Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346

vonot-44-

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Κριτικές
2
Like
198
Πόντοι
0
Είναι τεράστια μαλακία να χώσεις ένα εκατόμπαλο και να μαλώσεις με την τυπισσα διότι κάποιος υπερβολικός σου είπε ότι γλύφει αρχίδια. Μασάζ με το κορμί της κάνει δαχτυλάκι ναι (χαλαρό) αλλά δε γλύφει τίποτα. Επίσης η αίσθηση ότι θα μπεις μέσα της υπάρχει αλλά είναι fake. Καμία περίπτωση. Απλά έρχεται με τους μηρούς ψηλά και περνάει από το μυαλό σου. Μέχρι εκεί. Τώρα αν κάποιος είναι τόσο μάγκας και μας πει ότι την πήδηξε κιόλας εγώ απλά δε θα τον πιστέψω. Δεύτερη συνεδρία χθες με επιτυχία 2 στα 2 και ποιο χαλαρό πρόγραμμα. Δυό ταχύτητες κάτω.
Αδερφέ χωρίς ίχνος υπερβολής , γλείφει @@ και γενικότερα στο σώμα.Βέβαια συμφωνώ 1000% είναι τεράστια μαλακία να μαλώσεις αν δεν στο κάνει...Πάντως πιστεύω πως με λίγη καλή "πίεση"και όχι αρτσούμπαλα πράγματα , ίσως πηδηχτεί κιόλας...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346
Μάλιστα, στην Αθήνα με 20 ευρώ ακαποτη πιπα και τον παίρνουν στον κωλο, και εδώ με 100 τρίψιμο. Ωρε άπλες που είμαστε οι Θεσσαλονικεις, ελβετικό εισόδημα, ελβετικές τιμές. Καλα κάνω πορνοδιακοπες κάθε χρόνο στην Αθήνα για εξοικονόμηση.
Το έχω πει εδώ και πολύ καιρό. Κάνουμε δυο μήνες υπομονή, κατεβαίνουμε Αθήνα, μένουμε σε διαμέρισμα Airbnb, περνάμε τρεις μέρες ζάχαρη, και επιστρέφουμε με γεμάτες μπαταρίες. Βέβαια, τώρα με τις απαγορεύσεις είναι δύσκολο να έρθει κάποιος στην Αθήνα, αλλά η γενική ιδέα αυτή είναι.

cidatos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Πέρασμα από Νικόλα bodyfree
2 παρουσίες Σοφία + μια που δν ήξερα, ωραία ήταν αλλά προτίμησα Σοφία ... κομπλέ...

3lalakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
94
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχει πάρει κάνει την Μπέτυ από venus spa;

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
529
Πόντοι
301
Καλημερα αλανια. Σε ποια μασατζιδικα γινεται μασατζιδικα γινεται κατι εξτρα :fuck2::kissass::zfuck::fuck1:εκτος απο :jerking:?
Τα φωτα σας παρακαλω

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
529
Πόντοι
301
Αρα στα υπόλοιπα μονο φραπέ. Ειμαι αναμεσα σε crystal και σε luxury. Θα ενημερωσω οπου παω για την πρωτη μου εμπειρία σε μασατζιδικο

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.445
Πόντοι
206
Τι προτείνετε οι γνωστές ....zesi ή dames???
Αδερφέ είναι όλα χιλιοειπωμένα και υποκειμενικά σε ένα βαθμό. Εσύ τα ξέρεις τα γούστα σου.
30+20 θα δώσεις για χαλάρωση, δεν θα πας να αγοράσεις έπιπλα και ζητάς γνώμες.
Πας δοκιμάζεις και μας λες

Τελευταία τροποποίηση:

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.445
Πόντοι
206

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
καλησπερα σε ολους. ξερει κανεις αν η αντζι στην ξηροκρηνη εξακολουθει να δεχεται για μασαζ?μετα τον κοβιντ εχω χασει επαφη.

Mounakias_kaula

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ξαχνω μια κοπέλα με το όνομα Ναντια-Νασια λατινα με βυζ@ρες και κωλαρα με μεταπτυχιακό στην πιπ@ κ τέλειο μασάζ τελευταία φορά την είδα στο zesis την ξαχνω όχι τίποτα άλλο για να της γλυψω τα όμορφα ποδαράκια της.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.883
Πόντοι
266
Αδερφέ χωρίς ίχνος υπερβολής , γλείφει @@ και γενικότερα στο σώμα.Βέβαια συμφωνώ 1000% είναι τεράστια μαλακία να μαλώσεις αν δεν στο κάνει...Πάντως πιστεύω πως με λίγη καλή "πίεση"και όχι αρτσούμπαλα πράγματα , ίσως πηδηχτεί κιόλας...
Αρχιδια μόνο εσύ το λες ότι γλύφει
Μακάρι να το κάνει...

