ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 24.346
Μόλις διάβασες για την Φαίη μπήκες στην κουβέντα...Στο Angels είναι μόνη της η Φαίη? Παρέα έχει?
Οι αδυναμίες δεν κρύβονται.
Μόλις διάβασες για την Φαίη μπήκες στην κουβέντα...Στο Angels είναι μόνη της η Φαίη? Παρέα έχει?
Αδερφέ χωρίς ίχνος υπερβολής , γλείφει @@ και γενικότερα στο σώμα.Βέβαια συμφωνώ 1000% είναι τεράστια μαλακία να μαλώσεις αν δεν στο κάνει...Πάντως πιστεύω πως με λίγη καλή "πίεση"και όχι αρτσούμπαλα πράγματα , ίσως πηδηχτεί κιόλας...Είναι τεράστια μαλακία να χώσεις ένα εκατόμπαλο και να μαλώσεις με την τυπισσα διότι κάποιος υπερβολικός σου είπε ότι γλύφει αρχίδια. Μασάζ με το κορμί της κάνει δαχτυλάκι ναι (χαλαρό) αλλά δε γλύφει τίποτα. Επίσης η αίσθηση ότι θα μπεις μέσα της υπάρχει αλλά είναι fake. Καμία περίπτωση. Απλά έρχεται με τους μηρούς ψηλά και περνάει από το μυαλό σου. Μέχρι εκεί. Τώρα αν κάποιος είναι τόσο μάγκας και μας πει ότι την πήδηξε κιόλας εγώ απλά δε θα τον πιστέψω. Δεύτερη συνεδρία χθες με επιτυχία 2 στα 2 και ποιο χαλαρό πρόγραμμα. Δυό ταχύτητες κάτω.
Το έχω πει εδώ και πολύ καιρό. Κάνουμε δυο μήνες υπομονή, κατεβαίνουμε Αθήνα, μένουμε σε διαμέρισμα Airbnb, περνάμε τρεις μέρες ζάχαρη, και επιστρέφουμε με γεμάτες μπαταρίες. Βέβαια, τώρα με τις απαγορεύσεις είναι δύσκολο να έρθει κάποιος στην Αθήνα, αλλά η γενική ιδέα αυτή είναι.Μάλιστα, στην Αθήνα με 20 ευρώ ακαποτη πιπα και τον παίρνουν στον κωλο, και εδώ με 100 τρίψιμο. Ωρε άπλες που είμαστε οι Θεσσαλονικεις, ελβετικό εισόδημα, ελβετικές τιμές. Καλα κάνω πορνοδιακοπες κάθε χρόνο στην Αθήνα για εξοικονόμηση.
Καλημερα αλανια. Σε ποια μασατζιδικα γινεται μασατζιδικα γινεται κατι εξτραεκτος απο
?
Τα φωτα σας παρακαλω
Αδερφέ είναι όλα χιλιοειπωμένα και υποκειμενικά σε ένα βαθμό. Εσύ τα ξέρεις τα γούστα σου.Τι προτείνετε οι γνωστές ....zesi ή dames???
Στα 80 είναι το φουλ?Πέρασμα από Νικόλα bodyfree
2 παρουσίες Σοφία + μια που δν ήξερα, ωραία ήταν αλλά προτίμησα Σοφία ... κομπλέ...
Αρχιδια μόνο εσύ το λες ότι γλύφειΑδερφέ χωρίς ίχνος υπερβολής , γλείφει @@ και γενικότερα στο σώμα.Βέβαια συμφωνώ 1000% είναι τεράστια μαλακία να μαλώσεις αν δεν στο κάνει...Πάντως πιστεύω πως με λίγη καλή "πίεση"και όχι αρτσούμπαλα πράγματα , ίσως πηδηχτεί κιόλας...
Το κανειι.Γλυφει αρχιδια αλλα λιγο.Αρχιδια μόνο εσύ το λες ότι γλύφει
Μακάρι να το κάνει...
