βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Να δούμε και καμια κορωνοείδηση.
Αν κι οταν ανοιξουν...Καλά έκανες και αφαίρεσες την μπιροκοιλοαουρορα . Με το νέο άνοιγμα περιμένουμε νέο αίμα. Άραγες οι οσμομενες τί θα κάνουν όταν ανοίξουν τα βορδελα; Θα συνεχίσουν να το παίζουν βίζιτες;
Τι μπάζο είναι αυτό ρε συ?Πέρασμα τις πρώτες μεσημεριανές ώρες στο αριστερό "κουρτινατο" του αξιοσέβαστου στρατηλάτη.
Μια παλιά γνώριμη από την ίδια οδο η Βίκυ, η νταρντανα, όχι η μισοριξιά.
Σαν το παλιό καλό κρασί η Βίκυ.
Ξέροντας ότι η πίπα της δίνει ρέστα, μπήκα χωρίς ενδοιασμούς, και δεν απογοητεύτηκα, το κορίτσι για την τώρα εποχή είναι ότι πρέπει για ένα λυσσαλέο γαμησι χωρίς όρια, με σφαλιάρες που ακούγονται σαν σαγιονάρες που σκάνε πλαφ-πλαφ στις πατούσες.
Αυτό που μ'άρεσε περισσότερο στο δωμάτιο που μπήκα ηταν τα πράσινα χρώματα, αφενός θύμισε ευρωπαϊκές δόξες του Παναθηναϊκού αφετέρου θύμισε ένδοξες μέρες ορθόδοξου κόμματος.
Το αποκορύφωμα όμως ήταν η πράσινη καπότα που μου φόρεσε, το κόκκινο μαλλί της έφερε διάφορους συνειρμούς στο μυαλό μου.
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΕΩΦΌΡΟΣ ΦΩΝΑΞΑ.
Ποιά λεωφόρος, στη μεγαλέκου είμαστε, μου απάντησε.
Το τελειωτικό στο στόμα της ήταν το κερασάκι στη τούρτα, δεν άφησε σταγόνα για σταγόνα και με μανία προσπαθούσε να φέρει και άλλο, μάταια, άδειασε τις ουμπαλοσακούλες με το παραπάνω.
![]()
![]()
Μοντέλα στο μετάξι επί καραντίνας δεν πέτυχα ποτέ, ίσα ίσα, τουλάχιστον αυτή έχει και μια Χ ηλικία, οι νεαρές που λουφαρουν στο δωμάτιο και είναι παραμορφωμένες;Τι μπάζο είναι αυτό ρε συ?
Μόνο σε μπουρδέλα την έχω πάρει...και ούτε πρόκειται στα μασάζ.Εύχομαι να μην έχεις παρατράγουδα έπειτα αδερφέ συναγωνιστή γιατί οι ακαποτες στο Μετάξι δεν έχουν καλό happy end μετά από τρεις τέσσερις μέρες....ειδικά μετά από τέτοιες θειές.
Χαίρομαι πάντως που πέρασες καλά γιατί έτσι κι αλλιώς ζούμε για τη στιγμή και ποιος το γαμαει το μετά....
Φίλε συναγωνιστή στην Ανίτα (τώρα Αντζελίνα Οσμοσ) πόση ώρα εκατσες και τι χρήματα έδωσες σε αυτήν και τι χρήματα στο γραφείο;
Τον παιρνει λαχανο, τον βγαζει κουνουπιδι.Μοντέλα στο μετάξι επί καραντίνας δεν πέτυχα ποτέ, ίσα ίσα, τουλάχιστον αυτή έχει και μια Χ ηλικία, οι νεαρές που λουφαρουν στο δωμάτιο και είναι παραμορφωμένες;
...Σου προτείνω να μπεις για το τσιμπούκι της, θα τα δεις όλα.
Ξεκάθαρα μόνο για το τσιμπουκι της μπήκα.
Κανείς δεν είπε ότι υπάρχουν μοντέλα στο μετάξι. Υπάρχουν όμως Γκόμενες του 7/10 που γαμιούνται μια χαρά. Οκ δεκτό πήγες για το φοβερό τσιμπούκιΜοντέλα στο μετάξι επί καραντίνας δεν πέτυχα ποτέ, ίσα ίσα, τουλάχιστον αυτή έχει και μια Χ ηλικία, οι νεαρές που λουφαρουν στο δωμάτιο και είναι παραμορφωμένες;
...Σου προτείνω να μπεις για το τσιμπούκι της, θα τα δεις όλα.
Ξεκάθαρα μόνο για το τσιμπουκι της μπήκα.
Το κρεβάτι είναι σκέτο κουκλί πάντως. Έχεις γούστο στα κρεβάτια αδερφέ μπράβοΠέρασμα τις πρώτες μεσημεριανές ώρες στο αριστερό "κουρτινατο" του αξιοσέβαστου στρατηλάτη.
Μια παλιά γνώριμη από την ίδια οδο η Βίκυ, η νταρντανα, όχι η μισοριξιά.
Σαν το παλιό καλό κρασί η Βίκυ.
Ξέροντας ότι η πίπα της δίνει ρέστα, μπήκα χωρίς ενδοιασμούς, και δεν απογοητεύτηκα, το κορίτσι για την τώρα εποχή είναι ότι πρέπει για ένα λυσσαλέο γαμησι χωρίς όρια, με σφαλιάρες που ακούγονται σαν σαγιονάρες που σκάνε πλαφ-πλαφ στις πατούσες.