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.380
Πόντοι
201
Γλύφει και αρκετή ώρα, ρωτάει κι όλας αν σου αρέσει, χωρίς καμία πίεση, τώρα αν το κάνει σε όλους....μόνο η ίδια το ξέρει! Τώρα το ξαναλέω σαν εμπειρία είναι Οκ! Δεν έχει καμία σχέση με nuru που έχω κάνει Ταιλάνδη, τα κάνει όλα "τρέχοντας", αν στο 100ρικο είχε σεξ θα ήταν καλύτερο. Η συνεδρία μαζί με μπανάκι περίπου 70`
Και για όσους ρωτάνε εγώ δάκτυλο δεν έβαλα, αλλά όταν χάιδευα τις τρυπούλες της....καμία αντίδραση!
Απο εμφάνιση, εμένα μου αρέσει το "μοντελέ" ξυλάγγουρο στυλ, βυζί νο1 με καλή ρόγα που σε βάζει έστω και λίγο να γλύψεις, βέβαια η υπερβολική γλίτσα αλλοιώνει την όλη αίσθηση.
Θερμοκρασία στο δωμάτιο είναι οκ. Το μπάνιο καθαρό. Πρέπει να κατεβάσει την ταχύτητα και να μην χτυπιέται πάνω σου σαν κατσίκι, επίσης να βάζει λιγότερο λάδι, να υπάρχει και λίγο αντίσταση. Επίσης όταν μπαίνεις στο διαμέρισμα καλό είναι να φοράει κάτι και όχι μόνο μπουρνούζι, αισθάνεσαι σαν να την "τσάκωσες" με τον προηγούμενο που πήδηξε απο τον φωταγωγό.

Τέλος πιστεύω πως αν μιλήσεις για επι πλέον "μαρούλι" σίγουρα "κάθεται".....αλλά δεν!

Τελευταία τροποποίηση:

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
491
Πόντοι
26
Γλύφει και αρκετή ώρα, ρωτάει κι όλας αν σου αρέσει, χωρίς καμία πίεση, τώρα αν το κάνει σε όλους....μόνο η ίδια το ξέρει! Τώρα το ξαναλέω σαν εμπειρία είναι Οκ! Δεν έχει καμία σχέση με nuru που έχω κάνει Ταιλάνδη, τα κάνει όλα "τρέχοντας", αν στο 100ρικο είχε σεξ θα ήταν καλύτερο. Η συνεδρία μαζί με μπανάκι περίπου 70`
Και για όσους ρωτάνε εγώ δάκτυλο δεν έβαλα, αλλά όταν χάιδευα τις τρυπούλες της....καμία αντίδραση!
Απο εμφάνιση, εμένα μου αρέσει το "μοντελέ" ξυλάγγουρο στυλ, βυζί νο1 με καλή ρόγα που σε βάζει έστω και λίγο να γλύψεις, βέβαια η υπερβολική γλίτσα αλλοιώνει την όλη αίσθηση.
Θερμοκρασία στο δωμάτιο είναι οκ. Το μπάνιο καθαρό. Πρέπει να κατεβάσει την ταχύτητα και να μην χτυπιέται πάνω σου σαν κατσίκι, επίσης να βάζει λιγότερο λάδι, να υπάρχει και λίγο αντίσταση. Επίσης όταν μπαίνεις στο διαμέρισμα καλό είναι να φοράει κάτι και όχι μόνο μπουρνούζι, αισθάνεσαι σαν να την "τσάκωσες" με τον προηγούμενο που πήδηξε απο τον φωταγωγό.

Τέλος πιστεύω πως αν μιλήσεις για επι πλέον "μαρούλι" σίγουρα "κάθεται".....αλλά δεν!
καλημερα ,μολις ημουν ετοιμος να γραψω για την εμπειρία μου με την Χριστιανα,τα βλεπω ετοιμα γραμμενα απο εσενα....συμφωνώ σε ολα,μονο Ταιλανδη δεν εχω παει...

Τελευταία τροποποίηση:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.883
Πόντοι
266

Αφού γλυφει αρχιδια τόσο δύσκολο είναι να το βάλει στο στομα της...
Το ίδιο πράμα είναι ??

lege

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2019
Like
11
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους. ξερει κανεις αν η αντζι στην ξηροκρηνη εξακολουθει να δεχεται για μασαζ?μετα τον κοβιντ εχω χασει επαφη.
κιεγω ενδιαφερομαι να μαθω, το κιν της παντως εχει φραγη στη 2η καραντινα που δοκιμαζω κατα καιρους. στην πρωτη καραντινα την ειχα επισκεφτει μια φορα ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom