Νέα

Σεξ με την κουμπάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ALEXIS4U
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 956
  • Εμφανίσεις 266K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.966
Πόντοι
4.746
Πριν καποια χρονια μαζι με την πρωην.. ετυχε να γινουμε κουμπαροι σε ενα νεο ζευγαρι. Αφου τελειωσε το μυστηριο, πανω στο γλεντι του γαμου ειχα μεινει μονος στο τραπεζι και επινα χαλαρος το ποτο μου χαζευοντας την ολη κατασταση. Ξαφνικα απο το πουθενα εμφανιστηκε η νυφη. Ερχεται προς το μερος μου και τσουγκριζοντας την σαμπανια της με το ποτηρι μου, κοιταζοντας με αρκετα ψαρωτικα αλλα και λαγνα ταυτοχρονα αρχισε να ριχνει υπονοουμενα. Λεγοντας μου.. Ξερεις τωρα πια ειμαστε συνδεδεμενοι σε αλλο επιπεδο και απεναντι μου θα εχεις και αλλες υποχρεωσεις.. Και αλλα τετοια κουλα. Εκει καταλαβα οτι μου την πεφτει. Απο ενα σημειο και μετα βουιζαν τα αυτια μου και νομιζα οτι εκανε πλακα. Αλλα οχι, το συνεχισε.. Ωσπου για καλη μου τυχη εμφανιστηκε ο κουμπαρος με την φιλη μου που ειχαν παει για ανεφοδιασμο στον μπουφε. Γλυτωσα το στενο μαρκαρισμα σκεφτηκα, γιατι με ειχε φερει σε δυσκολη θεση.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.723
Πόντοι
2.306
Τύπε , ο μακαρίτης ο παππούς μου (που ειρησθω εν παρόδω , στα 89 κυνηγαγε στο νοσοκομειο τις νοσοκομες να τις πηδηξει) ελεγε "βρήκες φαϊ , φάε! βρήκες μουνί , γάμα! βρήκες ξύλο , φεύγα!" .

Τα μόνα πράγματα που χρειάζονται σκέψη πριν τα κάνεις είναι ο γάμος , τα παιδιά και οι επενδύσεις. Σοβαρευτείτε!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
130
Like
21.718
Πόντοι
27.686
Πριν καποια χρονια μαζι με την πρωην.. ετυχε να γινουμε κουμπαροι σε ενα νεο ζευγαρι. Αφου τελειωσε το μυστηριο, πανω στο γλεντι του γαμου ειχα μεινει μονος στο τραπεζι και επινα χαλαρος το ποτο μου χαζευοντας την ολη κατασταση. Ξαφνικα απο το πουθενα εμφανιστηκε η νυφη. Ερχεται προς το μερος μου και τσουγκριζοντας την σαμπανια της με το ποτηρι μου, κοιταζοντας με αρκετα ψαρωτικα αλλα και λαγνα ταυτοχρονα αρχισε να ριχνει υπονοουμενα. Λεγοντας μου.. Ξερεις τωρα πια ειμαστε συνδεδεμενοι σε αλλο επιπεδο και απεναντι μου θα εχεις και αλλες υποχρεωσεις.. Και αλλα τετοια κουλα. Εκει καταλαβα οτι μου την πεφτει. Απο ενα σημειο και μετα βουιζαν τα αυτια μου και νομιζα οτι εκανε πλακα. Αλλα οχι, το συνεχισε.. Ωσπου για καλη μου τυχη εμφανιστηκε ο κουμπαρος με την φιλη μου που ειχαν παει για ανεφοδιασμο στον μπουφε. Γλυτωσα το στενο μαρκαρισμα σκεφτηκα, γιατι με ειχε φερει σε δυσκολη θεση.
Συνεχεια δεν υπηρχε τυπε.Ουτε οταν η πρωην ηταν παρελθον?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.966
Πόντοι
4.746
Συνεχεια δεν υπηρχε τυπε.Ουτε οταν η πρωην ηταν παρελθον?
Οχι το αφησα ετσι και εκανα τον κινεζο, μονο τα τυπικα πλεον. Δεν ηθελα να ανακατεψω τα πραγματα. Γιατι απο ενα σημειο και μετα ειπα τερμα με τις παντρεμενες , ειχα κακες εμπειριες με αυτες στο παρελθον. Τρωνε μεγαλα κολληματα.

• Like
Αντιδράσεις: linear

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
104
Πόντοι
0
Τύπε , ο μακαρίτης ο παππούς μου (που ειρησθω εν παρόδω , στα 89 κυνηγαγε στο νοσοκομειο τις νοσοκομες να τις πηδηξει) ελεγε "βρήκες φαϊ , φάε! βρήκες μουνί , γάμα! βρήκες ξύλο , φεύγα!" .

Τα μόνα πράγματα που χρειάζονται σκέψη πριν τα κάνεις είναι ο γάμος , τα παιδιά και οι επενδύσεις. Σοβαρευτείτε!
Με εγκεφαλικό φαντάζομαι ο παππούς στο νοσοκομείο εεε?????

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.723
Πόντοι
2.306
Με εγκεφαλικό φαντάζομαι ο παππούς στο νοσοκομείο εεε?????
Οχι , καρδιά. Αλλα στ' αρχιδια του άναβε τσιγάρο στο θάλαμο και κυνηγαγε μουνιά. Άλλη κλαση οι παλιοί , εμεις ειμαστε μπουληδες.

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
104
Πόντοι
0
Οχι , καρδιά. Αλλα στ' αρχιδια του άναβε τσιγάρο στο θάλαμο και κυνηγαγε μουνιά. Άλλη κλαση οι παλιοί , εμεις ειμαστε μπουληδες.

Σωστότατος ο παππούς σου φιλαράκι .... !!! σωστότατος και χορτάτος από ότι φαίνεται ....!!!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.695
Πόντοι
2.636
έχει αρχίσει να με καυλώνει επικίνδυνα το τσουλάκι
συνεχώς με ακουμπάει στο μπράτσο και με φιλάει στο μάγουλο όταν πάω επίσκεψη
άλλες φορές σκύβει μπροστά μου ή κάθεται με ανοιχτά τα πόδια

μια φορά πριν παντρευτεί μου είχε να ζητήσει να το κάνουμε αλλά αρνήθηκα γιατί δε γούσταρα τότε
ο άντρας της μου έχει εμπιστοσύνη και μπορώ να βρίσκομαι μαζί της άμα θέλω

τι λέτε?
να την στριμώξω σε καμια γωνία?
αντι για παντα ορθιος αλλαξε το σε κοιμαμαι ορθιος τυπε

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.354
Πόντοι
2.356
Χαλασανε οι Κυριακες,παλιοτερα το νημα θα ελεγε:Σκεφτομαι να πηδηξω τον κουμπαρο μου και η κουμπαρα να ψαλιδιαζεται με τη γυναικα μου,αλλα με Κουλη πρωθυπουργο τι περιμενεις;

αγγελος(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
39
Πόντοι
0
εσυ δεν πηδας την κουμπαρα σου...
μηπως ομως ο κουμπαρος πηδαει την κουμπαρα του?
:think: :confused:
ολα παιζουν φιλε μου σε αυτη την πραγματικοτιτα που ζουμε [οπως στα μπουρδελα καποιος πηδαγε πριν αυτη που πηδας εσυ τωρα και καποιος θα την πηδαει μετα.

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
164
Πόντοι
1

μια φορά πριν παντρευτεί μου είχε να ζητήσει να το κάνουμε αλλά αρνήθηκα γιατί δε γούσταρα τότε

τι λέτε?
Δεν ανεβάζεις φωτο να πουμε τη γνωμη μας για την κουμπαρα? Μηπως μπουμε εμεις

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.462
Πόντοι
3.296
Μάγκες το ωραιότερο γαμήσι είναι το παράνομο και το χαρακτηριζόμενο ως κοινωνικά απαράδεκτο.

Προσωπικά το πιο εξτρίμ που έχω κάνει είναι να γαμήσω σε διακοπές τη φίλη της τότε κοπέλας μου. Είχαμε πάει διακοπές τετράδα 2 ζευγαράκια.Μιλάμε ακόμη θυμάμαι μέχρι που πετάχτηκαν τα χύσια μου.
Μείναμε μόνοι για μισή ώρα κι έγινε το κακό.
Βέβαια επαιζαν ματιές συνέχεια μεταξύ μας όταν βγαίναμε κτλ

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.901
Πόντοι
206
Πρωτα πρεπει να κανεις ενα ζυγισμα την κουμπαρα.

Πολλες γυναικες που λεγονται cock teasers και νιωθουν μια αυτοπεποηθηση οτι μπορουν να εχουν στους ανθρωπους τους καποιου ειδους ελεγχου και καταληγουν να παιζουν καποιες καταστασεις στο οριο. Σου ερχεται σου πεταει υπονοουμενα και εσυ ερχεσαι σε δυσκολη θεση η ερχεσαι σε θεση να την λιγουρευεσαι διοτι σου στο δικο σου μυαλο αυτη σου υποσχεται κατι που θα εχει ηδονη η χαρα.

"Ελα να με γαμησεις και μη σε νοιαζουν ολα τα αλλα"

Εκει ειναι λοιπον που η γυναικα cock teaser. Για λιγες στιγμες φτηνες, θετει σε ρισκο τις σχεσεις τις αλλα και εσενα τον ιδιο διοτι πριν ενδωσεις σε βλεπει σαν κατι απιστο, ενω οταν ενδωσεις θα σε αποκαθηλωσει.

Οταν σε αποκαθηλωσει, τιποτα δεν θα ειναι το ιδιο καλο για εσενα.

Αν ειναι cock teaser δε θα χαρεις και πολλα πραγματα πιστευω.

H cock teaser ειναι και χασιμο χρονου επιπλεον.

Μετρησε την πρωτα.

Πες μας και εμας, τι ανθρωπος βλεπεις να ειναι; Ποσο την ξερεις;

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
944
Πόντοι
311

τι λέτε?
Ρε φίλε αν όπως έχεις γράψει, 1) από τον κουμπάρο δεν κινδυνεύεις και 2) έχεις τυπικές σχέσεις μαζί του, τότε τι σε προβληματίζει στο να την πηδήξεις;
Απο περιέργεια η κουμπαριά πως προέκυψε με αυτούς;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235

Stories