mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.481
- Πόντοι
- 16.746
Αποδομημενο τραβελι πιστολιασε τον Φακιρη...Μία ταινία για πολύ πλάκα μιλάμε !Αυτη ηταν πελατης,οχι εγω...

Αποδομημενο τραβελι πιστολιασε τον Φακιρη...Μία ταινία για πολύ πλάκα μιλάμε !Αυτη ηταν πελατης,οχι εγω...
Η κυρία Μπέτυ είναι ΛάρισαΑυτή ήταν τραβεστί, αλλά το έκρυβε. Στο φυλούσε κίντερ - έκπληξη όταν πήγαινες, που ερχόταν στο κρεβατι και σου έλεγε «είμαι κοριτσάκι αλλά έχω και κάτι παραπάνω...».
Ειχα φύγει τρέχοντας!!!
Πέρασμα από massazio παρούσες τρεις κοπέλες Τόκιο Μια και η Αλεξία επέλεξα την Αλεξία η οποία μου έκανε φοβερό μασάζ και με γύρισε ανάσκελα έβγαλε τα ρούχα και μου έκανε ένα φοβερό νουρο με πολύ καλή εκτόνωση και λίγο μπλα μπλα και δρόμο θα ξανά περάσω από massazio
Τόκιο στο Massagio????!!Πέρασμα από massazio παρούσες τρεις κοπέλες Τόκιο Μια και η Αλεξία επέλεξα την Αλεξία η οποία μου έκανε φοβερό μασάζ και με γύρισε ανάσκελα έβγαλε τα ρούχα και μου έκανε ένα φοβερό νουρο με πολύ καλή εκτόνωση και λίγο μπλα μπλα και δρόμο θα ξανά περάσω από massazio
Αυτη ηταν πελατης,οχι εγω..
Πήγε η πελάτισσά της τον κάρφωσε ο Φακίρης κ δεν τον πλήρωσεΑυτό λέω κι εγώ , μάνα μου....
Αυτή ήταν ο πελάτης !!!!
Άσε αδερφουλη, ο σύντροφος τα έκανε θάλασσα...Πήγε η πελάτισσά της τον κάρφωσε ο Φακίρης κ δεν τον πλήρωσε
Τι δε καταλάβαινεις
Παίδες ανεβαίνω Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα.
Έχετε να μου προτείνετε καλό μασατζίδικο που να είχε πιτσιρίκες που να προχωράνε τουλάχιστον σε καλαμάκι;
Άν θέλετε στείλτε μου π.μ με ονόματα και υπηρεσίες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.![]()
Αυτό το φοβάμαι γιατί εδώ έχουμε μεγάλη ποικιλία ειδικά με τα γραφεία που κάνουν μασάζ στο σπίτι. Τουλάχιστον να μου προτείνετε ένα όσο γίνεται αξιόπιστο μασατζίδικο που να έχει νέες θεραπεύτριες και όχι ασβοκουνάβια....Δεν είμαστε για κασκαντεριλίκια τέτοια εποχή!Αν έρχεσαι από Αθήνα θα απογοητευτείς
Τόκυο από crystal/massagio η Μάγκυ (αν δουλεύει ακόμα γιατί έχω να πάω καιρό) από ΒάναΠαίδες ανεβαίνω Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα.
Έχετε να μου προτείνετε καλό μασατζίδικο που να είχε πιτσιρίκες που να προχωράνε τουλάχιστον σε καλαμάκι;
Άν θέλετε στείλτε μου π.μ με ονόματα και υπηρεσίες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.![]()
Αυτές κάνουν κλαρίνο??Τόκυο από crystal/massagio η Μάγκυ (αν δουλεύει ακόμα γιατί έχω να πάω καιρό) από Βάνα
Αυτές είναι πιτσιρίκες με αρκετά καλό μασάζ και φραπέ.Αυτές κάνουν κλαρίνο??
Ζεσι το κλαρίνο είναι σίγουρο και σχετικά πιτσιρίκα μπορει να βρεις, αλλά μασάζ και ποιοτητα όχι.Αυτές είναι πιτσιρίκες με αρκετά καλό μασάζ και φραπέ.
Αν θες και κλαρίνο δυσκολεύεις τον συνδυασμό και δεν μένουν πολλές επιλογές.
Ψάξου προς aqua Ζεσι αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω, έχω να πάω πάρα πολύ καιρό