καλημερα ,μολις ημουν ετοιμος να γραψω για την εμπειρία μου με την Χριστιανα,τα βλεπω ετοιμα γραμμενα απο εσενα....συμφωνώ σε ολα,μονο Ταιλανδη δεν εχω παει...Γλύφει και αρκετή ώρα, ρωτάει κι όλας αν σου αρέσει, χωρίς καμία πίεση, τώρα αν το κάνει σε όλους....μόνο η ίδια το ξέρει! Τώρα το ξαναλέω σαν εμπειρία είναι Οκ! Δεν έχει καμία σχέση με nuru που έχω κάνει Ταιλάνδη, τα κάνει όλα "τρέχοντας", αν στο 100ρικο είχε σεξ θα ήταν καλύτερο. Η συνεδρία μαζί με μπανάκι περίπου 70`
Και για όσους ρωτάνε εγώ δάκτυλο δεν έβαλα, αλλά όταν χάιδευα τις τρυπούλες της....καμία αντίδραση!
Απο εμφάνιση, εμένα μου αρέσει το "μοντελέ" ξυλάγγουρο στυλ, βυζί νο1 με καλή ρόγα που σε βάζει έστω και λίγο να γλύψεις, βέβαια η υπερβολική γλίτσα αλλοιώνει την όλη αίσθηση.
Θερμοκρασία στο δωμάτιο είναι οκ. Το μπάνιο καθαρό. Πρέπει να κατεβάσει την ταχύτητα και να μην χτυπιέται πάνω σου σαν κατσίκι, επίσης να βάζει λιγότερο λάδι, να υπάρχει και λίγο αντίσταση. Επίσης όταν μπαίνεις στο διαμέρισμα καλό είναι να φοράει κάτι και όχι μόνο μπουρνούζι, αισθάνεσαι σαν να την "τσάκωσες" με τον προηγούμενο που πήδηξε απο τον φωταγωγό.
Τέλος πιστεύω πως αν μιλήσεις για επι πλέον "μαρούλι" σίγουρα "κάθεται".....αλλά δεν!
Αφού γλυφει αρχιδια τόσο δύσκολο είναι να το βάλει στο στομα της...Γλύφει και αρκετή ώρα, ρωτάει κι όλας αν σου αρέσει, χωρίς καμία πίεση, τώρα αν το κάνει σε όλους....μόνο η ίδια το ξέρει! Τώρα το ξαναλέω σαν εμπειρία είναι Οκ! Δεν έχει καμία σχέση με nuru που έχω κάνει Ταιλάνδη, τα κάνει όλα "τρέχοντας", αν στο 100ρικο είχε σεξ θα ήταν καλύτερο. Η συνεδρία μαζί με μπανάκι περίπου 70`
Και για όσους ρωτάνε εγώ δάκτυλο δεν έβαλα, αλλά όταν χάιδευα τις τρυπούλες της....καμία αντίδραση!
Απο εμφάνιση, εμένα μου αρέσει το "μοντελέ" ξυλάγγουρο στυλ, βυζί νο1 με καλή ρόγα που σε βάζει έστω και λίγο να γλύψεις, βέβαια η υπερβολική γλίτσα αλλοιώνει την όλη αίσθηση.
Θερμοκρασία στο δωμάτιο είναι οκ. Το μπάνιο καθαρό. Πρέπει να κατεβάσει την ταχύτητα και να μην χτυπιέται πάνω σου σαν κατσίκι, επίσης να βάζει λιγότερο λάδι, να υπάρχει και λίγο αντίσταση. Επίσης όταν μπαίνεις στο διαμέρισμα καλό είναι να φοράει κάτι και όχι μόνο μπουρνούζι, αισθάνεσαι σαν να την "τσάκωσες" με τον προηγούμενο που πήδηξε απο τον φωταγωγό.
Τέλος πιστεύω πως αν μιλήσεις για επι πλέον "μαρούλι" σίγουρα "κάθεται".....αλλά δεν!
κιεγω ενδιαφερομαι να μαθω, το κιν της παντως εχει φραγη στη 2η καραντινα που δοκιμαζω κατα καιρους. στην πρωτη καραντινα την ειχα επισκεφτει μια φορα ..καλησπερα σε ολους. ξερει κανεις αν η αντζι στην ξηροκρηνη εξακολουθει να δεχεται για μασαζ?μετα τον κοβιντ εχω χασει επαφη.