/threads/imerisia-enimerosi-gia-mpoyrdela.26/page-6896#post-9908142
Αν ειναι αυτη που μου ερχεται στο νου, ειναι παλιοτερη αλλα στο δωματιο μετρια.
Σε εμενα ετσι, σε αλλους δεν ξερω. Αν βελτιωθηκε, μπραβο της.
Μην ξεχνατε ποτε το γουστο του καθε μελους περαν των περιγραφων.
Θα περνατε καλυτερα αλλα και χειροτερα.
![]()
Για μενα απο Κολωνου 11 μετρια και λιγο πιο τροφαντη απο περιγραφη.Για μένα στο δωμάτιο είναι μέτρια ως φόλα.
Τότε άστο μην πας,γιατί αν δεις το μαξιλάρι θα πετάξεις στα ουράνια από χαρά.Εχω παρεξηγηθη απο καποια ατομα αλλα στην μποτσα μου.
Και φυσικα θα γαμαγα στο μεταξουργειο υπο προυποθεσεις.
Πηγαινω στην περιοχη οχι συχνα αλλα οταν ακουω απο εδω για κατι καινουργιο μονο και μονο για να δω και να εχω αποψη.
Αν στο οποιοδηποτε μπορδελο ανεξαρτητως περιοχης μπω και προσεξω καθαριοτητα δε μενδιαφερει να ειναι ολα γλιμενα ενταξει εχω παει φανταρος και εχω κανει ταααααα αισχη αλλα τουλαχιστον την υποτιποδη καθαριοτητα.Τις περισσοτερες φορες τα μυνηματα μου ειναι το ξερω εμετικα προς το μεταξουργειο και ο λογος ειναι προφανης.Αν Αν Αν ομως καταλαθος η δε ξερω εγω πως βρεθω σε οικο με ομορφη πορνη σωμα κτλ και ειναι εστω καθαρο χωρις να δω πακιδες τουλαχιστον εκεινη τη στιγμη εγω θα περασω να γαμησω
Θα συμφωνήσωΓια μένα στο δωμάτιο είναι μέτρια ως φόλα.
Δεν είναι η Σκλεναρίκοβα . Δεκάρικο δίνεις. Αλλά μέσα στον πατσά ξεχωρίζει εμφανισιακά. Στο δωμάτιο είναι μέρες που βαριέται που ζει. Ο Τονιξ την περιέγραψε λίγο πολύ σαν να γαμαει τη γκόμενά του. Σε μένα είναι ένα τυπικό γαμησι Φυλής.Τελικα βρε παιδια με μπερδεψατε.Ειναι ομορφη κορμαρα κτλ αλλα φολα στο κρεβατι?
![]()
Σε εμένα ήταν ξεκάθαρα gfe.Δεν είναι η Σκλεναρίκοβα . Δεκάρικο δίνεις. Αλλά μέσα στον πατσά ξεχωρίζει εμφανισιακά. Στο δωμάτιο είναι μέρες που βαριέται που ζει. Ο Τονιξ την περιέγραψε λίγο πολύ σαν να γαμαει τη γκόμενά του. Σε μένα είναι ένα τυπικό γαμησι Φυλής.
Αυτό με το μαξιλάρι ισχύει.
Γενικά δεν είμαι της άποψης να σχολιάζουμε, κρίνουμε κορίτσια στα οποία δεν έχουμε εμπειρία απο το δωμάτιο, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση η τοποθέτηση σου είναιΛοιπον κυριοι εχω να κανω μια κριτικη που αφορα την Γ Α Β Ρ Ι Ε Λ Α στουντιοκοριτσο και ξερω οτι πολλοι φιλοι σε αυτο το νημα πανε παντου και γαμανε οποτε και το μυνημα πηγαινει σε αυτους.
Σημερα πριν 1-2 ωρες αποφασισα να επισκευτω το μαγαζι στη θησεως και την κορασιδα Γαβριελα.
Μετα απο ξαφνικες τρελες καυλες κλεινω ραντεβου και βουρ για τον οικο.Περασα δια πυρος και σιδηρου για να φτασω αφου πρωτα εκαψα καμια 10ρια κοκκινα και αλλα τοσα πορτοκαλι.
