Γεια σας ρε μορτες.Γεια χαρα σε ολους μα και στους μπαζογαμηκουλες ανεξερετως.
Πρωτη μου μερα εξω στον κοσμο εξω στο φως του θαυμαστου μας θεου ηλιου.
Πρωινο ραντεβου για να κλεισω συμφωνια για ανακαινιση καπου στο δημο κορωπιου.( η δουλεια εκλεισε στα 2800 ).
Ευχαριστημενος πλεον και ματσωμενος λεω ας το γιορτασω με μια πουτανα επιπεδου στουντιο βεβαιως βεβαιως αλλα πρωτα ας περασω μια βολτα απο τα λημερια των συναγονιστων του bourdela.com.
Παρκαρω το αμαξι ακριβως εξω απο το τσαρδι με τον τσατσο να εχει αραξει και να πινει τη καφεδαρα του.
Ξεκινω και μπαινω σε ολα τα μαγαζια το ενα μετα το αλλο.Οντος σχεδον ολα ητανε ορθανοιχτα εμπαινες αποπ μονο σου.Ειχα στο μυαλο μου τη Γιασμιν και ρωταγα δεξια αριστερα μπρος και λιγο πισω.Πουθενα η Γιασμιν.Τελικα βρισκω το σπιτακι που εργαζοτανε και η τσατσα? τσατσος? δε καταλαβα αν ητανε θυληκο η αρσενικο μου λεει η Γιασμιν ειναι πρωινη και τωρα δεν ειναι εδω εχω κατι αλλες να δεις.Η ωρα ητανε 3.40
Ασ δω και αυτες , εδω εχω δει τοσες και τοσες.Φευγω παω απεναντι στο ισογειο και οροφο που εργαζοτανε η Αναμπελ οπου και εμφανηστηκε με καλτσες δικτυωτες τυπου υφασμα και οχι lycra που με καυλωνει.Σωμα τυπου ζελες με κωλο μια απο τα ιδια.Ητανε η μοναδικη που καποιος θα μπορουσε να γαμηση αν ειχε πολλες καυλες μονο.Δεν ητανε μπαζο αλλα γενικα το συνολο της απλα δενννννννννν.
Συνε χυσα σε κορασιδες επιπεδου και περασα θαυμασια.
Κυριοι για ακομη μια φορα το
Μεταξουργειο καραφολα του κερατα.Για ακομη μια φορα διαπηστωσα το ποσο εθισμενοι ειναι ορισμενοι συνανθρωποι μας με τη λερα και την απολυτη μετριοτητα αν οχι τερατογεννηματα της φυσης.
Ολες μεγαλοκοπελες ο ταρας μπουλμπα και η παρεα του ολες με περιτα κιλα και πατσαδες και στην καλυτερη μια αδιαφορη ( για εμενα) Αναμπελ - Αλεξανδρα και Γιασμιν που δεν ειδα.
Καποιος συναγωνιστης ειπε για τα πακια μεσα στα μαγαζια και ναι δικιο εχει βρωμα με δαυτους συχαινομουνα να ειμαι διπλα τους.Πολυ κινηση στους δρομμους παντα με πακια μυρωδια κατρουληλας δε μου ηρθε ( παραδοξο ) και γενικα μια ασχημη κατασταση που ειδη ηξερα.
Απλα πηγα για να διαπυστωσω την εξελιξη ( αν υπαρχει σε ολους τους τομεις ) επισης να δω Γιασμιν και τελος για να μπορω να παρω θεση επανω σε κριτικες
Μεταξουργειου οπου αυτες υπερβαλουν.