Αυτό που μ'άρεσε περισσότερο στο δωμάτιο που μπήκα ηταν τα πράσινα χρώματα, αφενός θύμισε ευρωπαϊκές δόξες του Παναθηναϊκού αφετέρου θύμισε ένδοξες μέρες ορθόδοξου κόμματος.
Το αποκορύφωμα όμως ήταν η πράσινη καπότα που μου φόρεσε, το κόκκινο μαλλί της έφερε διάφορους συνειρμούς στο μυαλό μου.
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΕΩΦΌΡΟΣ ΦΩΝΑΞΑ.
Ποιά λεωφόρος, στη μεγαλέκου είμαστε, μου απάντησε.
Το τελειωτικό στο στόμα της ήταν το κερασάκι στη τούρτα, δεν άφησε σταγόνα για σταγόνα και με μανία προσπαθούσε να φέρει και άλλο, μάταια, άδειασε τις ουμπαλοσακούλες με το παραπάνω.
![]()
![]()
Πόσο μαλλί ζητάει αυτή;Χμμ....αντε τυπε ετοιμασου να ξεφυγειs παλι .....εδω εισαι .... !!! https://www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ads/ελα-λοιπον-να-τα-κανουμε-ολα-στο-κρεβατ/
Τυπε αυτή είναι η εμμυ από Φωκαίας και παλιότερα ιασωνος Μεταξουργείο;;Χμμ....αντε τυπε ετοιμασου να ξεφυγειs παλι .....εδω εισαι .... !!! https://www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ads/ελα-λοιπον-να-τα-κανουμε-ολα-στο-κρεβατ/
Oχι, αυτη ειναι απο το στουντελο Λιοσιων 73.Τυπε αυτή είναι η εμμυ από Φωκαίας και παλιότερα ιασωνος Μεταξουργείο;;
Μύστη τντ διακρίνω μια συνεχόμενη κακία στο πρόσωπο της ΛιοσίωνΤον παιρνει λαχανο, τον βγαζει κουνουπιδι.
Αυτο ειναι το Μεταξουργειο στην βασικη του μορφη.
Πας και βρισκεις μια θειτσα η ενα ντολμαδακι που κανει πιρουετες
και κοιτας να χυσεις δυνατα.
Οπως λενε κι οι ιδιες οι πουτανες: "οσο ειμαι ωραια, θα κανω τα λιγοτερα".
Και γι αυτο οι θειτσες, τα ντολμαδακια κτλ κανουν "προγραμματα".
Διοτι δεν εχουν τα αλλα προσοντα.
Δυστυχως οι εποχες μουναρας-προγραμματαρας εχουν λακισει προ πολλου.
Η Φυλης προ του Ρωσοπουτανου με το ειτζ, πετουσε.
Ειχε μουναρες που εκαναν προγραμματα τουμπανο.
Τα ιδια και το Μεταξουργειο. Ειχε τυπισσες με εικοσι αλλα και μετα με δεκα ευρω
που ηταν μουναρες και εβγαζαν φλογες.
Στο μεταξυ, η απορια παραμενει!
Πως γινεται και υπαρχει ακομα η Λιοσιων;;;
δυο στουντελα ψοφια εχει και κανεναν κομητη στην Βεργας.
Για μενα οποιος προτιμα Λιοσιων (δεν λεω απλα να γαμησει)
ειναι τουλαχιστον ανενημερωτος. Αναφερομαι στην κανονικη λειτουργια.
![]()
Kala tωρα τη βλεπεις στις φωτο και δειχνει κουκλιτσα.Αν την δεις απο κοντα σκετο μπαζολι ειναι με σκατο νιφιτσα μουρη.Πόσο μαλλί ζητάει αυτή;
άλλη μια φορά υπερβολικός, μια χαρά σωματακι έχει η κοπέλα και στο λέω που την έχω τιμήσει τόσες φορές και την έχω δει ακόμη περισσότερες, τώρα καταλαβαίνω γιατί τις βγάζεις όλες μπαζα (όχι ότι πολλές δεν είναι), τεσπα γούστα είναι αυτά, παρεμπιπτόντως η Εμμυ ήταν από τις πιο τίμιες που δούλευαν στο 73Kala tωρα τη βλεπεις στις φωτο και δειχνει κουκλιτσα.Αν την δεις απο κοντα σκετο μπαζολι ειναι με σκατο νιφιτσα μουρη.
Το σωμα της δεν εχει καμια σχεση με τις φωτο.Αυτη ουτε στο 10ρικο δεν θα τη γαμαγα.ουστττττ
συγνωμη κιολας αλλα να με πιασουν τωρα τα γελια η να περιμενω καμια ωρα πριν πεσω για υπνο?άλλη μια φορά υπερβολικός, μια χαρά σωματακι έχει η κοπέλα και στο λέω που την έχω τιμήσει τόσες φορές και την έχω δει ακόμη περισσότερες, τώρα καταλαβαίνω γιατί τις βγάζεις όλες μπαζα (όχι ότι πολλές δεν είναι), τεσπα γούστα είναι αυτά, παρεμπιπτόντως η Εμμυ ήταν από τις πιο τίμιες που δούλευαν στο 73