εχω το FB και το ινσταγκραμ της αλλα δεν ξερω αν επιτρέπετε να τα βαλω εδω.
Αν μπορείς και εδώ π.μ.
εχω το FB και το ινσταγκραμ της αλλα δεν ξερω αν επιτρέπετε να τα βαλω εδω.
Steile pm k se mena ean mporeisΣτείλε άμα μπορείς σε προσωπικό μνμ
αφου οι φωτο ειναι φεικ ρεΚαλησπέρα Φίλοι μου. Μετά απο δυο τρεις αποτυχημένες εξορμήσεις με ανεξάρτητες της κακιάς ώρας και μη βάζοντας μυαλό τηλεφώνησα και εδώ. Μια πολύ ευγενική φωνή στο τηλέφωνο (Κυρία Νίκη) με διαβεβαίωσε οτι η αγγελια ειναι αληθινή και υπάρχουν δυο κοπέλλες μικρές με πραγματικές φωτογραφίες Ελληνίδες και με πολύ καλές υπηρεσίες στα 80 euro. Αποφάσισα να δοκιμάσω γιατί μου πρότεινε να ξεκινήσει η κοπέλλα για το ξενοδοχείο και σε μισή ώρα να παω εγώ να συναντηθούμε στην ρεσεψιόν και αν δεν μου αρέσει ούτε δωμάτιο να χρεωθώ ουτε ταξί θα μου ζητούσε. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο με τρία λεπτά διαφορά, πρώτος εγώ και δεν πίστευα στα μάτια μου όταν την είδα. Η κοπέλλα ειναι αυτη που βλέπουμε με πολύ καλή διάθεση να περάσεις καλά με φιλιά σαν γκόμενα όλη την ώρα (20 eyro) αλλά τα άξιζε. Η διάθεσή της απο την πρώτη στιγμή με απογείωσε και πέρασα μια ωρα μαζί της τέλεια καθώς συνέχεια με ρωτούσε πως αισθάνομαι. Οταν τελείωσα η αγγαλιά που με πήρε για δυο λεπτα ηταν κάτι το πρωτόγνωρο για μενα με κορίτσι αυτού του χώρου. Την ωρα που ντύνονταν για να φύγει την ρώτησα αν ήθελε να γράψω κριτική εδω και μου ειπε να κάνω οτι θέλω. Ειναι νεα σε αυτη την δουλεια και θα προτιμούσε να την σύστηνα σε φίλους μου, αλλά εγώ παιδιά αυτο που κάνω δεν το ξέρει κανένας κολλητός η φίλος μου για πολλούς λόγους.... Και ετσι το μοιράστηκα μαζί σας και όποιος θέλει μπορεί να πάρει τηλέφωνο να περάσει SUPER...... https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/eri-6995136246_i1257496
Η κοπέλλα της φωτογραφίας ήρθεαφου οι φωτο ειναι φεικ ρε
Ισως να ειναι γραφείο γιατί στο τηλ. μου ειπε οτι εχουν 2-3 κορίτσιαΩραία η εμπειρία σου, αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ ανεξάρτητη.
Γραφείο είναι με 5 διαφορετικές αγγελίες.
Την έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία . Παραμένει μουναρα όπως ήταν γιατί τελευταία φορά που την πήρα ήταν 2015 αν θυμάμαι καλάAυτη ειναι μάστορα...βουρ!!!
Ισως να ειναι γραφείο γιατί στο τηλ. μου ειπε οτι εχουν 2-3 κορίτσια
Η κοπέλλα που αναφέρω εγω φίλε οτι της ζήτησα τοέκανε εκτός απο ANAL το οποίο ζήτησα γιατι έχει φοβερό κώλο αλλά δεν κάνειΑπο υπηρεσιες τι ειχε το μενου φιλε μου? CIM,CIF,ANAL?
Το 20 ευρω που κολλαει ? Για να δε φιλησει ?Καλησπέρα Φίλοι μου. Μετά απο δυο τρεις αποτυχημένες εξορμήσεις με ανεξάρτητες της κακιάς ώρας και μη βάζοντας μυαλό τηλεφώνησα και εδώ. Μια πολύ ευγενική φωνή στο τηλέφωνο (Κυρία Νίκη) με διαβεβαίωσε οτι η αγγελια ειναι αληθινή και υπάρχουν δυο κοπέλλες μικρές με πραγματικές φωτογραφίες Ελληνίδες και με πολύ καλές υπηρεσίες στα 80 euro. Αποφάσισα να δοκιμάσω γιατί μου πρότεινε να ξεκινήσει η κοπέλλα για το ξενοδοχείο και σε μισή ώρα να παω εγώ να συναντηθούμε στην ρεσεψιόν και αν δεν μου αρέσει ούτε δωμάτιο να χρεωθώ ουτε ταξί θα μου ζητούσε. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο με τρία λεπτά διαφορά, πρώτος εγώ και δεν πίστευα στα μάτια μου όταν την είδα. Η κοπέλλα ειναι αυτη που βλέπουμε με πολύ καλή διάθεση να περάσεις καλά με φιλιά σαν γκόμενα όλη την ώρα (20 eyro) αλλά τα άξιζε. Η διάθεσή της απο την πρώτη στιγμή με απογείωσε και πέρασα μια ωρα μαζί της τέλεια καθώς συνέχεια με ρωτούσε πως αισθάνομαι. Οταν τελείωσα η αγγαλιά που με πήρε για δυο λεπτα ηταν κάτι το πρωτόγνωρο για μενα με κορίτσι αυτού του χώρου. Την ωρα που ντύνονταν για να φύγει την ρώτησα αν ήθελε να γράψω κριτική εδω και μου ειπε να κάνω οτι θέλω. Ειναι νεα σε αυτη την δουλεια και θα προτιμούσε να την σύστηνα σε φίλους μου, αλλά εγώ παιδιά αυτο που κάνω δεν το ξέρει κανένας κολλητός η φίλος μου για πολλούς λόγους.... Και ετσι το μοιράστηκα μαζί σας και όποιος θέλει μπορεί να πάρει τηλέφωνο να περάσει SUPER...... https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/eri-6995136246_i1257496
Ναι τα φιλιά είναι 20 eyroΤο 20 ευρω που κολλαει ? Για να δε φιλησει ?