Μόνο για το βίντεο θα πας;Να έρθω να βοηθήσω να τραβήξω βίντεο εγώ στην παρτούζα;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μόνο για το βίντεο θα πας;Να έρθω να βοηθήσω να τραβήξω βίντεο εγώ στην παρτούζα;
Εγώ τη θέλω πριβέ να βοηθήσω θέλω να βγάλει το videoclip.Να δούμε και μια άλλη ευαίσθητη πλευρά της ΑνδριάναςΜόνο για το βίντεο θα πας;![]()
να προσλαβεις cameraman αμα δεν μπορουν χαχαχΟυφ δεν μου έρχεται να κρατώ το ΚΙΝΙΤΟ .και δεν μπορούν στάσεις ...αμάν
Αυτά να τα βλέπουν οι μοντέρνοι άντρες που κάνουν αποτριχώσεις![]()
Αααα νόστιμο...μμμΕγώ τη θέλω πριβέ να βοηθήσω θέλω να βγάλει το videoclip.Να δούμε και μια άλλη ευαίσθητη πλευρά της Ανδριάνας![]()
Στην γέμισε την μουναρα σου. Ήθελες και μια παρόμοια στη δεύτερη τρυπουλα σου!!!Ποιος έχει τη κάμερα?
Πάντα υπέροχη , πάντα κορμάρα και με καλή διάθεση και μόνιμη καυλα. Κι ας μην έχουμε συναντηθεί. Μπράβο κοριτσαρα!!Αααα νόστιμο...μμμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μμμμ![]()
Ναι θελωΣτην γέμισε την μουναρα σου. Ήθελες και μια παρόμοια στη δεύτερη τρυπουλα σου!!!
Ευχαριστώ!Πάντα υπέροχη , πάντα κορμάρα και με καλή διάθεση και μόνιμη καυλα. Κι ας μην έχουμε συναντηθεί. Μπράβο κοριτσαρα!!
Έλααααα πες!Στην γέμισε την μουναρα σου. Ήθελες και μια παρόμοια στη δεύτερη τρυπουλα σου!!!
Εσύ να μας πεις πότε θα βγάλεις τσόντα!!!Έλααααα πες!
Για τη κανλα μου μόνο...αύριο...κάθε μέρα...χαχαχα...οτΝ έχει ζέστη..κανλονωΕσύ να μας πεις πότε θα βγάλεις τσόντα!!!
Φαντάσου όταν καυλώνεις εσύ,τι παθαίνουμε εμείς!!!?Για τη κανλα μου μόνο...αύριο...κάθε μέρα...χαχαχα...οτΝ έχει ζέστη..κανλονω
Φαντάσου όταν καυλώνεις εσύ,τι παθαίνουμε εμείς!!!?
Συμφωνώ. Εγώ τη θελω και στο μουνακι φουλ!!!Μωρακι ,έρχεται η τρίχα στη μόδα .θα τ δεις
Χρόνια πολλά καυλιαρικο μας!!!δώσε μας ένα καλό βιντεάκι για τα χρόνια πολλά μωρό!!! ;)))Καλησπέρα!
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ ΛΑ ,Ε Λ Α Δ Α!!!!!!
χρονια πολλα αντρι.στην πατριδα και στους απανταχου ελληνες που μοχθουν καθε μερα.τιμη σαυτους που επεσαν για να υπαρχουμε ολοι μας.απαξιωση στα λαμογια τους πολιτικους.Καλησπέρα!
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ ΛΑ ,Ε Λ Α Δ Α!!!!!!
Σήκωσε μας την σημαία!!!! ;)))Χρόνια πολλά καυλιαρικο μας!!!δώσε μας ένα καλό βιντεάκι για τα χρόνια πολλά μωρό!!! ;)))