Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ξέρει κάνεις αν η κοπέλα που φαίνεται μαζί με την Αλεξάνδρου στο story του Instagram του Massagio είναι η Ζωή;
Μήπως είναι διαφήμιση αδερφέ μου;Γαμω τα λεφτα μου μεσα.....κυριοι οποιος προλαβει με Αλεξανδρου στο Massagio να μας ριξει αναλυτικη περιγραφει παρακαλω.....γαμω την φτωχεια μου
Μήπως είναι διαφήμιση αδερφέ μου;
Παίζει κ εξτραδακι;Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειχε ξαναερθει στο Κρυσταλ το 2020 που ειναι στον ιδιο ομιλο μασαζοτριβειου,καποιοι τυχεροι εκαναν μαζι της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειχε ξαναερθει στο Κρυσταλ το 2020 που ειναι στον ιδιο ομιλο μασαζοτριβειου,καποιοι τυχεροι εκαναν μαζι της
Ε ναι ρε παιδιά, φαινόταν το πράγμα. Το μωρό δίπλα της ? Ζωή?Σαν πελάτισσα πήγε για διαφιμιση ρώτησα την Αλεξία δυστυχώς. Γνωρίζει κανείς το ρόστερ του aqua και αν έχει τίποτα καλό αυτό το καιρό?. Θα κάνω καταδρομή η σε Κρίσταλ κ Στελλα η αν έχει κάτι νέο το aqua
Βάσω νέα μεταγραφή δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη γιατί επιλέχθηκε Αλεξία εγγύηση. Όμορφο κοριτσάκι γύρω στα 19-20 ωραίο κωλαρακι ότι μπόρεσα να δω πάνω από το κολάν. Θα προτιμηθεί ίσως κάποια στιγμήΕ ναι ρε παιδιά, φαινόταν το πράγμα. Το μωρό δίπλα της ? Ζωή?
όχι με Μαυρούλα.Με τη Μαυρούλα στο massagio πέρασε κσνένας?
Tokyo crystal πολύ καλό service
Μπραβο κοπελιά. Φοράει και ένα διακριτικό αλλά ακριβό κρασάτο άρωμα Τρεις καυλοτίκ. Και δε της το είχα. Ξενέρωσα με το παρουσιαστικό αλλά επέμενε ένα φίλος. Να είναι καλά....
Ερώτηση που επαναλαμβάνω απο προηγούμενο συναδελφο.
Με χοντρή ξέρει κανένας τίποτα. Ποιες έχει αν δουλεύει το χάσαμε τελευταία...
Eνταξει ρωτησες και τι περιμενες να πει??εχουμε πει σε παλιοτερο νημα οτι κανα 3-4 τους εκανε εκτονωση στο Κρυσταλ...παμε παρακατωΣαν πελάτισσα πήγε για διαφιμιση ρώτησα την Αλεξία δυστυχώς. Γνωρίζει κανείς το ρόστερ του aqua και αν έχει τίποτα καλό αυτό το καιρό?. Θα κάνω καταδρομή η σε Κρίσταλ κ Στελλα η αν έχει κάτι νέο το aqua
Ο ΠΑΟΚ κάτι κάνει. Με τα μασάζ όμως πάμε για υποβιβασμό.καταντια λεγεται οταν εισαι ψηλα και πεφτεις χαμηλα,
ο παοκ προ σαββιδη ειχε 2 πρωταθληματα και 4 κυπελα σε 86 χρονια
με σαββιδη πηρε 1 πρωταθλημα και 3 κυπελλα σε 8 χρονια και μηδενισε τα χρεη.
αυτο δεν λεγεται καταντια λεγεται απογειωση.
Στην καλαμαριά έχει κάτι γριές που τρέχουν. Αν τις ψήσεις να σε δώσουν καμιά πίπα στα παρκάκια. Μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα εσείς όλοι καλά στο σπίτι?καλησπερα παιδια , νεος στο αθλημα, παρακολουθω ομως την συζητηση εδω και μερικες βδομαδες , απο οτι φενεται η πολη δεν εχεις πολλες επιλογες
Ερωτηση: υπαρχει τιποτα Καλαμαρια? εκτος απο την γνωστη στην αρετσου ?,
για φουλ προγραμα ενδιαφερομαι, αν μπορει κανεις να βοηθηση ασ μου στειλει μυνημα
εχει και τα κοριτσια στο υψος του Shark χειμερινες κολυμβυτριες ετων.....ανω τις συνταξεως,,χαχααχΣτην καλαμαριά έχει κάτι γριές που τρέχουν. Αν τις ψήσεις να σε δώσουν καμιά πίπα στα παρκάκια. Μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα εσείς όλοι καλά στο σπίτι?
Ξεραΐλα bro. Μόνον εισαγώμενα μωρά από άλλους δήμους.
Δήμο Βλαδιβοστόκ δήμο Ζαγκρεμπ Τυφλίδας και όμορους
????????
Δεν ρωτάς κάτι συγκεκριμένο.Καλησπέρα σας έχω ρωτήσει 2 φορές για το luxury ποια κοπέλα αξίζει να πάρω και δεν απαντάει κανεις. Απλά βοηθήστε εμάς τους νέους ώστε να μπορούμε να βοηθάμε και εμείς στο μέλλον άλλους που μπαίνουν στο παιχνίδι. Ευχαριστώ
Τελευταία φορά που πήγα massagio ήταν διαθέσιμη η Μια που όντως φαίνεται δυνατό κορμί, αλλά επειδή δίνω βάση και στο πρόσωπο, με χάλασε και δεν την προτίμησα.Με τη Μαυρούλα στο massagio πέρασε κσνένας?
Tokyo crystal πολύ καλό service
Μπραβο κοπελιά. Φοράει και ένα διακριτικό αλλά ακριβό κρασάτο άρωμα Τρεις καυλοτίκ. Και δε της το είχα. Ξενέρωσα με το παρουσιαστικό αλλά επέμενε ένα φίλος. Να είναι καλά....
Ερώτηση που επαναλαμβάνω απο προηγούμενο συναδελφο.
Με χοντρή ξέρει κανένας τίποτα. Ποιες έχει αν δουλεύει το χάσαμε τελευταία...
Απ'ότι μου είχαν πει τα κορίτσια στο κρυσταλ, όταν είχε κάνει γκεστ σταρ εμφάνιση, έκανε το ίδιο πρόγραμμα με ίδιες τιμές με τις υπόλοιπεςΓαμω τα λεφτα μου μεσα.....κυριοι οποιος προλαβει με Αλεξανδρου στο Massagio να μας ριξει αναλυτικη περιγραφει παρακαλω.....γαμω την φτωχεια μου
η Νεφέλη κούρασεΔεν ρωτάς κάτι συγκεκριμένο.
Οι νέοι θα βοηθήσουν αν μετά από τις επισκέψεις τους γράψουν αναλυτική κριτική.
Οι παλιοί τα λένε χρόνια τώρα σε όλες τις προηγούμενες σελίδες.
Γνώμη μου
Τελευταία φορά που πήγα massagio ήταν διαθέσιμη η Μια που όντως φαίνεται δυνατό κορμί, αλλά επειδή δίνω βάση και στο πρόσωπο, με χάλασε και δεν την προτίμησα.
Συμφωνώ και επαυξάνω για Τόκιο. Για μένα καλύτερη από Νεφέλη