Φτανω λοιπον μπαινω μεσα και περιμενω την κοπελα.Αντικριζω μια μεγαλοκοπελα μεταξυ 31-33-35 με τελειως ατσουμπαλο σωματοτυπο τα βυζια σχεδον κρεμοντουσαν ο κωλος σαπιος και διεκρινα και λιγη κοιλιτσα.Φορουσε μαλιστα και ζαρτιερες που με κανουν πυραυλο αλλα δεν μπορουσε να το στηριξει το ολο συνολο της.Μιλαμε για παρακμη καμια σχεση με φωτο του μαγαζιου.Αλλη κοπελα ειλικρινα και δεν τα φουσκωνω ειναι οπως τα λεω.
Εξηγω στην ευγενικη τσατσα τι συμβαινει και εκανε τον κινεζο.Τεσπα σηκωθηκα και εφυγα ψαχνοντας κατι αλλο.Ματαια γιατι ητανε ειδη αργα και δυστηχως εμεινα με το μπεοντα στο χερι.Ηξερα οτι στα μαγαζια οι φωτο απεχουν απο την πραγματικοτητα αλλα εδω ητανε αλλη κοπελα.
Μαυρο στο μαυρογιαλουρο μαυρο δαγκωτο γενικα στον εν λογο οικο της Θησεως.
Εχω παρεξηγηθη απο καποια ατομα αλλα στην μποτσα μου.
Και φυσικα θα γαμαγα στο μεταξουργειο υπο προυποθεσεις.
Πηγαινω στην περιοχη οχι συχνα αλλα οταν ακουω απο εδω για κατι καινουργιο μονο και μονο για να δω και να εχω αποψη.
Αν στο οποιοδηποτε μπορδελο ανεξαρτητως περιοχης μπω και προσεξω καθαριοτητα δε μενδιαφερει να ειναι ολα γλιμενα ενταξει εχω παει φανταρος και εχω κανει ταααααα αισχη αλλα τουλαχιστον την υποτιποδη καθαριοτητα.Τις περισσοτερες φορες τα μυνηματα μου ειναι το ξερω εμετικα προς το μεταξουργειο και ο λογος ειναι προφανης.Αν Αν Αν ομως καταλαθος η δε ξερω εγω πως βρεθω σε οικο με ομορφη πορνη σωμα κτλ και ειναι εστω καθαρο χωρις να δω πακιδες τουλαχιστον εκεινη τη στιγμη εγω θα περασω να γαμησω
Εδώ εξαπατούν στις βίζιτες στο 150αρι δεν θα κοροϊδέψουν στο στουδιο;Γενικά δεν είμαι της άποψης να σχολιάζουμε, κρίνουμε κορίτσια στα οποία δεν έχουμε εμπειρία απο το δωμάτιο, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση η τοποθέτηση σου είναι
Ο Λ Ο Σ Ω Σ Τ Η
... και αυτό γιατί δεν δικαιολογείται σε studio ή απο γραφείο να σου παρουσιάζουν άλλη κοπέλα...
Δεν είναι φάση βόλτας στα μπουρδέλα, όπου θα πας να αναλωθείς σε διάφορους οίκους ψάχνοντας κάτι καινούριο ή που θα πας στοχευμένα...
Ειδικά στις μέρες της πανδημίας στα studio και στα γραφεία οι ώρες είναι συγκεκριμένες που έχουμε στην διάθεση μας, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να σκέφτονται και μας γλεντάνε με τρόπους γύφτικους απο λαϊκές αγορές!!
Θα έπρεπε σιγά σιγά να ξεκινάει ένα μποϊκοτάζ απο τα μέλη σε υπηρεσίες που δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς τον πελάτη!!
Υ. Γ. Μόνο οι πουτάνες θα μας ρίχνουν πόρτα;;![]()
Μύστη ΤΝΤ δεν χρειάζονται ανακρίσεις. Αυτά για τον κύριο ''Εισαγγελέα''...Ας περασουμε στις ανακρισεις λοιπον.
Ποιος ειναι εκεινος ο τυπος που κανει λαικ στον Σμυρνη για το ξεκαρφωμα;
ειμαι εγω η καποιος αλλος; εγω δεν γινεται να ειμαι εκεινος που ελεγε ο ντιγκερ
γιατι εχω βγει με τον Σμυρνη βολτα 2-3 φορες προσφατα οπως εγραψε ο ιδιος.
Σιγα μην εβγαιναν εκεινοι οι δυο μαζι.
Συνεπως εννοεις καποια μελη. Ποια ειναι αυτα τα μελη μυστη ζουραξ;
το μικροφωνο σε εσενα!
![]()