ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.623
- Πόντοι
- 4.630
Η πολύ ευγένεια και μπεμπέ στυλ είναι τέλειος ψεύτικο που έχει ... όταν είχα πάει έφαγα φόλα μεγάλη ... όταν προσπάθησα να της τον βάλω ούρλιαξε ... αχ τι μου κανείς έλεγε ... της λέω τι σιυ κάνω ακόμα δεν μπήκε της λέω !! Α ναι ; Είπε .... έλα της λέω παρτην ατο στόμα έχυσα κτλ έτσι διότι με κούρασε η όλη φάση .... το δωμάτιο είχε μες απλώστρα με ρούχα και ρούχα παντού τρίγυρο ...ακόμα και πάνω στο κρεβάτι .. το καλό ήταν ότι μολης βγήκε από το δωμάτιο εγώ ντύθηκα και κατάλαβα πως δεν έχω πλήρωση την τσατσα διότι με έβαλε δωμάτιο μου λέει πρέπει να κάνω ένα τηλέφωνο γδύσου κΙ έρχεστε η κοπέλα ... η κοπέλα ήρθε και εγώ είχα βγάλει μόνο τα παπούτσια μου .... φαντάσου !!! Την τσα δεν την πλήρωσα ποτέ !!! Αυτό πρώτη φορά μου έτυχε σε ντελο ..!! Μολης λοιπόν το κατάλαβα ενώ ντυνόμουν έκανα ακόμα πιο γρήγορα μην το θυμηθη ... έφυγα στο μπαμ η τσα βγαίνοντας με ρώτησε οκ καλ ;; Λέω όχι καλά Τρίκαλα ενώ έβγαινα γρήγορα προς τα έξω..... πάντα ξηγιεμε καλά και αν ήταν σωστή θα το έδινα θα της το θύμιζα!! Αλλά λέω τέτοια φόλα καλά να πάθεις !!! Η κοπέλα αυτή είναι άλλη στο σαλόνι διαφορετική μέσα ... στο σαλόνι μου έπιασε απαλά το καβλι που με καβλωσε και μειλαγε γλυκά ..!!μολης μπήκε σωμάτιο τέλειος ψεύτικη ευγενική μεν ψεύτικη και ψυχωτική από την άλλη !!! Αυτάεντελως ομως ρε φίλε , εμενα μου ειχε γυρισει το κεφαλι απο την αλλη πλευρα , μολις γυριζα απο εκει , αυτη παλι αντίθετα, και να προσπαθεί στο ιεαραποστολικο να κρατησει απόσταση , και να τα τεχνικα προβλήματα, επισης αυτη η πολυ ευγένεια, μαζι με το μπεμπε στυλ , και η ηλικία, κωμικο και εκνευριστικό μαζι