Stratocaster
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 6.255
Δεν σε παρεξήγησα φίλε μου...Προς Θεού. Καμμιά καλή ωραία κορασίδα να βρούμε...Πλακα εκανα. εσυ εισαι παλιος και τα ξερεις
Δεν σε παρεξήγησα φίλε μου...Προς Θεού. Καμμιά καλή ωραία κορασίδα να βρούμε...Πλακα εκανα. εσυ εισαι παλιος και τα ξερεις
Σου μιλησε ελληνικα; Τρομαξα να συννενοηθω μαζι της στα αγγλικαΕπικοινώνησα πριν λίγο με το κορίτσι και επιβεβαίωσε αυτά που γράφει στην αγγελία.
Ψήνομαι για επίσκεψη. Αν συμβεί θα επανέλθω.
Με viber και ό,τι να 'ναι, αλλά βγήκε άκρη (νομίζω δηλαδή)Σου μιλησε ελληνικα; Τρομαξα να συννενοηθω μαζι της στα αγγλικα![]()
Με anal included?? ..μπα δεν μπορείΌπα. Καλό φαίνεται αλλά το 50 με τρομάζει.
Παλια πριν τα κόψει μπορεί να τον έλεγαν και Μήτσο...https://www.facebook.com/patrisia.lamprou ξερει κανεις τιποτα για αυτην εδω? ανεβάζει ωραία πράγματα
Eμενα ετσι μου απαντησε ...ολα μεσα ..χαχαχα !! εκτοs και αν δεν καταλαβαινει ...που η αληθεια ειναι οτι εχει ενα θεμα στην συνενοησηΜε anal included?? ..μπα δεν μπορεί
Ισχύει, πολύ καλό για να είναι αληθινόΌπα. Καλό φαίνεται αλλά το 50 με τρομάζει.
Σιγά το καλό, η τύπισσα είναι χαμηλοκώλα ακόμα και με τακούνι, αν βγάλει το τακούνι ο κωλος της θα πέσει στο πάτωμα.Ισχύει, πολύ καλό για να είναι αληθινό
Και τα ρέστα θα πάνε σε μπύρες και σουβλάκια!!Με 50 ευρώ καλύτερα βάζω Shell 100 οκτανίων και πάω αμαξάδα μέχρι το Σούνιο να χαλαρώσω στη θέα του Αργοσαρωνικού
Κι εμένα σε άπταιστα αγγλικάEμενα ετσι μου απαντησε ...ολα μεσα ..χαχαχα !! εκτοs και αν δεν καταλαβαινει ...που η αληθεια ειναι οτι εχει ενα θεμα στην συνενοηση
Ναι καλά.. ξέρεις πόσες χαμηλοκωλες κ πολύ χειρότερα μάλιστα χρεώνουν διπλά κ βάλε για αναλ.. χαχαχαΣιγά το καλό, η τύπισσα είναι χαμηλοκώλα ακόμα και με τακούνι, αν βγάλει το τακούνι ο κωλος της θα πέσει στο πάτωμα.
Με 50 ευρώ καλύτερα βάζω Shell 100 οκτανίων και πάω αμαξάδα μέχρι το Σούνιο να χαλαρώσω στη θέα του Αργοσαρωνικού.
![]()
Έκλεισα αλλα το σκέφτομαι....Ναι καλά.. ξέρεις πόσες χαμηλοκωλες κ πολύ χειρότερα μάλιστα χρεώνουν διπλά κ βάλε για αναλ.. χαχαχα
Αν διευκολύνεσαι, ενημέρωσέ μας σε περίπτωση που παςΈκλεισα αλλα το σκέφτομαι....
50 για κασκαντεριλικι πολυ αβέβαιο ή 100 (μαζί με το χοτελ) με cg κασκαντεριλικι αλλα με ΟΚ κριτικές...
Εννοείται. Αλλά ειμαι υπό σκέψη.Αν διευκολύνεσαι, ενημέρωσέ μας σε περίπτωση που πας
Έχει χώρο δικό της στο Γκάζι..καλό βόλιΈκλεισα αλλα το σκέφτομαι....
50 για κασκαντεριλικι πολυ αβέβαιο ή 100 (μαζί με το χοτελ) με cg κασκαντεριλικι αλλα με ΟΚ κριτικές...
Όσο για αυτό..δεν χάνεις και τίποτα. Καλό απλά για μια φοράΕννοείται. Αλλά ειμαι υπό σκέψη.
Φοβάμαι μη τσιγγουνευτω τα 50 και φαω τρελή φόλα. Η εναλλακτική είναι https://www.mamba.ru/profile/178403...gs/null/searchId/0/searcherOffset/0/type/null
αυτη εδω απο το μαμπα μου φαινεται καλη.αν υπαρχει τηλεφωνο θα το ηθελα παρακαλω οποιος το εχει.Εννοείται. Αλλά ειμαι υπό σκέψη.
Φοβάμαι μη τσιγγουνευτω τα 50 και φαω τρελή φόλα. Η εναλλακτική είναι https://www.mamba.ru/profile/178403...gs/null/searchId/0/searcherOffset/0/type/null
Έχεις μνμαυτη εδω απο το μαμπα μου φαινεται καλη.αν υπαρχει τηλεφωνο θα το ηθελα παρακαλω οποιος το εχει.